ecologisch topcomfort

Mooi, comfortabel (ook na verschillende wasbeurten!) en ecologisch

Mooie kwaliteit. Zit prettig

Ik word niet goed van alle reviews die ik moet schrijven bij alles dat ik koop via internet.

voelt erg fijn alleen valt beetje groot

het voet erg fijn.

Snelle levering. Heerlijk zachte shirts

Tot nu toe verschillende producten gekocht. Boxers en shirts. Heerlijke zachte en duurzame materialen.

Artikel stond op de site maar was niet voorradig.

Artikel besteld en betaald. Bleef lang onduidelijk bij verzending wat de status was. Meer dan een week. Daarna mail dat artikel niet voorradig was en geld retour werd gestort. Ook dat duurde lang. Kortom ee l inspanning en wachten voir niets. Mail afhandeling op zich correct.

Goede service en staan voor hun product.

Na een klacht over productiefout, supersnel opgelost. Chapeau!

Alles verliep prima

Snelle levering en goed produkt

Zeer tevreden!

De boxershort zijn van prettig materiaal, voelen zacht aan op de huid. Bestelling via de website liep erg soepel en we hadden het snel in huis. Kortom: zeer tevreden!

Zeer aangenaam materiaal

Enkele producten gekocht, bh, mondmasker, strings, tanktop Materiaal voelt erg lekker. Vind het een aanrader.

Lekker zachte stof

Shirts zitten erg lekker en zijn mooi lang.

Fantastisch zacht ondergoed

Ik ben fan van Bamboo basics, het zit zo ontzettend lekker!

Prima! Snelle levering en mooie producten

Ik ben heel blij met de vier shirts die ik heb gekocht. Het is heerlijk materiaal.

Prima spul. Snelle levering

Ging allemaal goed via de site zonder moeite bestellen snelle levering goede kwaliteit

zit prima

prima kwaliteit

Top klantenservice! Prima geholpen

Top klantenservice, prima geholpen bij een retour!

Kwaliteit super

Prachtige shirts voelt goed aan, draagt erg prettig.

Mooie producten en goede service

Ik heb ook van andere merken bamboo ondergoed gekocht, maar uit die ervaringen zijn de producten van Bamboo Basics verreweg het meest comfortabel qua zachtheid en pasvorm!

Fijne shirtjes

De pasvorm is goed, mooi afgewerkt en lekker zacht.

Slecht

De kwaliteit van de boxers is ten aanzien van twee jaar geleden achteruit gegaan. Bij retourneren geen gehoor, nu al twee weken en jog steeds niets gehoord.

Zijdezacht en prima draagbaar!

Dit ondergoed draagt heerlijk, zeer comfortabel!

Heerlijk materiaal

Fijn materiaal en goede pasvorm

Super fijn en comfortabel

Super fijn en comfortabel en zo mooi om iets goed te doen voor t milieu

Fijn materiaal

Draagt erg prettig

super mooi

Piefpafpoef t-shirt op de mat. Ze willen wel heeel heel heel graag dat je dr wat over slap ouwehoerd

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!