Filter

SUPER

PRACHTIG PRODUKT, met grote zorg vervaardigd en verpakt

Prima shirtjes!

Verantwoord, lekker zacht en strak genoeg. Alleen een beetje lang... maar er moet altijd iets te zeuren zijn. 4 1/2 sterren dus.

Uitstekende Bamboo

Een perfecte pasvorm en het voelt bijna als een tweede huid. Vooral in de liezen erg comfortabel.

Precies wat ik wilde.

Zie boven.

Bamboo zit zacht en comfortabel. Ik heb de bh en bikershorts. Zoiets zalig en zacht heb ik nog nooit gevoeld. Ik probeer regelmatig stukken bij te kopen.

Fijne producten

Heb hier al meerdere keren boxers besteld en zitten goed, blijven goed en dragen zeer comfortabel. Echt een aanrader.

Zeer goed en snel geholpen toen bleek dat mijn pakket niet geleverd was en volgens PostNL wel. Geen vragen, geen gedoe, gewoon heel fijn en snel een oplossing. Super!

Goede pasvorm, stof is lekker zacht.

Pasvorm voor mij niet goed

Wel fijne stof,maar nogal wat te ruim uitgevallen voor de maat XL

Fijne site, fijne producten die echt heel lang meegaan voor een mooie prijs. Ik ben fan.

Altijd uistekend

Jaren geleden bamboo ondergoed ontdekt en zelfs in temperaturen boven de 40 gr blijf je een fris gevoel houden

Onderbroek zit heel goed

onderbroek zit comfortabel en ademt. Verzending duurde iets langer dan gedacht.

Niks ontvangen en geen reactie op mail

21 april betaald, 12 mei stond de tracering nog steeds op niet verzonden en heb ik hier netjes over gemaild. Vandaag, 2 juni, heb ik nog steeds geen reactie op mijn mail. Via Facebook heb ik ook nog een poging gedaan en kreeg ik te horen dat ze er naar zouden kijken en dat ik zsm van ze zou horen. Enkele dagen later typten ze dat mijn pakketje zoekgeraakt was en dat ze opnieuw zouden verzenden, maar ik heb hier en nog geen traceercode van gekregen en dat pakketje niet ontvangen…

De stof is zeer zacht en elastisch. Maar een groot nadeel is dat mijn inlegkruisje niet blijft plakken. Dus heel spijtig.

Heel fijn

Mijn gratis Bamboo onderbroek gekregen , wel verzendkosten betaald. Had een M besteld, maar als ik er nog 1 zou kopen zou ik voor een s gaan. Fijn stofje en zit lekker

passen perfect en heerlijk zachte stoffen

passen perfect en heerlijk zachte stoffen

Heel fijn ondergoed

Bamboe basic ondergoed zit prettig, neemt veel transpiratievocht op en heeft een goede pasvorm.

Snel geleverd en de sokken zijn gewoon TOP. Zit lekker aan je voet en glijd niet zomaar van je voeten af

Heerlijke broekjes

Zitten te warm t.o.v. eerdere zending.

Ze lijken me meer synthetisch en voelen daardoor te warm aan tijdens het dragen. Vind de " oude" beter van kwaliteit. Overweeg ander merk te gaan gebruiken.

Fijn ondergoed

Lekkere stof op je huid, gewoon top.

Pijpjes krullen op

Verzending snel en netjes, daar niets op aan te merken! Maar de pijpjes van broekjes die ik heb besteld krullen op, niet fijn helaas.

De slip zit heerlijk

Het materiaal is lekker zacht en pasvorm goed.

Fijn, ademde materiaal en draagcomfort

Het toegezonden model was niet wat ik normaal draag ( draag normaal brazilan en dit was een hoge slip) maar ik ervaarde wel het draagcomfort. Verzending en presentatie was prima in orde.

Heel zacht en comfortabel

Heel zacht en comfortabele stof alleen is de snit niet helemaal wat het moet zijn voor een maatje meer dan is de stof te hoog uitgesneden dit heb ik niet graag ,maar voor de rest super ondergoed droogt Heel gemakkelijk en snel

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD