goede kwaliteit en pasvorm.
Fijn te lezen dat je tevreden bent over de producten =) Groetjes Tessa
Goeie bezorging! En fijne spullen!
Bedankt voor je mooie complimenten, Marlies =) Groetjes Tessa
Zeer snel en keurig. Mooi produkt!
Wauw, wat een mooie review heb je achter gelaten. Bedankt, Helena =) Ik wens je veel plezier van je bestelling. Groetjes Tessa
Fijne site, snelle levering
Wat top om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Kwaliteit van het product is tot nog toe fantastisch, hopelijk is het ook stevig en duurzaam voor een langere termijn.
Dat gaat helemaal goed komen! Fijn dat alles naar wens is. Bedankt voor de review! Groetjes Tygo
snelle levering goed verpakt goede antislip sylicone in hak helaas beginnen bij de grote teen al te slijten na 2x dragen (nog niet gewassen) Gezien de prijs had ik niet hele hoge verwachtingen
Fijne en vlot bereikbare klantenservice Het ondergoed is inderdaad heel aangenaam om dragen en geeft een fris gevoel. Een heel positieve ervaring bij het materiaal en de service.
Wat zonde dat er roestvlekken in zitten. We hebben zojuist even telefonisch contact gehad en zijn gelukkig samen tot een mooie oplossing gekomen =)! Uiteraard stellen wij de lieve woorden ook zeker op prijs! Alvast een fijne middag gewenst! Groetjes Tygo
Originele beoordeling
Automatische korting via Sodexo was niet automatisch doorgevoerd maar wel vlotjes nadien verkregen na aanvraag. Fijne klantenservice dus. Het ondergoed is inderdaad heel aangenaam om dragen en geeft een fris gevoel. De witte onderhemdjes vielen tegen. Roestvlekken bij openen pakket maar niet terug gestuurd, hopelijk verdwijnen de vlekken na het wassen. Een e tra check van het geleverde materiaal voor verzending kan dit misschien voorkomen. Maar dus een heel positieve ervaring bij het materiaal en de service. Succes
Voelt heerlijk zacht op de huid en fijne pasvorm
Wat tof om te lezen dat alle zo comfortabel is! Veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo :)
Vorige week iets besteld. Tot nu toe geen verzendgegevens en niets gekregen. Het is vandaag 18 juli, zou 12 juli bezorgd worden volgens bevestigingsmail Beide nummers op website zijn afgesloten, dus niet te bereiken. ...opgelicht dus.... zeer slecht Zeer snel alsnog opgelost door Bamboo Basics Dank jullie wel
Hi Jeanet, fijn om te zien dat je alsnog tevreden bent met ons, na het bieden van een gepaste oplossing! Ik wens je veel draagplezier met je bestelling! Groetjes, Esmee <3
Originele beoordeling
Duurder dan ik gewend ben, maar zitten ook fantastisch en in ieder geval vegan en fair. Zeker positief over.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie review! Een goede visie! Groetjes Tygo :)
De matentabel die jullie opgeven is niet goed te klein. De bh is te dik van stof nog meer zweten.
Wat jammer om te horen dat de maten niet naar behoren zijn. Wist je dat je gebruik kan maken van onze voelgarantie? Wij storten dan het goedkoopste bedrag binnen jouw bestelling naar je terug, wij stellen verder geen vragen en je hoeft hier vrijwel niks voor te doen. Je kan hierop aanspraak maken via telefonisch contact of per mail. Groetjes Tygo :)
Tshirts en herenhemden besteld. Snel geleverd en blij met de mooie, zachte kwaliteit en fijne pasvorm.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de top review! Groetjes Tygo
Het pakketje lag volgende dag al in mijn brievenbus. De boxershorts zitten heerlijk ! Ik wil niks anders meer
Wat fijn om te horen! Tot de volgende bestelling! Groetjes Tygo
Goede kwaliteit en prijs
Wat goed dat alles naar verhouding is! Veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo
Alhoewel ik mijn maten op heb gemeten en uitkwam op een kleine M kruipt de slip omhoog. Als ik dat had gewild had ik een string genomen. Ik vind het vervelend als ik mijn ondergoed voel en de neiging heb deze recht te trekken. Ik had voor seamles gekozen omdat ik het niet mooi vind als ondergoed aftekent. Fietsbroekje nog niet geprobeerd.
Wat zonde om te lezen. Wist je dat je gebruik kan maken van onze voelgarantie? Wij storten dan het goedkoopste bedrag binnen jouw bestelling naar je terug, wij stellen verder geen vragen en je hoeft hier vrijwel niks voor te doen. Je kan dit per mail of telefonisch doorgeven. Groetjes Tygo
De bestelde boxershorts zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit
Wat top dat alles naar wens is! Bedankt voor de review. Groetjes Tygo :)
Zeer aangename stof
Wat fijn dat alles naar wens is! Bedankt voor de goede review. Groetjes Tygo
Exact zoals omschreven en supersnel geleverd
Geweldig dat alles zoals beloofd is verlopen! Veel plezier met je bestelling. Groetjes Tygo
Fijn materiaal en goede service
Wat fijn dat zowel de producten en de service naar wens is! Bedankt voor de goede review. Groetjes Tygo
Super fijne, zachte sokken die niet afzakken. Snel geleverd.
Top om te horen! Bedankt voor de review. Geniet van de sokken :) Groetjes Tygo
Overzichtelijke webshop. Snelle, complete levering. Duidelijke voorwaarden . En heerlijke kwaliteit van de artikelen. De sokken zitten perfect, zakken niet af en voelen zacht aan. Hemdjes zitten ook prima.
Bedankt voor de uitgebreide top review José! Wat fijn dat alles zo goed is ervaren. Groetjes Tygo!
Zie boven
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Eerst de verkeerde maat besteld ,na telefonisch contact ,wat heel behulpzaam was,de XL toegestuurd gekregen. Ik vind dat ze heel erg groot vallen en zou een volgende keer echt een L bestellen heb zelf maat 46/48 … ze zijn mooi afgewerkt .
Fijn om te horen dat we tot een oplossing zijn gekomen! Veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo
Maat en kwaliteit is goed, afwachten hoe de boxer zich houdt in wasmachine.
Dat gaat helemaal goed komen :)! Bedankt voor de review! Groetjes Tygo
Snelle levering, keurige verpakking en de herenslips zitten net zoals de shirts die we altijd al bestellen heerlijk zacht volgens mijn zoon en hebben een fijne pasvorm. Volgende keer bestellen we weer!
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review en tot de volgende bestelling! Groetjes Tygo :)
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!