Snel bezorgd, goede kwaliteit

Goede pasvorm, draagt zeer fijn

Snelle levering maat klopt precies

Dragen bijzonder comfortabel

Passen en dragen zeer comfortabel. Zitten lekker warm en behaaglijk Is een aanwinst voor mijn voeten

geen super kwaliteit meer

6 onderbroeken besteld en nu na een paar maanden zitten er al bij 2 gaten in. ligt niet aan het wassen want heb twee jaar geleden ook onderbroeken daar gekocht en zijn nog heel.

Ik ben tevreden

Mijn partner vind de broekjes lekker zitten Maar de kleur te heftig mijn schuld haha Sokken prima topje top Hoop dat het rode dames stel nog terug komt Groetjes Carli

Goede kwaliteit

Al een paar jaar de boxershorts voor man en zonen in gebruik. Fijne kwaliteit wat heel belangrijk is vind ik. Ik ben er over aan het denken om zelf ook over te stappen, dus de dames collectie maar eens goed gaan bekijken

Tot nu toe slecht.

Bestelde zou vorige week dinsdag geleverd worden. Moet nu, een week later, nog binnenkomen!! Volgens email contact kan het nog 10 dagen duren voor e.e.a. is opgelost!!

Het is net een superzachte tweede huid

Mijn ervaring met Bamboo is geweldig, als je dit eenmaal heb gevoeld dan wil je nooit meer wat anders. Het draagt super zacht en nooit te warm in de zomer, ik raad het iedereen zeker aan. Ook mensen met een gevoelige huid. Voor mij en mijn vrouw nooit meer wat anders.

Duidelijk en goed, neem de maat niet te groot!

Bestellen was makkelijk en levering heel duidelijk aangegeven. Voor mij was de seamless padded bra wel erg ruim, ondanks de maattabel. De banden zijn wat lang en niet verstelbaar. Desalniettemin zit het wel heerlijk zacht en comfortabel dus prima voor thuis. Ik denk er wel over om nog een kleinere maat te bestellen.

afhandeling goed producten deels goed

Bh zit lekker, boxer elastiek te strak en bovenrand krult om.

Keurig verzorgd en mooie artikelen

Keurig verzorgd en heel snel en mooie artikelen.

Mooie producten. Fantastische klanten service

Mijn eerste ervaring met Bamboo basics is fijn verlopen. 2 boxershorten. De maten vallen iets ruimer dan ik gewend ben. De compressiekousen had ik eerst de sport besteld maar dat was niet wat ik wenste. Via klantenservice hebben ze de voel mij - garantie voorgesteld en heb ik andere kousen ontvangen. Dat is wel een mooie service. Ondertussen deze ook ontvangen en erg blij met alle aankopen dus.

Heerlijke broekjes

Snel geleverd en broekjes passen goed

Ik draag de bh met plezier ,zitten perfect .blij dat ik heb .

Zeker tevreden

Kwaliteit, snel geleverd en niet te duur

Lekkere zachte kleding

Ik wil niet anders meer. Lekker luchtig,voelt zacht aan en geen zweet voeten. Prijs mag wel iets minder maar als je een aanbieding af wacht is het goed te doen.(deze hebben ze regelmatig) Ik heb sokken,boxershorts,en T-shirts van bamboo basics.

Uitstekende kwaliteit

Super zachte newborn rompers

Prima behalve maattabel

Aan de hand van maattabel XXL besteld (borstomvang 117 cm). Bleek toch te groot. Teruggestuurd en meteen de volgende dag maat XL gekregen. Geweldig geregeld.

Top product

Ik ben er heel blij me perfect pasvorm en snel leveren

Waar voor je geld

Meerdere bestellen gehad. Altijd tevreden.

goede kwaliteit en snel geleverd

super kwaliteit

zit gegoten om je lichaam. Uitstekend

Duidelijke site, snelle levering , mooie producten

mooie kwaliteit, snelle verzending

Maattabel klopt precies, heerlijk zachte stof.

Ik

Vind het jamer dat jullie het verleden via DHL inlaatspruitstuk van Post nl Nu moest ik het gaan ophalen dit Is vor mij een probleem Omdat ik in een rolstoel zit

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!