Snelle levering en goede kwaliteit

De levering was vlot en de onderbroeken en sokken zijn van prima kwaliteit, blij mee!

prima ondergoed tegen acceptabele prijs

prima service

Super lekker en goed geleverd

Alles dat ik verwachtte is er: lekkere ondergoed (shirts, sokken en onderbroeken), makkelijk de juiste maat te bestllen en perfect opgeleverd.

Comfortable boxers, padded BH biedt te weinig steun

Heren boxershorts Rico en Seamless padded BH Fleur besteld. Vriend is heel tevreden over de boxershorts: zijn erg comfortabel volgens hem. De BH is ook comfortabel, maar geeft nagenoeg geen steun. Wellicht zou een maat kleiner beter zijn geweest, maar kleiner dan S is er helaas niet.

Mooi materiaal.

lekker draagbaar.

product draagt fijn

Helaas een behoorlijk minpunt is de verpakking.Heel mooi zeker, maar van een kleine bestelling had ik een doos vol verpakkingsmateriaal. Erg milieu belastend.

De stof draagt erg fijn op de huid

Ik ben erg tevreden over de zachtheid en de soepelheid van de stof. Wat ik jammer vind is dat het t-shirt aan de korte kant is waardoor deze niet goed in de broek blijft zitten wanneer ik buk of ga zitten.

Zit heel comfortabel!

Geweldig!

Ik zou willen dat ik mijn edele delen en billen eerder dit heerlijke comfort zou hebben gegeven.

Mooi product als boxershort

Goede kwaliteit... fijn draagcomfort

Snelle service na eenvoudig keuzes kunnen maken

Ik vind de website overzichtelijk. Bestel proces is duidelijk. De levering prettig snel. Enig punt dat ik zou willen opmerken is dat de beschikbare kleurenschemas nog wat beperkt zijn.

Zeker in deze tijd. Bestellen en een vlotte levering. Top De kleding draagt geweldig. Man lief heel erg tevreden. Sokken zitten lekker

snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit. What you see, is what you get.

X

X

Super, super, super!

Levering in prachtige doosjes. T-shirts zijn heerlijk zacht en dragen heel fijn!

Zeer goede kwaliteit

Mijn zoon en echtgenoot bestelde de boxers, lange en korte pijpjes. Mijn zoon is personeel trainer en vindt ze super comfortabel ook tijdens het trainen. Verder hadden we ook de mannensokken en de t-shirts besteld.allemaal prima pasvorm en aangename stof. Voor mezelf bestelde ik de slips. Ook hier een superervaring. We bestellen zeker opnieuw.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en prima kwaliteit!

Snelle levering mooie hemden

Fijne hemden van zacht materiaal

Erg blij mee

De erg zachte stof zit erg comfortabel

Supergoed!

Heb voor mezelf 8 damesboxers besteld en voor mijn man 2. Ze zitten erg comfortabel. Ga hier zeker meer bestellen.

goede kwaliteit t shirt,s

goede kwaliteit t shirt,s ik heb er meteen 4 extra besteld !

Dit is was de 2e keer dat ik voor mij en mijn partner ondergoed heb besteld. Wij zijn erg tevreden over de pasvorm en draag comfort. Ook de outdoor sokken bevallen erg goed. Dus over de volgende bestelling word al nagedacht. Mvg MM

Prima product!

Snelle levering. Comfortabel product. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Top product

Lang moeten wachten totdat XL op voorraad was maar het wachten waard

Blij met kwaliteitsproducten. Hier ga ik meer bestellen ;)

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!