Goed spul

Goed spul, snel geleverd tegen een acceptabele prijs

Snelle levering (dus geen postnl) En kwaliteit voor je geld. Eigenlijk gewoon zoals ieder bedrijf het zou moeten doen! NICK.

Snelle service en hele fijne producten

Snel en mooi en zacht

Het pakketje kwam snel de Basics waren heel mooi en ze voelen zó zacht....

Tabel om maat uit te zoeken klopt niet. Meet 105 heupomvang en kies voor zekerheid toch maar XL. Xl zit te strak. Verder prima onderbroek!

Goede kwaliteit, hoog comfort

Goede kwaliteit t-shirts en ondergoed, met hoog draagcomfort. En vanwege het bamboe is het ook nog eens een duurzame keuze. Wat dat betreft zou er wel iets minder karton voor de verpakking gebruikt kunnen worden. Maar verder zeker een aanrader!

Aangename, comfortabele kleding

Alles pico bello in orde

Tof product

Helemaal tevreden over levering van hun toffe en kwalitatieve producten

Fantastische service en kwaliteit!

De kwaliteit is boven de verwachtingen. Een maatje XS is welkom.

Van bestelling tot en met bezorging helemaal prima!

Goed op de hoogte gehouden, na bestelproces. Bezorging keurig zoals afgesproken.

Heel fijn produkt

Geweldig product

Ben heel blij met dit ondergoed. Draagt fijn en blijft mooi na de was. Snelle levering en hele goed support ook als je iets wilt ruilen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Goede pasvorm, kwaliteit zoals omschreven.

Mijn ervaring is helemaal oke. Snel en op tijd geleverd.

De ervaring is prima. Geen klachten.

Snelle levering en goede kwaliteit

Verder niks toe te voegen

Voldoet aan verwachting

Heerlijk warm

Heel mooi ondergoed.

Het zijn super fijne boxershorts ze zijn lekker zacht en soepel en zitten perfect

Snelle en adequate levering

Snelle levering van mooi bamboo- ondergoed. Wel zou de verpakking met wat minder karton volstaan

Mooie kwaliteit ondergoed en ook nog 3 paar sokken cadeau

De afspraak voor 23:00 besteld en de volgende dag in huis klopt, zelfs op de afgesproken tijd. Mijn complimenten!

Fijne zachte stof, mooie pasvorm

De bh heeft een mooie pasvorm. Het materiaal zit lekker.

Altijd snel geleverd en prima pasvorm

Uitstekende service, fijne producten.

Draag nu al geruime tijd boxers van Bamboo Basics. Zitten comfortabel, pijpjes blijven op hun plek. Ben heel tevreden.

Excellent quality! Recommend!

Great quality, perfect length and finishing. I totally recommend.

prima moet nu nog testen of ze goed zijn

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!