zeer tevreden

Materiaal is fijn, pasvorm is goed! Nu nog kijken hoe ze de test der tijd doorstaan, maar de eerste indruk is goed.

het ondergoed zit erg prettig.

het ondergoed en de t-shirts zitten erg fijn, heerlijk zacht materiaal.

heerlijk draagcomfort bij lange fietstochten

de fietsbroek zit hartstikke fijn en geen last van randjes waarmee je op het zadel zit. Top.

Fijn dragen

Mooie zachte qualiteit, valt groot uit

mooi en comfortabel

Het ondergoed zit zeer comfortabel, en ziet er mooi uit.

Veel te groot.

Maat M te groot voor maat 40 deze past voor 44 /46 jammer deze kan ik niet dragen

Aanrader

De levering is heel snel. Ik heb lange mouwen shirts gekocht. Ze zijn veeel zachter dan shirts van katoen. Rekken moeiteloos mee en voelen heerlijk op de huid. Ik ga zeker meer items aanschaffen.

Heerlijk stofje maar te veel stretch

Ik had de padded bh besteld en ja hij zit heerlijk maar doordat de stof zo super stretchy is geeft hij geen enkele ondersteuning aan mijn borsten. Ik kon de bandjes met gemak ruim 10 cm boven mijn schouders stretchen. Ik heb hem uiteindelijk maar aan mijn moeder gegeven en zij is er gelukkig mee. Dus als je zwaardere borsten hebt (of verwacht te krijgen door bijvoorbeeld een zwangerschap) dan raad ik deze niet aan. Tenzij je het niet erg vind om normaal ook zonder bh over straat te gaan want die look creëert deze bh/top.

Retour nog steeds niet ontvangen

Hoewel ik onmiddellijk reactie kreeg op mijn mail om boxershorts te ruilen voor een grotere maat heb ik de grotere stuks nog niet ontvangen. Op 10 maart kreeg ik bevestiging dat mijn terug gestuurde stuks aangekomen waren bij Bamboo Basics.

Prima kwaliteit en breed assortiment.

Prima kwaliteit, zit fijn op de huid, verkleurt niet, blijft goed na het wassen. Groot draagcomfort!

Voldoet niet aan verwachtingrn

De sokken zijn moeilijk aan en uit te krijgen en zijn niet echt comfortabel

ik heb jullie gisteren al een mail gestuurd

zie mijn mail

Aangenaam

Ik ben blij met de aankoop

Het zit geweldig!

Broekjes zitten erg goed, heerlijk om te dragen.

heel goed

heerlijk zacht blijft goed zitten

Mooie kwaliteit

Slecht product, slechte service

Omdat ik allergisch ben voor synthetische stoffen, bestelde ik een bamboe-bh die medium support zou geven. Hij bleek helemaal geen support te geven. Bovendien moest ik zowel voor de verzending naar mij als voor de retourzending een flink bedrag aan verzendkosten betalen.

Zeer comfortabele stof, zit lekker

Vlotte service

Besteld en de volgende dag in huis. Zeer tevreden van de producten die ik kocht.

Draag comfort goed, duurzaam materiaal

Bestel ervaring: Gemakkelijk. Geen haperende site. Optimale uitlevering snelheid.

Fantastische producten en een snelle verzending

De producten zijn zalig om te dragen, goed van kwaliteit, schappelijk van prijs en snel geleverd.

Producten voldoen!!

Prima product en vlotte levering

Prima sokken heerlijk zacht

Mooi, goedzittende en zachte sportbeha

Ik ben erg tevreden over mijn Bamboo Basics sportbeha. Heel zacht op de huid, wast makkelijk uit en behoudt zijn vorm. Strakke prijs. Ik raad het iedereen aan.

de service is uitstekend en het draagcomfort is heel erg prettig.

De service is uitstekend en het draagcomfort is heel erg prettig.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!