niet zo best

na een keer dragen zit er een gat in de slip.....stiksel niet goed??? en dit voor zulke dure spullen meteen zonder problemen twee nieuwe ontvangen; uitstekend afgehandeld

goed en sterk

toper

Zalig om dragen.

De bamboo voely fijn en zacht op de huid aan.

Bestelling snel in huis en eerste ervaringen met bamboo basics zijn heel goed

De eerste ervaringen met het ondergoed van Bamboo Basics zijn heel goed. Lekker soepel materiaal dat lekker aanvoelt op het lichaam.

Fijn ondergoed en snel bezorgd!

heerlijk zacht, snelle levering

mooi ondergoed, snelle levering netjes verpakt. Mag nog minder verpakt wat mij betreft. Duurzame bedrijven mogen ook hierin radicale keuzes maken.

Zachte fijne shirtjes. Blij mee! En heel snel in huis! Top.

Uitmuntend in bestelgemak, betaling en levering!!

Uitstekend bestelgemak en sublieme levering

mijn bestelling was in ongerede geraakt

Na een extra mail vlot afgehandeld

Netjes en snelle levering

Ik kreeg tot mijn verrassing zelfs 2 paar sokken ipv 1.

Toch een minpuntje : na mijn bestelling kreeg ik een mailtje dat er een 10 % korting mogelijk was.t

Rest prima: snel en goed

Snelle levering en een goed product.

Snelle levering en een goed product tegen een prima prijs.

Tevreden

Fijne t shirts, fijne kwaliteit en een lange rug.

Heel goede kwaliteit

Ondergoed en t-Shirts besteld Prima kwaliteit. Blij mee

Comfy

Goed stofje, zit goed.

top

top

fijne kwaliteit producten

Het voelt heerlijk aan alleen vind ik de verpakkingen van de producten overdreven. Het is veel verpakking met plastic een versimpelde verpakking zou meer passen bij het verhaal van bamboe en minder waterverbruik. Maar overal alleen maar lof over de sokken en ondergoed.

Snelle bevestiging, informatieve updates, snelle levering, fijnste sokken !

Je krijgt wat beloofd wordt.

Snelle levering, goed product.

Goede kwaliteit en pasvorm

Snelle levering, goede pasvorm en stof.

Fijn ondergoed, draagt heel prettig

Alleen jammer van maatverschil. Had iris besteld in zwart en grijs en de pasvorm is totaal anders.

Deels goed!

De eerste bestelling na een week nog niet ontvangen. Wel bericht gehad dat de voorraad weer binnen is maar de bestelling tot op heden nog niet ontvangen. De tweede bestelling was binnen twee dagen bezorgd

Snelle levering. Prima service en mooie kwaliteit

zie bocen

Prettig telefonisch contact over ontbreken kleur artikel

super snel en top kwaliteit

top kwaliteit en super snelle levering

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!