Heel blij ermee. Lekker zacht en totaal niet knellend zoals zoveel ondergoed meestal. Heel blij mee. Ik heb de aankoop gedaan vanwege het materiaal.

Vlotte bezorging, goede pasvorm, voelt prettig aan

Fijn materiaal. Lekker zacht

Fijne producten, mooi materiaal. Geen knellende banden bij de bh. Na het wassen duurt het wel een paar dagen voordat het droog is, dus handig om een aantal exemplaren te hebben.

Snelle levering en goede pasform

De kwaliteit en softness is goed. Wel nog ervaren hoe de slijtvast is na wassen en gebruik voor langere tijd

Goede producten

Snel bezorgd en top kwaliteit

Lekker comfortabel

De maat is goed en blijft hetzelfde ook na meerdere wasbeurten.

tegen valler

sokken besteld alleen de pasvorm en maatvoering is heel gek. normaal draag ik 42,5 nu was deze ruimschoots te groot. Daarbij om iets retour te sturen moet je ook nog betalen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Zeer goede kwaliteit en snelle levering. Volgens mijn man top boxers!

Superzacht! Ook na het wassen.

Fijn ondergoed waarbij je vergeet dat je het draagt.

Bij de onderbroekjes in de kleur grijs zat geen brede elastische band maar smal jammer

correcte en snelle levering

niets op aan te merken

topkwaliteit

hele zachte comfortabele stof

De kleding is super

Zowel het ondergoed als de T-shirt voelen licht en luchtig.

zit goed en comfortabel

Fijn ondergoed en prima aflevering

Goede afwerking van bestelling en aflevering

Goede, snelle levering. Producten ( t-shirts lange mouw ) zijn van uitstekende kwaliteit. Ondergoed en kousen heb ik al. Ik ga niets anders meer dragen dan bamboo basics.

Geweldige service. Zeer klantvriendelijk.

Supersnelle levering en mijn klacht is zeer snel en heel accuraat opgepakt en afgehandeld. Klasse.

Snelle service en goed ondergoed

Goed materiaal en de kleur blijft ook mooi, alleen de boord van het elastiek rafelt een beetje misschien dat het aan mijn bouw ligt.

Alles dik in orde.

Prima product, gemakkelijke bestelwijze, snelle levering.

Fantastisch materiaal

Wat een heerlijk materiaal om te dragen! Ik gevoelig voor stofjes maar met de basics heb ik nergens last van. Alleen de Hip Slip Chloe valt erg groot, volgende bestelling maar een maatje kleiner bestellen.

Geweldige slips

Er wordt snel geleverd en de kwaliteit van het product is out of this world. Alsof je niets draagt :) knelt niet en licht materiaal

Heerlijk zacht ondergoed

Super zacht en lekker zittend ondergoed! De enkelsokken voor mijn man besteld en deze zitten ook heerlijk! Helaas zat er in één van het ondergoed een gat, dit is super netjes opgelost door de klantenservice. Mijn complimenten

Snelle levering en goede aftersales

Bestellingen was snel geleverd, helaas was er een probleem met een van de boxers maar dat is snel en netjes opgelost.

nette website, snelle levering, prima pasvorm

very fast delivery, lovely quality

The product is exactly as described. Lovely service and quality

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!