Duurzaam kledingbedrijf

Gebruiksvriendelijke website met maattabellen, gefocused op duurzaamheid

van bestelling tot het dragen ervan is gewoon top!!

de producten zijn superzacht om dragen, goed in onderhuid en duurzaam. Ook de prijs is zacht!

Super fijn

Super fijn

Snelle levering. Zit als gegoten.

Goed spul

Aanrader!

Tijdige en correcte levering.

Aanrader!

Tijdige en correcte levering.

Prima shirt

Kwam snel, zit heerlijk en warm, blijft goed in de was

de service is uitstekend en levering was snel

De shirts met lange mouwen en sokken zitten geweldig en houden me lekker warm. Ik ga zeker vaker bestellen!

Geweldig ondergoed

Bamboo ondergoed is heerlijk zacht, lekker warm en draagt heel fijn. Het is lekker warm als het koud is en lekker koel als het heet is. Kortom, ideaal ondergoed!

Geweldig ondergoed

Heerlijk shirt

Was er snel, past goed, blijft mooi, duurzaam en lekker warm

Super, die lange T shirts.

Om het uit te proberen heb ik twee lange T shirts besteld omdat de korte altijd omhoog kropen. Ze zitten heerlijk en blijven goed zitten.

Warm en zacht

Het ondergoed is heerlijk zacht en warm, irriteert niet op mijn eczeemhuid. Blij mee!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD