Heerlijk comfortabel ondergoed

Heel fijne stof waar je geen last van hebt gedurende de dag.

Goed product

Nog maar kort gedragen, maar lijkt goed

Tevreden

Lich.t en prettig om dragen. Zeer tevreden.

Prima afhandeling

Goed geholppen

PRIMA

prima oplossingen bij problemen

Fijne kwaliteit,draagt heerlijk

De levering is snel. Vind het niet positief bij ruilen van een artikel zelf de verzendkosten moeten betalen. Product wordt dan wel erg duur. Vind het niet erg om dit te doen als je de de producten alleen terugstuurt. Dit is toch een drempel, om bewust te kiezen.

Zit comfortabel

Het zit comfortabel, de broekjes vallen erg ruim,

De verwachting is omgezet in een super gevoel

Besteld zonder het gevoeld te hebben en gedacht: laten we het eens proberen. Dat heeft goed uitgepakt. Zachter en comfortabeler dan ik ooit had verwacht. Langdurig gebruikt is er nog niet geweest maar ik ga er ongetwijfeld meer bestellen. Comfort is echter super plezierig.

Snelle service en betrouwbaar

Fijne producten , comfortabel en mooi !

prima product

mooi product zit prima en goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne producten!

Fijn materiaal. Duurzaam. Snelle levering

Zit heerlijk

De stof sluit heerlijk aan. draagt erg prettig

Gewoon goed

Goede kwaliteit en zit lekker. Ook was de bestelling snel binnen.

Prettig

Heerlijk zittend, comfortabel, fijn ondergoed

Fijn materiaal.

Ondergoed dat prettig draagt. Maattabel op de site klopt.

Goede kwaliteit snel geleverd!

Bestelproces gemakkelijk en levering heel vlot. Kwaliteit goed, pasvorm zoals verwacht.

Lekker

In bamboe ondergoed voel ik mij beregoed

Slechte kwaliteit

Er zat meteen een scheur in. Jammer!

goede kwaliteit

goed passend

Mijn man wil alleen maar t-shirt van dit merk. Zegt eigenlijk genoeg. Oude ****s laat hij demonstratief in de kast liggen.

Service feelgood garantie is top zoals beloofd. Draagt comfort is perfect.

Lekker zittend singlet

Eenvoudige bestelling, snelle levering en prettig dragend singlet, je voelt hem niet zitten. Ook bij warme temperaturen blijft de singlet droog

Hele fijne onderbroeken

Hele comfortabele onderbroeken (of hoor je slipjes te zeggen?) die daadwerkelijk òm je billen zitten i.p.v. halverwege er over of er tussen. Zacht, zeer rekbaar en nergens knellend. Vallen (zeer) groot. Blijven mooi. En snelle verzending.

Geen kwaliteit waar ik op gehoopt had

De onderbroeken zijn dun en de pasvorm Matig Niet de kwaliteit wat ik voor ogen heb Het een “gewone”onderbroek Jammer

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!