super natuurlijk

het draagt heerlijk, zit fijn en blij met de natuurlijke lange frisheid

Zit heerlijk

Mooie aanbieding. Normaliter vind ik het nog wel prijzig.

degelijk materiaal en snelle levering

goede kwaliteit en betaalbaar

Geweldige service

Geweldige ervaring met de klantenservice! Goed afgewerkte slips, heerlijk zacht. Nadeeltje: inlegkruisje blijft niet goed zitten, en geen extra versterkt kruisje.

Voor het eerst gekocht . maar het zit zo heerlijk echt een aanrader. Jammer dat ze nog geen hipsters verkopen ik hoop dat ze dat ook in de toekomst gaan en misschien nog een ander kleurtje er bij. Maar voor als nog ik ben er erg blij mee.

Ze zitten wel fijn

De slips zitten wel fijn, je voelt bijna niet dat je ze aan hebt, maar je kunt er geen inlegkruisje inleggen want deze blijft niet plakken, jammer.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Na een eerste keer proberen vind ik de boxer shorts en t shirts van uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Blijven na aantal keer wassen ook mooi

Probleemloos

Net als eerdere bestellingen alles gewoon goed in orde en de produkten prima

Fijn ondergoed alleen jammer dat voor mannen alleen boxershort zijn en geen slips

Ik twijfel nog een beetje

Ik heb er nu 1 gedragen en kan dus nu erover oordelen. Om te beginnen heb ik Achteraf een te kleine maat besteld, ik had maat L moeten nemen i.p.v. M. Wellicht mag ik de andere nog omruilen tegen L? Ze voelen goed en zacht aan, alleen een beetje te strak voor mij. Hopelijk lukt het om de andere 2 (niet gedragen) te ruilen. Groetjes jo.

Fijn

Fijne producten! Ik heb alleen 1 vraag/idee: ik heb zelf borst****** gehad en vanuit die tijd nnog regelmatig last van pijntjes en dergelijke bij de borst. Kan dan ook geen beugelbh’s meer dragen. Na lang zoeken ben ik bij jullie bh’s met pads uitgekomen die tich een goede steun geven maar niet zeer doen. Misschien idee om daar speciale variant voor te maken of in de markt te zetten? Ik zou graag nog een variant willen waar deze pads gewoon vast in zitten ipv elke keer in en uit de bh te moeten doen. En wanneer je per ongeluk de pads mee wast laten de buiten lagen van de pad los van het schuim. Zo dacht ik geef wat terug! Groeten Daphne

Gemakkelijk te bestellen en snel in huis.

Het bestelproces is heel gemakkelijk en de levering snel en heel netjes.

Goede pasvorm

De onderbroeken zitten lekker en geven een goede pasvorm.

1e ervaring is positief

Een ervaring van slechts een week is niet voldoende voor een oordeel.

Heerlijke pasvorm

Prima kwaliteit en heerlijke pasvorm. Ook na het wassen.

Snelle levering en een perfect product.

Zoals altijd, geweldig en supersnelle levering!

Bamboo is super! Fijne en snelle levering en de shirts zitten heerlijk.

Heerlijk zacht ondergoed.

Zijdezacht!

Super pasvorm

Fijne pasvorm. Fijne stof. Waarom worden niet veel meer spullen van bamboe gemaakt.

Snelle levertijd, goede kwaliteit

Prima ondergoed. Zit lekker. Snel geleverd.

GEWELDIG , past goed , voelt geweldig aan DRAAGCOMFORT / LUXE

Zo god , geen woorden voor.

Fijn

Bestelling kwam snel and producten zijn geweldig.

T-****s zijn geweldig, sokken kunnen beter

Inmiddels heb ik al heel wat bestellingen gedaan. Bamboe is een heerlijk materiaal, draagt fijn, blijft goed in vorm en neemt nauwelijks geur op. Vandaar dat ik ook een flinke lading sokken heb gekocht. Helaas hebben deze allemaal een strakke boord die behoorlijk knelt. Dat irriteert me dermate dat ik ze nu maar afknip en zelf omzoom op de naaimachine. Veel werk en niet mooi om te zien, maar beter dan weggooien. Ik hoop dan ook dat jullie dit gaan verbeteren. De sokken zitten verder superfijn. Ze zakken ook niet af, dus zo’n strakke boord is echt niet nodig.

Heerlijk ondergoed snel geleverd

Het ondergoed zit heel fijn. Zacht en ademend. En het werd snel geleverd.

Geweldige ervaring.

Bamboe heeft veel voordelen, zit lekker.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!