Ik heb besteld de compressiekoussen 2 verschillende.
Hi Thea, fijn om te horen dat u tevreden bent. Nog een prettige dag toegewenst! Groetjes Tess
Makkelijk om te bestellen, duidelijke communicatie over bestelling, levering zoals afgesproken, producten zitten erg fijn.
Hallo Bas, fijn om te horen dat alles naar wens is! Nog een prettige dag toegewenst. Groetjes, Tess
Heel blij met de zachte hemdjes. Uitstekende service!
Hi Bente, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten en onze service! Nog een fijne dag toegewenst :) Groetjes Tess
geweldig ondergoed en sokken wil niet anders meer. Raad het iedereen aan
Hi Marian, bedankt voor de lieve review! Wat fijn om te horen dat je onze producten aanbeveelt :) Groetjes, Tess
Fijn aanbod! Wij hebben ervaring met de t shirts......gebruiken ze voornamelijk als onder shirt. Voelt heerlijk comfortabel en warmte isolerend.
Hoi Ria, bedankt voor de positieve review. Fijn dat u zo tevreden bent met onze producten ! Groetjes Tess
Voor herhaling vatbaar
Hi Robert, erg bedankt voor de review. Wat leuk om te horen dat je vaker bij ons wilt bestellen :) Groetjes, Tess
Snelle goede levering van mijn artikel
Hi Evi, dankjewel voor de review. Fijn dat je tevreden bent over de levering! Groetjes, Tess
Singlet wel iets aan de korte kant
Hi Kirsten, bedankt voor de feedback! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Groetjes Tess
Heel fijn aanvoelend en prettig dragend. Alleeen de hals van heren shirt wordt snel wat wijder.
Hi Ingrid, bedankt voor de positieve review! Nog een prettige dag toegewenst :) Groetjes, Tess
Fijn materiaal om te dragen
Hi Odette, bedankt voor de review. Erg leuk om te horen dat je teveden bent met onze producten. Groetjes, Tess
Plezierig draagbaar, maar de hemden en t-shirts zijn aan de lange kant
Goedemiddag Peter, bedankt voor de positieve review! Nog veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Voor het eerst besteld, ging makkelijk, snel geleverd.
Goedemiddag, fijn om te horen dat het bestellen makkelijk verliep en snel geleverd was. Nog veel plezier met de bestelling! Groetjes, Tess
Fijn ondergoed echter heb te grote maat besteld , daar baal ik van Ik werd gebeld door bamboo basic en krijg nu kostenloos een kleinere maat opgestuurd , ik had L besteld van broekjes maar deze is echt veel te groot echter kom ik daar achter als alles uit de verpakking is en gewassen is en toen ik ze eenmaal aan had bleek het echt veel te groot , ontzettend blij met de service dat ik een maat kleiner krijg en TOP
Hi Patricia, Bedankt voor jouw review. Inmiddels hebben wij contact gehad en zijn we tot een oplossing gekomen. Ik wens je een fijne avond! Groetjes, Tessa
Original recension
Fijn ondergoed echter heb te grote maat besteld , daar baal ik van
Fijne onderbroeken. Comfortabel en goed zittend. Tot nu toe na een jaar nog steeds goed aansluitend.
Hi John, wat fijn dat u zo tevreden bent met onze producten! Nog een fijne dag toegewenst. Groetjes, Tess
Bestelling en betaling gingen makkelijk, en was snel in huis. De bestelling is mooi verpakt. De bamboe hipsters zitten super fijn en blijven mooi, zelfs in de droger
Hi Liesbeth, bedankt voor de review. Ontzettend fijn om te horen dat alles soepel verliep en u tevreden bent met de producten! Veel plezier met de bestelling. Groetjes, Tess
Zeer correct en vlot geleverd
Goedemiddag, fijn om te horen dat de levering goed verliep! Nog een prettige dag toegewenst. Groetjes, Tess
Precies zo geleverd als besteld. Vlot en correct.
Hi Maurice, bedankt voor de review. Erg fijn dat alles naar wens is! Groetjes, Tess
Goede pasvorm en snelle levering.
Hi Rene, wat fijn dat u tevreden bent met onze producten en de levering! bedankt voor uw review:) Groetjes, Tess
Fijn ondergoed, nu 1x gewassen, dus hoe het er over een half jaar uit ziet blijft natuurlijk afwachten…
Hi Teun, erg fijn dat u tevreden bent met de producten! Veel plezier met de bestelling. Groetjes, Tess
Comfortabel en zijdezacht!
Hi Jose, bedankt voor uw reactie. Veel plezier met de bestelling! Fijn dat u tevreden bent:) Groetjes Tess
Goede webshop, snelle verzending en heerlijk zachte shirts en ondergoed. Ook na veelvuldig gebruik en wassen blijft de kwaliteit goed.
Hoi Margreet, wat een lieve review! Erg fijn dat u zo tevreden bent:) Veel plezier met de bestelling. Groetjes Tess
Al twee maal besteld en al twee maal perfecte service. Tijdig geleverd, zorgvuldig ingepakt en de producten helemaal in orde kwa prijs kwaliteit. Ik ben fan!
Hoi Jeroen, bedankt voor de lieve review. Erg fijn dat u zo tevreden bent met onze service en producten :) Groetjes Tess
Prima product tegen betaalbare prijs. Snel en goed verpakt geleverd.
Hoi Jan, bedankt voor de reactie. Erg fijn dat alles naar wens is! Groetjes Tess
goede levering maar kwaliteit niet altijd top. Laatste bestelling 1 boxershort met loslatende stiknaad
Goedemiddag. Bedankt voor de feedback. Fijn dat de levering vlot verliep :) Groetjes Tess
Sokken zitten uitstekend!
Hi Erik, Fijn dat u blij bent met onze producten! Nog een prettige dag toegewenst:) Groetjes, Tess
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD