Filter

Lekker zacht

Fijne broekjes. Alleen prikken de naden aan de binnenkant van de bovenbenen een beetje.

Prima ondergoed, goede service

Het zit geweldig. Goed dat het meer verantwoord is bij productie. Ik ga ervan uit dat het minstens net zo lang meegaat.

Netjes verpakt en geleverd.

heel goed.

Goede kwaliteit.

Prima draagcomfort, goede service en afspraken worden nagekomen

Prima draagcomfort, goede service en afspraken worden nagekomen.

Heel fijn materiaal.

Zit super lekker. Ben er heel blij mee.

Krijg totaal geen contact

Heb meerdere keren gebeld en geappt maar ze nemen de telefoon niet op en reageren niet op mijn appjes. Heel erg klant onvriendelijk. Nu eerst maar kijken of ik mijn geld wel terug krijg.

Prima boxer

Prima boxer, heerlijke stof. Snelle levering.

Prima producten, snelle levering

Producten voldoen aan de verwachting. Prettig in het dragen.

Super fijn...

De producten van Bamboo Basics dragen heerlijk....zo zacht dat je niet eens merkt dat je het aan hebt....voor mij alleen nog maar bamboo...

Top ondergoed

Fijn en kwalitatief ondergoed. Bij vragen krijg je snel reactie. Veel keuze.

Snel

Duidelijke website

levertijd goed zoals beloofd. Kwaliteit goed

mooi product en goede aflevering

Pakket werd precies bezorgd zoals vermeld in de bevestiging van de bestelling. Goede, milieuvriendelijke verpakking en prima producten.

perfect

Past perfect en zit heerlijk de hele dag door.

Supercomfortabele samesslips

Voor de 2e maal bamboe slips besteld. Mijn dochters willen geen andere slips meer. Het pakje wordt supersnel geleverd. Zeer tevreden, zowel over het product, als de behandeling van de bestelling en levering.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

De stof is heel fijn maar de band aan de bovenkant vouwt dubbel

De stof is heel fijn maar de band aan de bovenkant vouwt dubbel. De kwaliteit van de elastische band is slecht. Na een keer dragen en wassen (op lage temperatuur) is de band al vervormd.

Het zit erg lekker

De maat is prima.

Heerlijk zacht

T draagt heerlijk, en voelt zacht aan.

Super materiaal

Zit perfect, lekker zacht, heerlijk om te dragen

Fijn materiaal, perfecte service

Bamboe is erg prettig in het dragen, m.n. de bh's. In tegenstelling tot de synthetische versies ga je hier niet zo van transpireren en de pasvorm blijft goed. Je ontvangt je pakket snel na bestellen. Je ontvangt je bestelling in prachtige verpakking, als een echt cadeau. Fijn!

Zit lekker!

Nu heb ik maat M genomen, maar de volgende keer neem ik L.

tegenvallend

Seamless Full Briefs Belle besteld. Helaas viel deze tegen. bij de pijpjes zit wel een zoom waardoor dit toch door de kleding heen is te zien, Dit beschouw ik niet als seamless. Maat is aan de ruime kant, draag zelf S of M maar de S is eigenlijk net te ruim, daar in tegen valt de boven band wel weer wat hoger. Qua stof zit het lekker maar zou doordat het niet volledig Seamless is niet opnieuw bestellen.

Mooi product, snelle levering

Dit bamboe ondergoed is heerlijk zacht en zit zeer comfortabel. Aanrader!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD