Mooi product
Wauw, bedankt voor je mooie complimenten =) Groetjes Tessa
Zachte aangenaame materiaal
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review =) Fijn dat je tevreden bent! Groetjes Tessa
Bestelling is vlot verlopen.ook de levering was in orde
Fijn om te lezen dat je tevreden bent =) Bedankt voor je mooie cijfer! Groetjes Tessa
Precies zoals ik had verwacht. Basic strings die fijn zitten. Gekocht voor de anti allergeen stof, lijkt goed te werken. Ik zal vaker daar kopen en misschien ook wel de andere producten proberen.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent en van plan bent om vaker te bestellen =) Bedankt, Nicoline! Groetjes Tessa
Voor de eerste keer deze onderbroeken besteld. Geen spijt van want ze voelen goed aan en ze passen goed. Lekker dun en zacht. De volledig blauwe vind ik erg mooi met een chique uitstraling.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling =) Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Tessa
Omdat het uitstekend aanvoelt.
Wauw, wat een mooie complimenten! Bedankt, Ronald =) Groetjes Tessa
Duidelijke site, snelle levering, zeer goede prijzen, nog beter product! Al jaren heb ik een hekel aan bh's, ze knellen of prikken of irriteren altijd wel ergens. Of ze laten aan de wereld gelijk zien als de temperatuur onder de 20graden is ;) Maar deze bh's zitten echt FANTASTISCH! Als ik een klein puntje moet verzinnen dan is het dat de vullingen soms even opnieuw geschikt moeten worden, maar ach die zet ik wel een keer vast met naald en draad.
Wauw, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de BH's =) Veel draagplezier gewenst! Groetjes Tessa
Goede service en goede kwaliteit ondergoed
Wat een mooie review, bedankt hiervoor en ik wens je veel draagplezier =) Groetjes Tessa
Bedankt voor je mooie review, Marten =) Groetjes Tessa
Prima kwaliteit, snelle levering en zit heerlijk!
Wauw, wat een mooie complimenten. Bedankt, Ineke =) Veel draagplezier! Groetjes Tessa
De service was goed de kwaliteit wat minder nu
Hi Annie, Bedankt voor jouw eerlijke review. Wanneer je ergens tegenaan loopt mag je hierover altijd contact met ons opnemen. We horen dit graag =) Groetjes Tessa
zit goed en is aangenaam dragen
Dat is fijn om te horen, veel draagplezier =) Groetjes Tessa
Ik had xxl besteld ivm kledingmaat 48. Ze waren toch wel erg groot. Dat betekende dat de boxers ook niets voor me deden. Ook kon ik er geen incontinentiemateriaal in doen want dat bleef niet plakken. Na contact te hebben gehad begreep ik dat dit na enkele wasbeurten waarschijnlijk wel het geval zou zijn. Omdat ik het verpakkingsmateriaal al weggegooid had was retourneren ook geen optie meer en zijn ze in de prullenbak beland. Ik had in eerste instantie een slecht review geschreven maar na het keurig nette aanbod van een tegemoetkoming ivm voelgarantie heb ik besloten om dit nieuwe review te schrijven. Ik koop voor mijn man ook altijd de Bamboo Basics boxershorts en daar zijn we altijd tevreden over. Dus ere die ere toekomt!
Hi Anita, we hebben contact gehad en zijn gelukkig tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Ik had xxl besteld ivm kledingmaat 48. GIGA groot, doen totaal NIKS voor je en het kruis is gemaakt van materiaal waar je niets op kunt plakken. In 1 woord waardeloos. 50 euro linea recta in de prullenbak. Denk goed na voordat je deze boxers besteld! Bewaar het verpakkingsmateriaal zodat je ze kunt retourneren.
Keurig gebeld dat er iets besteld moest worden voor verzending. Vriendelijke medewerkster.
Dat is fijn om te horen =) Bedankt voor je hoge cijfer! Groetjes Tessa
Ik ben als consument zeer tevreden Een goed product en een snelle levering
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, ik wens je veel draagplezier! =) Groetjes Tessa
Prima website
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, Ron =) Groetjes Tessa
Zacht, niet plakkerig of zweterig, goede pasvorm. Ik ga beetje bij beetje mijn katoenen ondergoed vervangen voor Bamboo Basics. Duur maar het zit echt heerlijk!
Dat is ook zeker de bedoeling van ons ondergoed =) Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes Tessa
Vlotte bezorging, hoe kwaliteit. Tevreden over dit product. Loes.
Wauw, wat een mooie review Loes! Bedankt hiervoor =) Groetjes Tessa
Bamboe producten zitten lekker en zijn heerlijk zacht. Snel geleverd wat je bestelt.
Wat fijn dat je zo tevreden bent, veel draagplezier! =) Groetjes Tessa
De levering verliep goed en snel, ik heb geen ervaring met retourzending. De bestelling was een cadeautje voor iemand anders, dus ik heb geen ervaring met het dragen vd kleding, wel voelde het comfortabel aan.
Bedankt voor het achterlaten van je mooie review, fijn om te lezen =) Groetjes Tessa
Ik wil niet anders meer dan Bamboo!
Wauw, wat een mooie review =) Bedankt hiervoor en ik wens je veel draagplezier! Groetjes Tessa
Seamless Hip Slip Chloe, Hipsters Iris (2-pack) en Seamless Light Control Boxershorts besteld. Gezien ik lange motorritten maak, is comfortabele en goed zittende short belangrijk. De Seamless Light Control Boxershorts getest op een lange rit van 8 uur en blijft goed zitten onder het motor pak en ondanks de warmte (30+) geen irritaties. Seamless Hip Slip Chloe zit prima onder een jurk, de hipsters nog niet aan toegekomen ;-). Updates over voortgang & bezorging zijn prima!
Hi Helga, super leuk om te lezen dat je onze producten zo fijn vind. Ik wens je veel draagplezier!
Zeer goed,maar wel jammer dat de Luna shirts al zolang niet leverbaar zijn
Bedankt voor je beoordeling Geesje! De Luna shirts zijn inderdaad alleen in het wit voorradig. We hopen dat de Luna shirts in het zwart ook weel snel op voorraad komen. Je kunt je aanmelden voor het alert op onze website, zodat je direct een melding ontvangt zodra deze weer op voorraad is! =) Groetjes Sabine
Eindelijk sokken die niet afzakken door het siliconen randje in hak, tevens is de klantenservice via mail prima te bereiken.
Bedankt voor jouw mooie woorden Cindy! Veel draagplezier. =) Groetjes Sabine
Zeer tevreden over de boxershort voor heren, de rompers voor baby’s zijn echt super! De dames slips die ik gekregen heb als service ( waar krijg je dat nog ) omdat ik een product gekocht had wat minder lekker droeg zijn perfect! Ik zou iedereen bamboo basics aanraden
Originele beoordeling
Zeer tevreden over de boxershort voor heren, de rompers voor baby’s zijn super. De boxershort voor dames zijn niet prettig in het dragen.
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!