Zacht en comfortabel!

Fijne, zachte hipster. Zit perfect!

Goede pasvorm fijn materiaal!

Fijne boxers!

Fijne boxers! Zachte stof, brede heupband. Fijne pasvorm en snel geleverd aan huis.

Zacht, goede pasvorm, draagt heerlijk!

Ik vind het ondergoed en de sokken heel fijn. Het materiaal is superzacht en nu in de winter comfortabel warm. De pasvorm is heel goed. Ik ben er heel blij mee. Wil geen andere meer.

Gewoon goed

Fijn product! Snelle bezorging.

Fantastisch!

Fantastisch!!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en goede afhandeling.

Ik bestelde t-shirts en ben tevreden over de kwaliteit ervan. Mooie kleuren en prima materiaal. Pasvorm uitstekend. Wat draagt bamboe met katoen toch comfortabel!

Mooie boxershort

Zitten lekker

Snel en goed

De bestelling werd snel geleverd. Het product is van goede kwaliteit en lekker in het dragen. Een aanrader

Weer prima

Zoals altijd, vandaag besteld, volgende dag in huis. Fijn ondergoed, zit erg prettig.

Mooie kwaliteit en vlotte bezorging.

Overzichtelijke website. Goede afhandeling en communicatie van de bestelling.

Ik ben super tevreden over de producten en de afhandeling van de bestelling.

Voor mij helemaal geweldig. Mijn man heeft voor het eerst ook en is zeer positief.

Goede kwaliteit ondergoed en snelle behulpzame klantenservice

Ondergoed gaat over het algemeen lang mee en zit prettig. Klantenservice vlot en vriendelijk.

Gute Qualität

Gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid

Mooie producten, goede service. Snelle levering. Prima prijs-kwaliteit verhouding

Super goed geholpen

Ik was al fan van dit ondergoed. Toen ik bij bestelde en de bestelling niet in orde was, kreeg ik de volgende dag meteen een nieuwe.

Goede aervice

Zeer snelle.service

Prima in orde.

Mooi spul voor fatsoenlijke prijs. Keurig verpakt en snel geleverd.

Heerlijke stof wat goed ademend en niet ruikt. Ook niet na intensief paardrijden bijvoorbeeld. Drag hem onder mijn wollen trui, wat precies lekker zit. Mijn vriend draagt de boxers en is heel blij dat hij geen zwetende n..d meer heeft. Ook heb ik de outdoorsokken besteld, die hij gebruikt als werksokken. Goed ademend en geen schuurplekken in zijn werklaarzen.

Fantastische producten

Blijft mooi, zit heerlijk Goeie pasvorm

Heerlijk!!!!

Fijn dragende stof en excellent pasvorm. Zeeeeer tevreden.

Snelle en correcte levering van de bestelling

Sokken en T-shirts besteld bij Bamboo Basics. Snelle en correcte. levering van de bestelde artikelen.

Snel geleverd in een op maat gemaakt doosje en prima kwaliteit

Mijn bestelde onderbroeken bleken een gaatje te hebben. Ik heb gebeld en de volgende dag had ik nieuwe in de bus. Erg goede en vriendelijke service.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!