Filter

GOED

zit wel een beetje strak onder de buste maar verder goed

zie boven

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering

Goede duurzame keuze en de stof zit heerlijk zacht!

Slecht

Slechte kwaliteit een onderbroekje is al stuk

Prettige stof en heerlijk zacht om de dragen.

Ik heb bij bamboo basics ondergoed en shirts gekocht. Erg prettig om te dragen, luchtig, en minder zweterig dan katoen! Ik ben erg tevreden.

Helemaal goed

Snel geleverd en een erg mooi product

Lekker makkelijk

Goede kwaliteit en pasvorm

Eindelijk gevonden wat ik zocht!

Super kwaliteit! De stof is superzacht en veilig voor mijn gevoelige huid. Verder zitten ze heerlijk. Soms heb je niet eens door dat je ondergoed aan hebt. Snelle levering ook.

Niet altijd voorraad

Kwaliteit is prima en de levering ook echter diverse keren meegemaakt dat er geen voorraad is.

Boxershorts zitten erg goed

Boxershort zitten goed en hebben een fijne stof. Zeker een aanrader.

Snelle levering en goede producten

Snel, goede service

degelijk, niets op aan te merken.

Zie hierboven.

Bezorging dag later?

Nav de eerste levering en kwaliteit van Bamboo dachten we een tweede levering net zo snel te kunnen krijgen. Jammer dan. Als je op je website beweert “voor 23 uur besteld” dan dag erna levering, doe dan ook. Of beloof niets. Dan heb ik er vrede mee dat het allemaal wat langer duurt en hou ik daarmee rekening.

Hipster kon beter

Het zijn fijne hipsters, alleen de pijpjes lubberen erg uit bij het dragen

Heerlijke stof

Een ontzettend fijne stof die heerlijk draagt, de shirts zijn absoluut voor herhaling vatbaar, over de bh ben ik wat minder enthousiast, bandjes zakken van mijn schouders af dus die voelt een beetje als een miskoop.

Heel fijn zittend luchtig materiaal en model

Prima materiaal,zit heerlijk

Goed ondergoed, Levering slecht.

Ondergoed is prima. Voor 22.00 besteld volgende dsg in huis is een loze kreet. Heeft er precies een week over gedaan. Verpakking mooi en netjes.

Zitten zeer goed

Ik had ze een tijd geleden besteld en dacht kijken hoe lang ze meegaan, mijn ervaring is zeer positief en ze gaan ook langer mee dan andere dure merken. Zeker een aanrader. Wel vind ik het prijsverschil tussen sokken en een boxershort erg groot dus ik haal alleen de boxers

Zit heerlijk, super zacht

Goede pasvorm.

Goede pasvorm leuke kleuren. En snel geleverd.

tevreden

Het draagconfort is goed. Ook als het een warme dag is zoals we die in de afgelopen weken hebben gehad. Dit had ik net verwacht. Nu ga ik ook sokken aanschaffen. Eens kijken hoe dat bevalt.

Zijdezacht draagcomfort, zit prima en is mooi om te zien.

Goed maar…

De service en kwaliteit van BamboeBasics is goed en de website geeft duidelijk weer welke maat je moet hebben. Daarnaast vind ik het heel fijn dat je het eerste setje mag proberen om zo te voelen of je de onderbroeken fijn vindt. Echter vind ik het verschil tussen normaal ondergoed en bamboe ondergoed minimaal. Ja, het is zachter maar is het zoveel beter? Daarvan ben ik nog niet volledig overtuigd. Ach, tenminste kan ik altijd nog zeggen dat ze beter zijn voor het milieu

Fijne shirtjes

Wilde het een keer proberen, wat een fijne shirtjes, ze zitten erg lekker en voelen koel aan. En werden snel geleverd. Goede service.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD