Perfect draagcomfort

Ondergoed zit als gegoten. Stevig maar niet knellend, juist erg comfortabel.

Snel en betaalbaar

Goeie kwaliteit snel en betaalbaar

Heel degelijke onderbroeken en sokken

De producten zijn zeer goed, website en bestelling gaat steeds vlot.

Heerlijk zachte t-shirts

Na een eerste proefbestelling meteen nog meer t-shirts besteld. Heel zachte stof, lekker aan je huid en goede pasvorm.

Makkelijk te bestellen, levering was snel en het materiaal is heerlijk om te dragen, kortom zeer tevreden

Superfijne sokken! Ze zijn van dik, fijn, warm materiaal, maar in de zomer toch fris. Dus voor zowel de winter als in de zomer. Ideaal voor in o.a. bergschoenen. Jammer dat ze ook niet als kniekousen bestaan.

Slechte kwaliteit sokken

Ik heb sokken besteld maar ze draaien om mijn voeten en knellen op mijn kuiten

Heerlijk ondergoed

Snelle bezorging en super fijne stof!

Heb het als cadeau gegeven. Dus afwachten of het bevalt?

Positief

Goede prijs kwaliteit verhouding

Prachtige, zachte boxershorts die mooi blijven na het wassen. Goede prijs kwaliteit verhouding

Draagt en zit heerlijk.

De bh, de broekjes en de shirts zijn heel zacht en zitten daardoor zeer comfortabel.

Klasse

Snelle levering, mooie en kwalitatief goede producten!

Snelle leveringen van fijne producten

Shirts zitten heerlijk, zijn oeko-Tex gecertificeerd en werden snel geleverd.

Heerlijk

Nog nooit geprobeerd maar het draagt lekker.

Fijn materiaal, goede pasvorm en snelle levering.

Ik vind het belangrijk om duurzaam te kopen. Dit materiaal voldoet er aan. Het draagt prettig.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Perfect zitten ze en heerlijke stof

Bijna te goedkoop ten opzichte van de prins

had even mijn twijfels bij het bestellen omdat de producten zo laag in prijs zijn. Maar de kwaliteit is top, lekker zacht en zit goed.

Kwaliteit

Goede pasvorm en prettig materiaal.

Prachtige service

Ik had een foutieve maat besteld en dit werd dadelijk opgelost door de klantenservice

Heerlijk zacht en perfecte pasvorm

Al meerdere keren besteld en iedere keer weer dik tevreden. Het is zo zacht, hoef amper gewassen te worden omdat het niet stinkt, is heerlijk zacht en het zit perfect.

Prima voor elkaar

Duidelijke site. Eenvoudig bestellen. Op tijd geleverd. Kortom zoals het hoort.

Super.

Heel zacht, rekbaar en houdt zich prima in de was.

Keurig verpakt en bezorgd, goede kwaliteit boxers

Prima in orde, van bestelling tot bezorging. Ik draag al jaren boxers en shirts.

Prima levering

Prima levering

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!