Filter

Topkwaliteit en duurzaam

Fijne shirts, perfecte pasform. Sokken waren ook top. Werd nog geleverd op de fits ook. Can't be better. Prijs is vrij fors, maar hopelijk gaat het ook lang mee. Heeft het alle schijn van

Over bamboe basics heb niets te klagen.Echter mijn bestelling van 18 juli kwam kleddernat en kapotte ver pakking aan.Ik heb hier mijn beklag over gedaan.Het antwoord was: we zullen DHL er op aan spreken.Ik vind dit een nogal gemakkelijke weg om er mee weg te komen.

In een woord KLASSE !!!

Voldeed geheel aan onze verwachting.

Niet tevreden

De service was prima en snel daarom krijgen jullie 1 ster Wat ik absoluut niet begrijp is dat jullie bij een antiallergeen, zacht en duur bamboe broekje met pijpjes een binnen naad maken die - niet sterk is dat zie je zo - en een plastic strip in de naad verwerken. Dit snijdt in je benen en het irriteert de huid. Als dit perse nodig is, dan kan dat toch weggewerkt worden? Zoals de naad in de pijpjes? Ik heb er echt spijt van dat ik er 2 gekocht heb.

Zalig om te dragen

De beste boxershorts om te dragen bij warm weer. Ze verslijten wel sneller dan mijn vorige merken. Maar voor deze prijs kunnen we niet klagen. Ook snel geleverd.

Heb geen klachten. Sokken kwamen snel binnen.

Goede en juiste omschrijving bij de producten

Op proef heren- en dames ondergoed besteld. Het voldoet aan de omschrijving. Daarom een goede score. Ondergoed is heerlijk zacht om te dragen, zit perfect, blijft goed zitten. Ook na 2e wasbeurt nog steeds positief.

prima pasvorm.

De bandjes zitten niet bijna in je nek, zoals bij verschillende sport bh's. Geen oprkuipende onderrand. En heel zacht materiaal.

Prima service. Product en levering

Heel goede service en goed materiaal

Ik heb al meer boxershorts bij jullie gekocht

Voldoet aan de verwachtingen

Zit goed, stevige elastische band, zweet niet.

snelle levering bedankt daar voor

gaan ze zo snel mogelijk gebruiken

Soepel en goed geregeld

De bestelling en de bezorging gingen heel soepel. Op maandag besteld, dinsdag in huis. De producten zijn erg fijn.

Goede pasvorm, zit heel prettig met deze dagen.

Slecht

Na twee keer wassen is het stiksel al los en geknapt.

Fijn ondergoed, snelle levering.

Zit heerlijk maar wel ruim.

Is fijn vooral met deze warmte.

Fijne bikershort qua stof maar niet naadloos

Bikershort gekocht. Het stofje is fijn en het model zit lekker. Helaas is het niet naadloos, wat wel in de omschrijving stond. Er zit aan de binnenkant bij de benen een behoorlijk grove, stugge, naad die bij mij flink irriteert. Ik gebruik zulke broekjes juist om irritatie tegen te gaan.

Zit heelijk, ventileert goed én veel beter voor 't milieu

Ik heb een setje sokken en T-shirt besteld als proef, want ik wil graag minder milieu belastende kleding, maar was sceptisch. Ik had 't idee dat door de bamboo de stof hard was en dat 't niet zo goed zou ventileren als katoen. Ook was ik bang dat ik stinksokken zou krijgen zoals ik altijd krijg als ik geen katoenen sokken draag. Maar 't tegenovergestelde bleek waar. Het zit heerlijk zacht, heb geen zweetplekken, zelfs bij licht sportieve inspanning. En totaal geen zweet/stinksokken. Heb nu gelijk een hele serie sokken, shirts en boxers besteld.

Fijn product, zacht.

Eenvoudig kunnen bestellen. Snel in huis. Daarnaast is, nog veel belangrijker, de duurzaamheidsclaim goed om bewust van te zijn.

Prima boxer voor niet teveel geld.

Alles ging goed, van bestelling tot levering. Ik ben wel benieuwd naar de kwaliteit op termijn.

Luchtig en groot comfort

De broekjes draag ik binnenste buiten omdat de naden schuren tegen de binnenkant van de bovenbenen!

Zit lekker

Heerlijk zacht materiaal en snel geleverd!

Website is makkelijk in gebruik en de productbeschrijving is treffend. De volgende dag werd mijn bestelling (keurig verpakt) geleverd.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD