Prettig ondergoed

Prima ondergoed, soepele en zachte stof

Ik dacht toch maar eens proberen, had er al vaak iets over gehoord. Boven verwachting. Zal het zeker vaker dragen en kopen.

Zeer comfortabel

Ondergoed zit goed, voelt als tweede huid

Super kwaliteit!

Zeer tevreden van de kwaliteit & zachtheid van het topje. Ik hoop dat het lang zal meegaan & niet geel gaat worden. Dat zal ik pas weten na het topje enkele maanden te gebruiken.

zitten prima.

Lekker zacht ondergoed.

Alleen de korte sokjes zakken af tot onder je voeten en kan ik dus niet aanbevelen.

Super onderbroeken

De onderbroeken zitten heerlijk en van goede kwaliteit

Bevalt boven verwachting

Ik vermoed dat het ook mijn schimmelinfectie tegenhoudt.

Stella boxershorts: kruipt op aan all kanten

Goede service, snelle levering, heerlijke bamboe stof en redelijke prijzen wegen voor mij helaas niet op tegen de verschrikkelijke pasvorm van deze boxershorts. Misschien dat ze voor andere vrouwen wel goed zitten, maar bij mij kruipen de boxers aan alle kanten op. Dus ontzettend oncomfortabel, plus onderbroeklijntjes onder een strakke broek omdat de rand niet onderaan mijn bil blijft zitten.

Zit prettig

De bamboo basics onderbroeken zitten lekker.

Snelle service,

Prima.

Zit en voelt lekker soepel.

Goede spullen en service

De kleren zijn mooi, sterk en duurzaam en de klantenservice werkt goed, snel en is vriendelijk. Erg tevreden. Enige verbeterpunt is dat ze wat mij betreft iets kleuren mogen gebruiken.

Klacht vlot en goed opgelost

Had hier bestelling geplaatst, helaas zat er een gat in een van de producten. Snel geholpen door klantenservice en kreeg zonder gedoe een nieuw exemplaar opgestuurd. Kwaliteit is verder prima!

CONFORM VERWACHTING

HEERLIJKE ZACHTE SOKKEN, OOK NA VERSCHILLENDE WASBEURTEN, SNELLE LEVERING.

T-shirts

Ik heb 2 zwarte en 2 witte T-shirt gekocht. Ben er erg tevreden over. Ga in de toekomst ook de T-shirts met lange mouwen bestellen. Misschien een tip voor de makers: een T-shirt met 3kwartmouwen voor de lente en herfst. Of gewoon voor mensen die geen korte of lange mouwen willen.

Vlotte levering, goed verpakt

Makkelijke keuze via de heldere website. Vlotte, goed verpakte levering met goede communicatie.

Fijn merk. Altijd goed.

Zachte stof

Sluit aan op de buik, maar wat los aan de billen dus kies gerust de kleinere maat als je tussen twee maten in zit

Kwaliteit

Goed product voor nette prijs.

Ontzettend fijne zachte hipslips en string,

Sinds 2 jaar draag ik deze fijne zachte hip slips Mila en nu ook de string Lola besteld! Ivm de aandoening Lichen Sclerosus is bamboo ondergoed noodzakelijk ivm zachtere stof wat niet schuurt en natuurlijk materiaal ! Heel blij met dit merk! Als er iets niet helemaal goed is aan een artikel en je dit meldt handelen ze dit netjes af, top service!

Contact was goed

Ik heb het pakketje retour gestuurd wacht nog op mijn geld

shirt “ ademt a.h.w. met mij mee “ !

Het shirt zit en draagt heerlijk, is van een prachtige kleur en transpireren is verleden tijd! Geweldig!

Geweldige klantenservice!

Snelle levering, product keurig verpakt en geweldige service van de klantenservice!

Snelle levering. Helaas artikel in verkeerde kleur geleverd, maar uitstekende service om dit te corrigeren.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!