Snelle bezorging, goedverpakt

Mooi product

Perfecte lichte kwaliteit

Zachte aangenaame materiaal

Bestelling is vlot verlopen.ook de levering was in orde

Mooie pasvorm van de strings

Precies zoals ik had verwacht. Basic strings die fijn zitten. Gekocht voor de anti allergeen stof, lijkt goed te werken. Ik zal vaker daar kopen en misschien ook wel de andere producten proberen.

Heerlijk zacht en fijn passend.

Voor de eerste keer deze onderbroeken besteld. Geen spijt van want ze voelen goed aan en ze passen goed. Lekker dun en zacht. De volledig blauwe vind ik erg mooi met een chique uitstraling.

Prima pasvorm en voelbaar heerlijk materiaal.

Omdat het uitstekend aanvoelt.

Eindelijk een bh die ik niet gelijk uit wil doen!

Duidelijke site, snelle levering, zeer goede prijzen, nog beter product! Al jaren heb ik een hekel aan bh's, ze knellen of prikken of irriteren altijd wel ergens. Of ze laten aan de wereld gelijk zien als de temperatuur onder de 20graden is ;) Maar deze bh's zitten echt FANTASTISCH! Als ik een klein puntje moet verzinnen dan is het dat de vullingen soms even opnieuw geschikt moeten worden, maar ach die zet ik wel een keer vast met naald en draad.

Goede service en goede kwaliteit ondergoed

Goede service en goede kwaliteit ondergoed

Makelijk

Prima kwaliteit, snelle levering en zit heerlijk!

Prima kwaliteit, snelle levering en zit heerlijk!

De service was goed de kwaliteit wat minder nu

geweldig

zit goed en is aangenaam dragen

Boxershorts voor dames die geen incontinentiemateriaal gebruiken

Ik had xxl besteld ivm kledingmaat 48. Ze waren toch wel erg groot. Dat betekende dat de boxers ook niets voor me deden. Ook kon ik er geen incontinentiemateriaal in doen want dat bleef niet plakken. Na contact te hebben gehad begreep ik dat dit na enkele wasbeurten waarschijnlijk wel het geval zou zijn. Omdat ik het verpakkingsmateriaal al weggegooid had was retourneren ook geen optie meer en zijn ze in de prullenbak beland. Ik had in eerste instantie een slecht review geschreven maar na het keurig nette aanbod van een tegemoetkoming ivm voelgarantie heb ik besloten om dit nieuwe review te schrijven. Ik koop voor mijn man ook altijd de Bamboo Basics boxershorts en daar zijn we altijd tevreden over. Dus ere die ere toekomt!

Keurig

Keurig gebeld dat er iets besteld moest worden voor verzending. Vriendelijke medewerkster.

Het kan gewoon niet beter zeer tevreden.

Ik ben als consument zeer tevreden Een goed product en een snelle levering

Goede levering en service

Prima website

Heerlijk ondergoed, ik wil niets anders meer!

Zacht, niet plakkerig of zweterig, goede pasvorm. Ik ga beetje bij beetje mijn katoenen ondergoed vervangen voor Bamboo Basics. Duur maar het zit echt heerlijk!

Prima zacht corrigerend !

Vlotte bezorging, hoe kwaliteit. Tevreden over dit product. Loes.

Snelle levering, mooie produkten

Bamboe producten zitten lekker en zijn heerlijk zacht. Snel geleverd wat je bestelt.

De levering verliep goed en snel, ik heb geen ervaring met retourzending. De bestelling was een cadeautje voor iemand anders, dus ik heb geen ervaring met het dragen vd kleding, wel voelde het comfortabel aan.

Heerlijk zacht en zit als gegoten!

Ik wil niet anders meer dan Bamboo!

Zeer verrast over de Seamless Light Control Boxershorts

Seamless Hip Slip Chloe, Hipsters Iris (2-pack) en Seamless Light Control Boxershorts besteld. Gezien ik lange motorritten maak, is comfortabele en goed zittende short belangrijk. De Seamless Light Control Boxershorts getest op een lange rit van 8 uur en blijft goed zitten onder het motor pak en ondanks de warmte (30+) geen irritaties. Seamless Hip Slip Chloe zit prima onder een jurk, de hipsters nog niet aan toegekomen ;-). Updates over voortgang & bezorging zijn prima!

Zeer goed,maar wel jammer dat de Luna shirts al zolang niet leverbaar zijn

Super sokken die afzakken

Eindelijk sokken die niet afzakken door het siliconen randje in hak, tevens is de klantenservice via mail prima te bereiken.

Fijn model , comfortabel

Zeer tevreden over de boxershort voor heren, de rompers voor baby’s zijn echt super! De dames slips die ik gekregen heb als service ( waar krijg je dat nog ) omdat ik een product gekocht had wat minder lekker droeg zijn perfect! Ik zou iedereen bamboo basics aanraden

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!