fijne producten

sokken besteld. passen perfect.alleen de randen zouden wat losser mogen. Ik heb geen vocht in de benen.

Prettig dragend ondergoed

Het ondergoed van Bamboo basics draagt goed en voelt prettig aan. Qua maatvoering zit het ook goed. Bij vele ondergoed merken zit ik qua broekje vaak tussen maat M en L in maar ik heb nu maat M besteld en deze zit gewoon goed. Het enige wat van mij beter mag is het model van de broekjes. Ik heb drie verschillende soorten zoals met naam in elastiekband of kanten randje maar van achteren zien ze er redelijk uit als ‘oma-onderbroek’. Aan de voorkant gezien valt dit dan weer mee.

Product en service top

Zowel website, bestelling als bezorging prima.

GEWELDIG

Ik wil nooit meer iets anders dragen! Wit,zwart,blauw,grijs. Ze liggen allemaal al in mijn kast. Aldus Marion, 70 jaar oud.

Erg goed

Mooie materialen en duidelijke site

Super producten

Hier willen ze geen andere boxershorts en shirts. Snelle en perfecte leveringen altijd

Momenteel zeer content over stof, nu heb de shirts al meermaals gebruikt...veel gaat afhangen of dit zo blijft levensduur...maar voorlopig toppie

Mooie stevige en toch zachte kwaliteit

Snelle levering en keurige verpakking

Goed en heerlijk draagbare onderkleding

Alle onderkleding is van fijne kwaliteit en materiaal. Draagt fantastisch. Ook de compressie sokken zijn goed

Ze leveren wat ze zeggen.

Kleding voelt fijn aan en zit erg lekker, zoals door jullie wordt beweerd.

Prima producten

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Helemaal blij!

Het materiaal zit heerlijk. Bestelling en bezorging ging prima.

Goed spul

Fijne pasvorm, warm en zacht.

Fijne website, snelle levering

Wat een fijne website en wat een snelle levering. En alles zo netjes verpakt! En de producten zijn zo enorm fijne en van en superzacht materiaal!

Prima snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit product

Snel geleverd, fijn product

Mijn ondergoed is snel geleverd. Zit lekker. Nadeel van dit naadloze ondergoed is dat er geen inlegkruisjes blijven zitten. In mijn normale slips van bamboo wel.

Het draagcomfort is subliem!

Heel snelle levering, zelfs in deze drukke decembermaand was mijn bestelling er in 1 dag! Ik ben heel blij met mijn shirts en ondergoed, het voelt heerlijk aan.

zeer goed

hele goeie kwaliteit

fijn zacht materiaal

fijn zacht materiaal, wel heel vervelend dat de plakstrip van inlegkruisje niet blijft plakken. misschien tip hiervoor???????????????????????

Zitten als gegoten!

Je voelt ze haast niet zitten, niet strak dus, ideaal en prettig om te dragen. Heel tevreden!

Soepel en snel

Bestelling liep perfect. Niets mis mee, totdat…… Na de bestelling krijg je een mailtje “om onze dienstverlening te verbeteren…..” maar het blijkt niets meer te zijn dan het vissen naar een beoordeling op de website. Daarom een paar sterren aftrek. Als je hierover al niet eerlijk kunt zijn, hoe zit het dan met het product??

Kwaliteit 100%

Top product en goede service

Ik had wat besteld en de maat was te groot en ik had geappt en kreeg een dag later de goede maat zonder verzendkosten.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!