Prima spul

Sokken zijn super, verzending kon beter

6 paar sokken zaten verpakt in brivenbusverpakking en die is vervolgens weer in een grote doos verzonden. Onnodig veel ruimte verbruikt.

Fijne producten

Fijne producten. Er was een probleem met het bezorgbedrijf maar na contact met de klantenservice was dat snel verholpen.

Gewoon helemaal goed op alle vlakken: levering, kwaliteit, verzorging verpakking, fijn draagcomfort

Draagt als een tweede huid.

Adviesraad lijkt niet te kloppen.

Ik kwam uit maat L, eigenlijk zoals ik gewend ben. Blijkt echt te ruim.

Bamboo basic sokken

Het zit lekker en comfortabel.

Tweede keer dat ik nieuwe onderbroeken bestel!

Ik draag geen andere onderbroeken meer!

Veel gezeik over niets

Zulke goede onderbroeken, ik heb er 3 over elkaar aangetrokken Dit is al het 3e mailtje, als ik niet reageer, respecteer dat dan

Hele fijne basics

Hele fijne basics. Super zacht en comfortabel. Snelle levering.

Snelle levering.

De prijs

Op de verpakking stnd een prijs van € 29.95 en ik heb afgerekend € 39.95 rara hoe kan dit

Bezorging ging vlot en de boxers zitten lekker. Voelen inderdaad zacht aan en hebben een prima pasvorm

Ze zitten heerlijk maar zijn zeker niet seemless

De broeken zitten alsof je niks aanhebt, ze knellen niet, heeeeeeerlijk zacht. Ik ben M en heb M besteld. Seemless zijn ze niet, onder strakke kleding zie je de naden gewoon lopen. Als je dat niet erg vindt, dan is dit je broekje.

Snelle levering van zachte T-shirts

Snelle levering en heel zachte T-shirts, ik ben fan!

Prijs/ kwaliteit uitstekend.

Hoorde van een vriendin over bamboo. Supersnelle levering. Pasvorm en materiaal prima. Kortom, zeer tevreden over het bedrijf en het geleverde.

snel en goed georganiseerd

super snel geleverd en hele mooie kwaliteit

zeer snel geleverd, avond te voor besteld, de volgende dag al in huis. Ik heb meer ondergoed van BB en na volle tevredenheid dus weer besteld. Zeer comfortabel en het blijft goed in de was, ook de kleur blijft in mijn geval mooi zwart. De verpakking is heel erg mooi en leuk om cadeau te doen. Ga zeker meer bestellen !

Snel, goed en fantastische service

Snelle levering van goede producten. Door een foutje mijnerzijds had ik voor mijn voucher per ongeluk 1 set ipv 2 sets ingevuld. Na een mail mijnerzijds is mij uit coulance nog een set kosteloos nagestuurd. Wow, dat is pas begrip tonen en service. Petje af!

Super adequate en vriendelijke service !

Nadat er in mijn pakketje met maat S erop per abuis twee maat M in de verpakking bleken te zitten, was dit na melding binnen een (halve) dag opgelost! De producten zijn heerlijk zacht en van goede kwaliteit. Top!

Fantastisch fijne damessilps

Mijn eerste Bamboo Basics ervaring. Allereerst in keurige postbusverpakking ontvangen . En wat een prachtige slips , mooie kwaliteit en voelen superzacht aan bij het dragen. Ik ben overstag !

redelijk aan de prijs draagcomfort oke

goed aan de prijs draagcomfort oke

Dunne stof, kwaliteit viel me tegen

De stof is erg dun, dunner dan een bamboe shirt van de Hema terwijl de prijs 2x zo hoog is.

Comfortable kleding

Het voelt als een tweede huid. Licht en lekker draagzaam.

Heel comfortabel ondergoed

Heel zacht ondergoed en het ziet er ook nog leuk uit. Aanrader!

Prima zittend en niet negatief voor het milieu

Bamboo Basics heeft heerlijk passend ondergoed. Het voelt zacht en stevig. Het blijft mooi na het wassen.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!