ze zitten prima

zie boven

Tegenvaller

Hipsters gekocht, heb best gevoelig huid. Helaas niet seamless waardoor de naald achter in irriteert behoorlijk :-(

Comfortabel

De fijnste sokken die ik ooit heb gehad. En met meerdere personen met dezelfde sokken, zijn de kleurtjes aan de binnenkant ideaal☺️

Deze modieuze onderbroeken zitten goed en zijn lekker zacht.

Uitstekend!

Duidelijke beschrijving, makkelijk bestellen, snel in huis. Topkwaliteit shirts. En met mijn ING rentepunten nog korting gekregen ook.

Shirt zit lekker

Fijne webshop

Fijne producten, goed verpakt en snel geleverd

Fijne producten, snelle levering

Fijn ondergoed. Prettig materiaal en mooie pasvorm. Voor het eerst ook shirtjes en topjes besteld. Ze zitten mooi en lekker, blijven mooi na het wassen.

Slechte maatvoering

Maar S is echt meer eenL

Staat aangekomen maar heb geen pakje ontvangen?

Top kwaliteit!

mooi product, matige afhandeling retourzending

De retourzending die ik stuurde voor een maatje groter bleef liggen. Ik moest hier lang op wachten en stuurde een mail. Het bleek dat de bestelling was blijven liggen. Na de mail had ik mijn spullen vrij snel in huis. Ik vind het product mooi, zeker in verhouding tot de prijs. Nog wel even afwachten hoe mijn onderbroeken zich houden in de tijd.

Erg fijn! Alleen glijden bh bandjes snel van je schouders.

Zowel de hipsters als de bh zitten erg comfortabel. Alleen glijden bij mij de bandjes van de bh snel van m’n schouders af, wat dan weer niet zo prettig is. De stof zelf is wel weer heerlijk zacht.

fantastisch

gewoon perfect

zitten lekker

zijn fijne broekjes met een katoen allergie eindelijk een oplossing

Goede reactie op mijn bestelling

De juiste artikelen geleverd in een zo klein mogelijke verpakking. Dat waardeer ik. Helaas een dag later dan was doorgegeven. Maar het kin in de brievenbus dus geen probleem

Bamboo basics. Fijn draagcomfort.

Bamboo basics hebben een hoog draagcomfort. De levering is snel en via de brievenbus. Het is de eerste maar zeker niet de laatste set van 3 shorts die ik ga bestellen. Een echte aanrader!

prima t shirt

zit erg lekker, goede pasvorm.

Mooie produkten. Top

Vlotte afhandeling.

Goed product maar slechte verzending

Ga in zee met een betere bezorger. Tijd van levering verschoven naar andere dag dan bij bestelling was opgegeven.

Perfecte pasvorm

Zeer zacht materiaal, naadloos. Draagt heerlijk.

Een aanrader voor velen en passend bij al de veranderingen die gaande ZIJN!!!

Bestelling werd snel geleverd en uitgebreide updates

Ze zijn snel met leveren en de updates over de bestelling waren op een prettige manier erg uitgebreid. De geleverde producten zijn van erg goede kwaliteit.

Alles perfect

Prima ervaringen met de sokken

Precies wat er belooft wordt

De producten waren snel geleverd en zijn van een mooi materiaal. De boxer voelt soepel en natuurlijk aan. Heel fijn om te dragen.

Fijne sokken!

De sokken passen perfect en zijn zacht en soepel. Ze voelen wat glad aan in de schoen, maar tot nu toe heb ik geen last van 'glijden'. Ik probeer ze nog even langer uit en denk dat ik dan meer ga bestellen.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!