Fijne kwaliteit en snelle levering

Nog maar 1x keer gedragen maar vooralsnog zeer tevreden. Zitten lekker, knellen niet, goede pasvorm en voelen heerlijk zacht! Aanrader!

Ondergoed zit heerlijk goede pasvorm en lekker zacht

Voelt zacht aan

Prima ondergoed ,op tijd geleverd,fam ook gekocht

Goed gedaan Bamboe basics, weer een tevreden klant!

Snelle levering, mooi ingepakt met vloeipapier en printje, mooi doosje. En aangename geur bij openen van het doosje.

Fijn gevoel

Maar bij de slipjes is het kruisstukje veel te smal, beschermt onvoldoende.

Slecht

Slechte ervaring bestelde large en kreeg twee large en 1 midium shorts verschillende keren gebeld maar zijn niet te pakken te krijgen konstand krijg je te horen dat de voicemail vol zit.heb naar een ander nummer gebeld en die hebben het doorgegeven maar geen enkele reaktie.

Goede producten en service

Mooie producten en geweldige service.

Prima maar dure kwaliteit prijs verhouding

Prima kwaliteit maar duur.

2e x dat ik de slips bestel dus ze zitten goed, blijven mooi in de was. Nu ook tanktops erbij, zo, die zitten lekker! Die ga ik zeker onthouden.

Service goed maar kwaliteit matig

Omdat ik de stof en model zo fijn vindt bestel ik maar nu krijg ik weer twee boxers binnen waar er 1 na een paar uur dragen gaten heeft… ??? Wel balen want zo goedkoop zijn ze niet.

Heerlijk dragen

Prima pasvorm, heerlijk dragen

Heerlijk zacht!

Fijne boxers die heerlijk zacht zitten en erg mooi zijn. Extra fijn, geen labels!

Geweldig.

Heerlijk zacht en aansluitend ondergoed. Een hele fijne eerste kennismaking met bamboe ondergoed.

Snelle en goede service

Bestelling heel snel in huis. Goede service

Prima kwaliteit en draagcomfort!

Tevreden klant!

Voelt goed

Nog niet gedragen

Heb wat artikelen van Bamboe Basic gekocht , ben zeer te vreden mee

Supergoed

Het zit/ draagt heerlijk

Ik ben verzorgende van beroep sta en loop veel kousen zitten fantastisch en het ondergoed ook

Duidelijke site, makkelijk bestel proces

Rop

Zit heerlijk en voelt net zo lekket

De reclame maakt helemaal waar wat ze beloven

Kwalitatief goed ondergoed

Het ondergoed van Bamboo Basics voelt degelijk aan en zit goed.

prima product , snelle levering

set van drie boxershorts besteld bij Bamboo Basics. pasvorm is perfect. Werd snel en goed verpakt bezorgt. Ben er zeer tevreden mee.

Fijne hemden

Fijne hemden, zitten heel comfortabel en de maten kloppen goed.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!