Aangenaam gevoel op de huid, stevig ondergoed
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat het ondergoed zo aangenaam aanvoelt op de huid en tegelijkertijd stevig is. Die combinatie van comfort en kwaliteit vinden we erg belangrijk. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Ik heb deze shirts al eerder gehad, maar naar 10 tallen keren wassen werden ze minder. Nieuwe besteld en weer snel en soepel geleverd.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je opnieuw voor onze shirts hebt gekozen. Na vele wasbeurten kan het inderdaad voorkomen dat kleding wat van zijn oorspronkelijke uitstraling verliest, dus mooi dat je er zo lang plezier van hebt gehad. Fijn dat de nieuwe bestelling weer snel en soepel is geleverd. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Ik heb shirts besteld. Er zat een verkleuring op een van de shirts. Daarvoor heb ik contact gehad met klantenservice. Carin van klantenservice heeft het geschil netjes opgelost. Na het wassen van een shirt, is de logo meteen vervaagd. De stof zelf bleef niet meer geheel. kwaliteit is dus wel een puntje. Verder ben ik tevreden over de snelle levering.
Bedankt voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat Carin je goed heeft kunnen helpen en dat het probleem met het shirt netjes is opgelost. Ook leuk om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering. Jammer dat je een verkleuring hebt ervaren en dat het logo na het wassen sneller vervaagde dan verwacht. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die we willen leveren. We waarderen het dat je deze feedback met ons deelt, zodat we dit kunnen meenemen in onze kwaliteitscontrole. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Groetjes, Tygo
Veel ervaring met andere merken bamboe ondergoed. Deze blijft het langst vormvast en slijtagevrij.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je al ervaring hebt met andere merken bamboo ondergoed en dat onze producten er voor jou uitspringen op het gebied van vormvastheid en duurzaamheid. Dat is een prachtig compliment! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Tevreden over de producten en service !
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze producten als de service. We doen ons best om snel te reageren en onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Al jaren mijn basis T-shirts. Zitten goed, blijven goed. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat onze shirts al jarenlang jouw vaste basis T-shirts zijn. Fijn dat ze goed blijven zitten, mooi blijven en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Dat is een prachtig compliment! Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling. Groetjes, Tygo
Ik vind het jammer dat ik een vraag krijg om te evalueren terwijl ik na een week nog steeds mijn bestelling niet heb ontvangen.
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat je bestelling na een week nog steeds niet is aangekomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen graag contact met je op om dit zo snel mogelijk voor je uit te zoeken en op te lossen. We zorgen dat er duidelijkheid komt over de status van je bestelling en dat je niet met deze situatie blijft zitten. Groetjes, Tygo
Heerlijk zacht materiaal! Een hoody om in weg te kruipen.....
Bedankt voor je fijne review! Wat heerlijk om te horen dat je zo tevreden bent. Een hoodie waar je lekker in weg kunt kruipen, dat klinkt precies zoals het bedoeld is! Geniet van het zachte comfort en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
De stof was fijn maar ik vond hem voor mijn figuur iets te hoog uitgesneden. Hierdoor durf ik niet de hoge string aan te schaffen helaas. Maar zal de onderbroek zeker nog dragen.
Bedankt voor je eerlijke review! Wat fijn om te horen dat je de stof prettig vindt en dat je het ondergoed alsnog graag draagt. Jammer dat de snit voor jouw figuur wat hoog uitgesneden uitvalt, dat begrijpen we goed. We waarderen je feedback hierover enorm, want dit helpt ons om onze pasvormen verder te verbeteren. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Ik heb contact opgenomen met de klantenservice omdat een aantal slips hetzelfde defect vertoonden. Mijn melding werd gelijk serieus genomen door Carin. Mijn intentie was het even onder de aandacht brengen dat een aantal slips snel kapot waren gegaan. Het aanbod van de klantenservice (carin) was dat ze mijn laatste bestelling zonder kosten opnieuw geleverd hebben! Dat is nog eens service.! Hartelijk dank
Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je melding serieus is opgepakt door Carin en dat je dit als goede service hebt ervaren. Natuurlijk vinden we het jammer dat er bij een aantal slips een defect is opgetreden, maar we zijn blij dat dit netjes voor je is opgelost met een kosteloze nalevering. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne woorden! Groetjes, Tygo
Snelle levering. Goede ecologische verpakking Fantastisch product
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze ecologische verpakking én natuurlijk het product zelf. Geweldig dat het zo goed bevalt! Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop. Groetjes, Tygo
Erg tevreden, al meerdere keren bestelt bij Bamboo basics.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de website, de verpakking en het materiaal van onze kleding. Extra leuk dat je al meerdere keren bij Bamboo Basics hebt besteld. Dat waarderen we enorm! Veel draagplezier en bedankt voor je vertrouwen. Groetjes, Tygo
Heel zachte stof en goede pasvorm, ook voor plussize. De maten vallen ruim, kies een maatje kleiner bij twijfel.
Bedankt voor je leuke review! Wat geweldig om te horen dat we je nieuwe favoriet zijn geworden! Fijn dat de zachte stof en de pasvorm zo goed bevallen, ook als plussize. En bedankt voor het delen van je ervaring met de maatvoering, daar hebben andere klanten zeker iets aan. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Top matriaal en blijft ook na wassen het zelfde
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het materiaal van de hempjes. Geweldig dat ze ook na het wassen mooi in vorm en kwaliteit blijven. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Fijne stof, goed gemaakt
Bedankt voor je fijne review! =) Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de pasvorm, de kwaliteit en de stof. Fijn dat het vakmanschap ook wordt gewaardeerd! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Bamboo basics ondergoed zitten erg lekker super zacht materiaal en de pasvorm is spot on
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het ondergoed zo goed bevalt. Super dat je het materiaal als zacht ervaart en dat de pasvorm precies goed is. Dat is precies waar we naar streven! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Ik vind het heel fijn ondergoed, dus niet de eerste keer dat ik Bamboo Basics bestel. Dit keer had ik de verkeerde maat besteld. Een mailtje gestuurd en de bestelling is door Carin aangepast. Heel fijn!
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je al vaker voor Bamboo Basics kiest en zo tevreden bent over het ondergoed. Fijn dat Carin je snel heeft kunnen helpen met het aanpassen van de maat, zodat je bestelling alsnog helemaal naar wens is. Bedankt voor je vertrouwen en veel draagplezier! Groetjes, Tygo
Na eerst goed mail contact te hebben gehad over mijn bestelling is het uiteindelijk telefonisch met Tygo, bijzonder netjes opgelost!! Dikke pluim!!
Bedankt voor je geweldige review! =) Wat fijn om te horen dat je het contact als prettig hebt ervaren en dat we het uiteindelijk samen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Jouw compliment betekent veel voor ons, en die dikke pluim neem ik graag in ontvangst! Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Mijn spaghettiband topjes die ik heb gekocht een aantal jaar geleden draag ik nog steeds. Zitten ZO heerlijk en ik draag ze dagelijks. Nu nog meer besteld. Ook fijn dat je mag ruilen qua maat. En de klantenservice ben ik ook zeer blij mee, dsnkjewel Iris!
Bedankt voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je de spaghettiband topjes al jarenlang met plezier draagt en dat ze nog steeds zo goed bevallen. Daar doen we het voor! Super fijn ook dat het ruilen van maten goed bevalt. En natuurlijk geven we het compliment met plezier door aan Iris. Bedankt voor je vertrouwen, je mooie woorden en veel draagplezier met je nieuwe bestelling! Groetjes, Tygo
Snel geleverd, goede producten en perfecte pasvorm
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de producten, de snelle levering en de perfecte pasvorm. Daar doen we het voor! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
De bamboe t-shirts werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de bamboe t-shirts én de snelle levering. Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling! Groetjes, Tygo
Ik heb ondergoed en shirts gekocht. Over de slips ben ik echter niet te spreken: ze hebben, itt de vorige versie, een hele strakke en stugge tailleband. Daardoor zitten ze ineens een stuk oncomfortabeler. Omdat de artikelen niet geruild kunnen worden uit hygiënisch oogpunt (logisch), is dit dus weggegooid geld. Jammer dat het niet op de site duidelijk was, dan had ik een ander model gekozen. Verder is de bamboestof gewoon heerlijk om te dragen, doet wat het belooft en goed vochtregulerend.
Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bamboestof en het vochtregulerende comfort van onze producten. Wel jammer dat de slips door de aangepaste tailleband minder comfortabel voor je aanvoelen dan de vorige versie. We begrijpen goed dat dit tegenvalt, zeker als je juist gewend was aan de eerdere pasvorm. Ook snappen we dat het vervelend is dat ondergoed vanwege hygiëne niet geruild kan worden. Dankjewel ook voor je feedback over de informatie op de website. We nemen dit mee om duidelijker te communiceren over verschillen tussen modellen en pasvormen, zodat klanten beter kunnen inschatten wat het beste bij hen past. Groetjes, Tygo
In de 3-pack boxershorts voor mijn man zat 1 exemplaar dat kleiner uitviel. Na melding en beoordeling van mijn foto heeft Carin van Bamboo ons een nieuw 3-pack toegezonden. Daar wachten we nu op maar wat een mooie service. Je wordt serieus genomen en dat is heel fijn.
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service. Natuurlijk hoort ieder product goed te zijn, dus fijn dat Carin het snel serieus heeft opgepakt en direct een passende oplossing heeft geregeld. We hopen dat het nieuwe 3-pack helemaal naar wens is. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Groetjes, Tygo
Fijne pasvorm, blijft goed na wasbeurt, maat klopt goed
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de pasvorm bevalt, de maat goed klopt en het mooi blijft na het wassen. Daar doen we het voor! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
Goede sokken. Duren wel langer voor ze droog zijn.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de sokken goed bevallen. Bamboo stof kan inderdaad iets langer nodig hebben om te drogen door de zachte en vochtopnemende eigenschappen, maar fijn dat het comfort dat waard is! Veel draagplezier en bedankt voor je aanbeveling. Groetjes, Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD