Snelle levering. Goede kwaliteit
Hi Ellen, wat leuk dat je ervaring zo positief is! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Zitten te strak bij juiste maat en te kort aan de achterkant, kruipt omhoog tot halverwege de bil. Zowel boven- en onderkant krullen om. Heel oncomfortabel. Wel snelle levering maar zonde van mijn dure geld
Hoi Karina, vervelend om te horen dat je zo ontevreden bent. Ik heb je zojuist een mail gestuurd, waarin we tot een oplossing kunnen komen =) Groetjes Marloes
Kleine strubbeling maar prim opgelost door Msarloes
Hoi Gina, We hebben net telefonisch contact gehad en we zijn tot een oplossing gekomen, fijn! Groetjes Marloes
Originele beoordeling
In eerste instantie kreeg ik alleen een bevestiging en na ongeveer een week ben ik zelf aan de bel gaan hangen waar mijn bestelling bleef. Kreeg keurig antwoord terug en daarna ook dr verzendbevestiging. Helaas was het niet hetgeen ik besteld had, jammer, wacht nu op oplosding
Mooi spul, blijft netjes in de was. Meerprijs tov katoen meer dan waard.
Hallo Wendy, wat een super mooie beoordeling en top dat de ervaring zo positief is! Groetjes Marloes
vrijwel onmiddellijk thuis bezorgd
Hi Ria, Wat fijn dat je zo tevreden bent met ons! Veel plezier met je aankoop=) Groetjes Marloes
Een lange tijd heb ik gezocht naar BH's en sokken die eindelijk lekker zitten. Niet te warm en niet te koud. Ik ben heel blij dat ik Bamboo Basics ontdekt heb (HSP approved). De producten zijn gemaakt van een zachte stof dat koel aanvoelt en zweet goed opvangt. Het knelt niet, schuurt niet, zit niet te los of te strak en blijft lang mooi (de kracht van Bamboe). Ook fijn om te weten is dat er tijdens de productie minder water word verbruikt dan bij andere producten. Het enige wat ik hoop is dat er iets meer kleurvariatie komt in de toekomst wat betreft het ondergoed. En dat de padded BH's er ook komen in een uitgave met dunnere bandjes (hoewel de bredere heel comfortabel zitten). Voor de rest: ik ben heel dankbaar en raad Bamboo Basics aan bij iedereen, zeker de mensen met een gevoeligheid of allergie.
Hi Teuntje, bedankt voor het delen van je ervaring! Hier zijn we erg blij mee en je feedback nemen we zeker ten harte =) Groetjes Marloes
Van mijn bestelling was een t-shirt beschadigd. Er werd zonder vragen een nieuw shirt gestuurd.
Hoi Peter, na ons mail contact zijn we tot een oplossing gekomen =) en bedankt voor deze super beoordeling! Groetjes Marloes
Het zit geweldig en echt een aanbeveling .
Wat een beoordeling! geweldig dat je ervaring zo goed is =) Groetjes Marloes
Toen ik het nieuw aantrok, zaten de artikelen goed. De stof voelt heerlijk aan. Ik was zeer tevreden. Dus heb alles op 40 graden gewassen. Na het wassen waren ze echter gaan lubberen. De stof zit lekker, maar door nu de verkeerde pasvorm omsluit het niet goed mijn lichaam meer. De heupslips zijn te hoog opgesneden, hierdoor zie je mijn, helaas, niet meer strakke buikje. De topjes lubberen dus geven geen goede ondersteuning voor de borsten. Jammer, maar ik had alle items al gewassen, dus kan ze niet retourneren. Tip: geef aan dat de artikelen ruim uitvallen. Zeker na het wassen. Deze review geplaatst. De klacht was zeer snel opgepakt en ter compensatie wordt er een kleinere maat toegestuurd van beide artikelen om uit te proberen of deze een betere pasvorm bieden. Heel netjes van Bamboo Basics. Wordt vervolgd.
Hoi Francien, We hebben telefonisch contact gehad en zijn we tot een oplossing gekomen =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Goede service en goede producten
Wauwwwww, super bedankt ! Hier zijn we blij mee =) Groetjes Marloes
Snel geleverd, draagt heerlijk..
Hi Merel, leuk dat je fan bent ! Groetjes Marloes
Het is gewoon goed!
Hoi Jan, wat een leuke beoordeling, dank daarvoor! Groetjes Marloes
Ik heb denk ik echter niet het juiste model gekozen, het zou fijn zijn, als je een setje van drie verschillende modellen zou kunnen bestellen.
Hoi Ans, bedankt voor je feedback en dit nemen we zeker mee !=) Groetjes marloes
Wij hadden een bestelling gedaan en betaling moet via de app. Deze had ik niet op mijn mobiel staan. Gebeld en kon ook achteraf betalen. Bestelling gedaan en is binnen 24 uur geleverd. Betaling gedaan Dus alles perfect geregeld De onderbroeken zitten perfect en van een goede stof Ga zo door
Hi Berend ! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent met onze service =) Ik wens je veel plezier met je aankoop. Groetjes Marloes
De bestelling had ik snel, goed verpakt, maar ik heb al 1 gaatje in beide onderbroeken. Heb ze nog maar 1 keer aangehad. Voor de rest zit het goed de hemdjes zitten ook goed. En het is opgelost. Heb weer nieuwe gekregen en de kwaliteit is uitstekend ben er erg blij mee hoe snel ze het hebben gedaan. Nogmaals bedankt
Beste Gerda, we hebben zojuist telefonisch contact gehad en afgesproken om de foto's door te sturen, zodat we kunnen kijken voor een passende oplossing =) We zien je mailtje graag tegemoet. Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Hele fijne sneakersokken. Lekker zacht en vooral fijn dat ze niet zichtbaar zijn in mijn sneakers. Ze zakken ook niet af als ik alleen op de sokken rondloop, dat is ook echt heel fijn! Zou ze zo weer bestellen als ik weer nieuwe nodig heb.
Bedankt Renée, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze sokken. Groetjes Esmee
Draag comfort is buiten verwachting heel mooi en heel zacht, ook na het wassen.
Bedankt Ans, ik wil je een fijne avond wensen! Groetjes Esmee
Wij dragen al een jaar ondergoed van Bamboo en zijn heel tevreden. Nu ook besteld voor onze tieners!
Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn, wij hopen dat jullie tieners net zoveel plezier hebben van onze producten. <3 Groetjes Esmee
vlotte levering zoals beloofd; prima draagcomfort!
Bedankt Steffan, wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen <3 Groetjes Esmee
Snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt Joyce, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent <3 Groetjes Esmee
Na wat vertraging, goed!
Hoi Irene, we hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Originele beoordeling
Bestelling niet ontvangen. Geen toestemming voor het sturen van emails. Boos
Snelle levering en heerlijk zachte kwaliteit.
Bedankt Tanja voor jouw hoge beoordeling! Groetjes Esmee
Slips super. B&H niets zo goed zakt steeds af de bandjes.
Bedankt Ingrid voor jouw feedback rondom onze BH. Ik ga het intern oppakken met ons ontwikkelingsteam zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Groetjes Esmee
Mooie zachte shirts, snel geleverd
Bedankt voor jouw hoge beoordeling! Ik wil je een mooie avond wensen. Groetjes Esmee
Goede kwaliteit , zit goed , zeer tevreden !
Bedankt dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!