Fijn materiaal

Hemdjes gekocht om te proberen, maar ga de collectie zeker uitbreiden!

Super materiaal

Ik heb een poosje geleden de sokken gekocht. Geen koude voeten ook niet met paard rijden. Ik heb nu ook de seamless boxershorts en de rode hemdjes gekocht. Ik heb normaal maat 42 en heb de boxers maat L gekocht. Het zat in 1e instantie een beetje strak, maar als je hem even aan hebt zit het heerlijk. De service van Bamboo Basics is super.

Snelle levering en super shirts!

Snel geleverd en op de juiste plek en de shirts zijn goed lang , ze zitten perfect.

Fijne kwaliteit

Producten van goede kwaliteit. Dragen ontzettend fijn.

Snelle levering; goede kwaliteit

De bestelde artikelen voldoen aan mijn verwachtingen.

Snelle levering mooie producten

Draag met veel plezier de t-shirts.

Zit lEkker, maar ziet er niet uit

De hoogte van de onderbroek gaat over de navel. Echt te degelijk en a sexy. Ze zijn heel warm, voor in de winter fijn, maar in de zomer niet schat ik in.

Product voldoet aan verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen, snel en goed geleverd

Razendsnelle levering Super kwaliteit Ideale pasvorm

Comfortabel zittend, mooie kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt. Kleuren volgens voorbeeld. Zacht materiaal waardoor prettig draagcomfort. Schouderbandjes zouden iets strakker mogen.

Kwaliteit is slechter niet passend bij de prijs

Ik ben gewend dat de spullen van Bamboo goed zijn. De shirts die ik gekregen heb zijn echt veel te dun, je kunt er zo wat doorheen kijken. Zeker voor deze prijs. Ik had de shirt nodig op de dag dat het aankwam anders had ik ze echt terug gestuurd!

Zeer goede pasvorm, natuurlijk product, service OK

Zo fijn! bestel er meteen een paar bij

Ik ben er uitstekend over tevreden

Prima materiaal.

Dik tevreden met mijn aankoop.

Comfort!

Sinds ik 2jaar geleden de Bamboo Basics boxers heb ontdekt draag ik geen andere meer! Sinds enkele weken draad ik ook Bamboo Basics sokken waar ik wederom zeer tevreden van ben :-) Doe zo verder!

Zitten fantastisch

Zeer goede kwaliteit, heb je jaren plezier van.

Heerlijk materiaal, op tijd bezorgd, blijft goed in vorm

Ik ben erg blij met mijn bamboo ondergoed. Zacht, rekbaar, makkelijk te wassen. Inmiddels heb ik voldoende en ik hoop dat jullie mij voorlopig geen mails over aanbiedingen sturen. Tenzij het zo koud wordt, dat ik 4 broekjes over elkaar moet gaan dragen. Dat lijkt me echter sterk!

Snelle levering goede kwaliteit

1/3 goedkoper dan de concurrentie en de kwaliteit is vergelijkbaar. Is wel geen 100% bamboe dat zal het prijsverschil duidelijk maken maar een deel katoen maakt het wel weer makkelijk met wassen en drogen.

waardeloos kan net zo goed geen bh aan doen

drie keer niets zijn veel te slap banttjes zakken af meer last van dan als geen bh

De hemden haden niet de zelfde lengte jammer

De rest was een 10 waard

Top ondergoed

Ik ken deze kwaliteit bamboo heb deze al langer gedragen goede pasvorm enz

Voelt heerlijk zacht op je huid

Prettige stof die perfect aansluit op je huid. Draagt heerlijk.

prima !

zit heeerlijk en vlotte levering

Voelt fijn

Onze eerste “ Bamboos “ zitten goed Kelt fijn als tweede huid !

Onderbroeken 1 maal gedragen en naad komt los

Ik vindt de kwaliteit niet goed , 1 maal gedragen en gewassen en de naden komen los…

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!