Filter

Comfortabel en goed zittend ondergoed.

Buiten dat ik heel blij ben met het materiaal, de kleur, de duurzaamheid, het model en hoe het past, ben ik bijzonder gecharmeerd hoe jullie het oudere model zo mooi in beeld hebben gebracht. Je kunt dus ook op mijn leeftijd (66) duurzaam en vlot zijn.

Héél erg comfortabel.

Geen knellende randen en ook niet jeukgevend.

Wil niets anders meer!

Gewoon erg fijn om te dragen! Probeer anderen ook enthousiast te krijgen. Graag weer zo'n actie zoals stapelen met 20% korting!

Ik draag het iedere dag!

Zeg nooit nooit, maar ik wil nooit meer iets anders ;-)

Redelijk

De bezorging was prima. De strings zijn goed en zitten ook fijn. Het broekje irriteert. De naad aan de binnenkant van het been is hard. Dat schuurt aan mijn benen, dat zit niet lekker.

Mooie producten!

Dit ondergoed neemt veel vocht op. Het ziet er mooi uit en het zit prettig.

Helemaal goed

Prima producten en goede klantenservice

Prettig materiaal

Snelle bestelling ooit, fijn ondergoed.

Na eerst een probleem is het SNEL EN HELEMAAL OPGELOST!!!!!! COMPLIMENTEN AAN DE HEER. R. SIEMONSMA DANK! VR. GROET

Super product

Heerlijke stof, je voelt het niet zitten!

Love the products!

Perfect for the heatwaves

niet tevreden

Heb een bestelling terug gestuurd 2 weken geleden maar nog niet ontvangen

Prima T'shirt

Mooie kwaliteit ,goede lengte,goede maat weergave. Zou het zeker aanraden.

Kwaliteit’

Hele snelle levering en met de stapelkortong super prijs!

perfect

Ze zijn heerlijk om te dragen en zitten erg comfortabel.

Prachtig ondergoed

Voor het eerst slips besteld bij Bamboo Basics. Wat een mooi materiaal. Heerlijk zacht en goede pasvorm. Groot draagcomfirt. En ook nog eens heel redelijk geprijsd.

Top en snel geregeld

Snel en goed ontvangen

Onderbroek model Julia past fantastisch en blijft goed zitten.

Voor mij mogen er naast de grijze, zwarte en rode nog meer kleuren bijkomen Bvb. wit of écru, midden grijs, taupe, ...

Produkt is super, aflevering laat te wensen over

Op de website staat vermeld, voor 16.00 uur besteld de volgende dag geleverd. Bij mij heeft het ruim een week geduurd voordat het afgeleverd werd. Dit nadat ik contact met Bamboo Basics heb opgenomen via de app en via de mail. Het was niet mogelijk om na een week de afleverdag te wijzigen, ofschoon dit wel mogelijk zou moeten zijn. Kortom produkt prima, aflevering ronduit pet. Dit moet jullie aandacht hebben.

Maatvoering is anders dan bij andere fabrikanten

Ik vind ze lang niet zo lekker zitten als bv Undiemeister En de pasvorm is echt anders danbij andere onderbroeken, want die heb ik gekocht.

nog niet gedragen, enkel uitgewassen op 30 graden en één slip is stuk...

eerste maal gewassen, nog niet gedragen, één slip is stuk....ik kan u een foto sturen. Ik hoop dat de andere slips dit niet voorhebben , anders ben ik niet tevreden.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Erg tevreden over het product, zowel voor mannen als vrouwen. Ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Slips top, BH niet comfortabel

Het materiaal van de slips en de BH voelt heel zacht en fijn op de huid. De pasvorm van de slips (Belle brief) is comfortabel is ook in een grotere maat. Het is heel fijn dat de slips seamless zijn en geen storende naadjes hebben. Over de pasvorm van de BH (Nova seamless Bra) ben ik niet tevreden. Ik heb maat xxl gekozen. De BH geeft geen steun en voelt al bij het eerste dragen uitgerekt. Verder schuiven de bandjes continu van mijn schouders.

Ze zitten heerlijk

De pasvorm is goed, ze zitten heerlijk. De webshop werkt prima, snelle levering.

Bestellen is makkelijk en levering is snel.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD