Prima ondergoed, duidelijke website en wordt snel verstuurd.

Website is overzichtelijk. Er wordt snel verstuurd en je wordt op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. Ik ben heel tevreden over de pasvorm en kwaliteit van het ondergoed.

Prima producten en goede service

Bestelling snel ontvangen. Hemdjes zitten heerlijk en vallen goed op maat.

Goed geregeld!

Ik ga zeker weer bestellen! Dankjewel

aan te bevelen

erg confortabel !

Prima ondergoed

Prima ondergoed, snelle verzending

Lange bezorgtijd

Meer als een week op bestelling gewacht, bij navraag, kreeg ik info, die ik zelf op de app van post.nl kon zien... 4 dagen info dat bestelling nog niet is aangemeld bij post Nu ontvangen, over bestelde prod tevreden

Fijne sokken en hemden

Fijne sokken en hemden aangeschaft ,eerder al onderbroeken besteld en bevallen prima

het ondergoed zit prima.

Meer dan geweldig

Hoog draagcomfort, prettig dragend

Helemaal TOP!

Levering ging snel en de sokken zijn zacht en knellen niet.

Helaas lange levertijd

Bij bestellen waren producten op voorraad en hadden 1 werkdag levertijd. Uiteindelijk was levertijd 1 week

Supersnel

Hele snelle bezorging en fijne producten!

Bamboo changed my life !

Excellent!!

Heerlijk comfortabel

B B ademt is soepel en je voelt niet dat je het draagt.

Alles is prima verlopen

Invullen was even lastig omdat het huisnummer achter de straatnaam moet en niet in het hokje "huisnummer" . Dit volgens de helpdesk. Daarna werkte het prima

Ik zou ze zo weer bestellen

De boxershort zit lekker en de stof is heerlijk zacht.

prima ondergoed

comfortabel, goede pasvorm, goed geprijsd

Comfortabel

Het draagt ontzettend fijn, buitengewoon comfortabel !!

Heerlijk zacht

De slips en sokken voelen heerlijk zacht. De boorden van de sokken sluiten heel goed aan zonder te knellen!

ga zo door.

goede pasvorm, nette snelle levering, niks op aan te merken.

Snelle levering, goede informatieve website en bovenal top kwaliteit

Aan te bevelen shop

Comfortabel

Zeer aangenaam om dragen

Netjes geleverd ineen prachtige verpakking

Voelt goed aan, nu net aangetrokken pasvorm is goed, draagt prettig, kan verder nog niets zeggen, moet nog uitvinden wat het doet in en na de was.

Fijne shirts die mooi blijven

De bamboe shirts dragen erg fijn, voelen goed aan en blijven mooi in de was. Mijn maat was niet voorradig, maar netjes een melding gekregen toen ze weer beschikbaar waren.

prima underwear

Draagt goed.

Fokkerstraat 16

3833LD Leusden

Over Bamboo Basics

Wij laten jou het ultieme draagcomfort van bamboe ervaren! Bamboe onderkleding voelt zijdezacht aan en blijft lang fris. Bamboe heeft veel voordelen, maar wij begrijpen dat comfort voor jou het allerbelangrijkste is!