Laden reviews...
1.140 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en hoogwaardige materialen. De producten bieden comfortabele pasvormen en betrouwbare maatvoering. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren, en retourneren verloopt soepel. De ervaringen blijven positief met kleine verbeterpunten.
Ik draag al jaren en ook mijn oude in de maat M, maar dit is echt te strak. Hopelijk na wassen wat rek erin.
Eric Vander
Heerhugowaard
Danny
Vlaardingen
Duidelijke site, snelle levering
Bart
Eindhoven
Beide modellen seamless bh's heb ik nu in huis. Het materiaal voelt prettig aan op je huid, lekker zacht en comfortabel. Maar ik vind ze niet snel drogen (na wassen en bij zweten) en bij beide modellen en in verschillende maten zakken de schouderbandjes erg snel af.
Beveelt niet aan
Rosa
Delft
Erg tevreden met mijn aankoop komt zeker een vervolg
Bart
Venlo
Niks meer aan toe te voegen
G
Oss
Martin
Sittard
Makkelijk en duidelijk bestel proces, snelle levering!!
Koen
Tilburg
nette snelle levering, fijne shorts
Marcel
Groesbeek
Heel zacht. Je voelt nog niet dat je ondergoed draagt. Blijft perfect in vorm
dirk
St.Agatha
Heldere website, mooie producten, kwaliteit perfect
Toine
Geleen
Supersnelle levering. Product zit heerlijk. Maat is goed,kortom ik ben dik tevreden.
D
Albasserdam
Het ondergoed voelt zo fijn aan, je voelt het gewoon niet en t blijft mooi in de was! In 1 woord: GEWELDIG!
M.B. Huurman
Zoetermeer
De stof is goed, maar de pijpjes krullen om,en die gaan in de Lies zitten, en die gaat schuren. en dat doet zeer.
H.J
B van der helsstraat 2a3
Site werkte goed, was duidelijk. Snelle levering top kwaliteit alles volgens afspraak. Ik ga zeker nogmaals bestellen.
Roy
Bruinisse
Anders had ik natuurlijk geen nieuwe bestelling geplaatst
J
Hazerswoude
netjes en snel geleverd
Martin
Voorthuizen
Na bestelling al heel snel bezorgd, de producten zijn goed, ik ben fan. Ook de verpakking is netjes. Alles top alleen de verzending kan wat milieuvriendelijker.
C
Gorinchem
Verschillende dingen geprobeerd en nu tweede bestelling gedaan omdat de kwaliteit goed is. Ook na diverse keren wassen.
Maurice
Noordwijk
Binnen een dag geleverd.
Lars
Amsterdam
De bestelde shirts had ik de volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit shirts, zacht en een hoog draagcomfort. Ik ga er nog een aantal bestellen.
Hans
Krimpen aan den IJssel
Blij met een product maar niet de tweede. Aanbevelen vind ik een mooilijk vraag maar ik moest een kiezen dus voor nu nee.
Beveelt niet aan
Sandra
Heerhugowaard
Zit heerlijk,goede pasvorm
V.a
Herveld
goede site, goede matrialen, snelle service
Harry
Lelystad
goede pasvorm, ook na heel veel keer wassen.
Ben
Naaldwijk
Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris.
Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!
Fokkerstraat 16
3833LD Leusden