Snel geleverd en zit erg fijn

Heerlijk zittende biker short

Zeer snel geleverd

Binnen 24uur geleverd en volledig naar wens. Fijn product (draag al jaren geen ander ondergoed/ondershirts meer) voor een redelijke prijs

Prima tops! Erg goede service!

Na mijn review over de slips en strings werd ik gebeld door Bamboo Basics. Zij boden als oplossing aan om slips en strings op te sturen met een ander soort stof om te kijken of die beter zouden bevallen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, echt wat een geweldige service! Ik heb het pakketje de volgende dag al ontvangen met daarin de hip slip Mila en de Thong Liz. Beide zitten echt zoveel beter!! Deze zou ik zo weer bestellen. Bamboo Basics: ontzettend bedankt en tot een volgende keer! De spaghettitops heb ik nu 2x besteld. Ze blijven mooi en zitten prima. Echter de strings (Lola) en de slips (Belle) vind ik niet fijn. De stof is erg slap, waardoor de slips toch tussen de billen kruipen en de strings dezelfde slappe stof en zitten niet comfortabel terwijl ik toch een maat groter heb genomen. Erg jammer. Tops zou ik aanbevelen, slips en strings niet.

Draag het al jaren.

Goede modellen.

Het materiaal zit fantastisch!

De schouderbandjes zakken bij mij snel af.

fijn draagcomfort en lekker zacht!

Overweeg ook om dames onderkleding te kopen

Goede service Goed materiaal

Mooi product van heerlijk materiaal, voelt heel lekker aan.

Voldoet volledig aan de omschrijving. Keurige snelle levering in een mooi klein pakketje, geen onnodige verspilling van karton.

Een geschenk

Prachtige webshop en levering prima.

Slechte en rommelige levering

Update: Na aanleiding van onderstaande review heeft Bamboo Basics dezelfde ochtend nog contact met me opgenomen en hebben ze excuses aangeboden. Ze hebben vervolgens een heel net voorstel gedaan om wat er verkeerd was gegaan weer goed te maken. We zijn erg blij met de oplossing en het handelen van Bamboo basics. Het pakketje kwam binnen 1 dag binnen, wat goed was en zoals beloofd. Toen we de omdoos openmaakten was de verpakking van de t-shirts al gescheurd en weer dicht geplakt met plakbandjes. Bij het openmaken van de daadwerkelijke verpakking waren de t-shirts erin gepropt en het papieren velletje er nog ergens tussen gemoffeld. Het was overduidelijk dat deze verpakking al door een andere klant was opengemaakt en weer teruggestuurd. Wij wilden dit als een cadeautje geven, wat er natuurlijk niet uitziet als je dat op die manier moet geven. Erg slecht dus!

Snelle levering en zit heerlijk!

Helemaal naar wens

Na bestelling snelle toezending .

snelle levering. Zaterdag besteld en maandag reeds geleverd. Top

perfecte pasvorm

Zitten heerlijk en voel niet dat je ze aan hebt.

Fijne zachte stof, maar pasvorm niet ideaal

De tshirts zitten, ondanks normale of zelfs grotere maand, te strak in de oksel. De stof is wel heerlijk!

Meteen de goeie maat en een snelle levering

Heel goed, snelle levering en ontvangen wat je besteld. Product stelt niet teleur

Superbroekje!..

Heel aangenaam in dragen.

Snelle nette levering van middelmatig product

Ik bestelde een padded bra Fleur. Super snel en heel netjes geleverd, mooie verpakking, gave branding, lekker stofje. Maar de bh is te slap, schouderbanden (niet verstelbaar) rekken te snel en zakken af. Door hun eigen omschrijving "Het gaat bij deze BH meer om het comfort dan om ondersteuning" rekende ik al niet op een stevige BH, maar met slappe afhangende bandjes is dit niet mijn model. Mijn klacht is echter heel erg netjes opgepakt door bamboobasics.

Prima ervaring (duidelijk en snelle levering)!

Snelle en correcte service

Eenvoudig te bestellen, correct geleverd en vooral... fijne producten!

Prettig om te dragen

Ben zeer tevreden over de kwaliteit en comfort. De levering was ook super snel.

Snelle levering. Perfecte kwaliteit en pasvorm.

Het bestelde artikel had ik de volgende dag in huis. Het was voor mij mijn eerste ervaring met uw product De kwaliteit is zeer goed; het draagt aangenaam op de huid en de pasvorm en maatgeving zijn uitstekend.

Fijne producten, op maat verpakt. Shirts hebben hoog draagcomfort en zijn lekker zacht. Ik ben om :-)

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!