Filter

Great experience

Great material, great quality, great service

Comfortabel

Fijn, comfortabel zittend ondergoed. Goede kwaliteit, snelle levering.

voelt heerlijk zacht

Sokken voelen heerlijk zacht aan. Wel iets aan de grote kant. Heb maat 41. Maten gaan tot 40 en vanaf maat 41. Mag wat mij betreft een maat tussen zitten. BH draagt heerlijk zacht, maar helaas zakt schouderbandje wel af en toe af.

??????

Lang op de bestelling moeten wachten! Misschien niet jullie fout maar heb zelfs geen track en trace ontvangen. Onverwacht komt dan na 5 dagen het pakje zonder voorafgaande melding. Niet Ok dus!!

gewoon goed

eenvoudig om bestelling te plaatsen via de website - en bezorging verlopen zoals beloofd - na mijn vorige bestelling opnieuw een goede ervaring

Draagt heerlijk

Fijne pasvorm

Heerlijk om te dragen en een eerlijk product!!!

Heerlijk om te dragen en een eerlijk product!!!

mmmm

Ik was in eerste instantie blij maar tijdens het dragen van de slip merkte ik dat het steeds omkrult en dat voelt heel vervelend. En de verpakking was al weggegooid dus terugsturen kan niet.

Prima.

Op tijd bezorgd. Pasvorm uitstekend.

Prima geregeld

We gaan het ervaren om te dragen. Dus weet eigenlijk nog niet zoveel

Een hele goede service, snel geleverd en het ondergoed zit heerlijk. Geen last van naden en zo. Lekker zacht. Alleen vind ik het jammer dat er zoveel karton omheen zit

Geweldig product en service

Zit fantastisch en lekker.

Wat een heerlijk draag comfort, als je dit een keer gevoeld hebt dan wil je nooit meer wat anders. Het is net een tweede huid, zo noem ik dit gevoel. Ga zeker nog wat meer bestellen, want die gewone draag ik niet meer.

Zitten prettig.

Slips zitten prettig en zijn stevig.

Dikke prima

goed verzorgd correct verpakt geen problemen.

Prachtige producten

Nadat ik een paar weken geleden voor het eerst Bamboo Basics sokken had gekocht, had ik behoefte aan meer Bamboo Basics! Naast nog meer sokken heb ik nu ook ondergoed besteld. Het voelt allemaal heerlijk zacht aan en draagt fijn. Echt een aanrader dus!

Pr ima

Besteld en de volgende dag in huis!

Voelt een beetje dubbel

Het orderproces ging goed en de producten voelen ook goed aan. Wat het alleen dubbel maakt was: een dag later van bestellen was er een actie met een flinke korting en dat voelt dan echt dubbel.

matig

Seamless Biker Short Suze: de naad is zeer irriterend en doet zelfs pijn aan de billen.

Heerlijk om te dragen

Mijn man en ik vinden het alvast na 1 dag al heerlijk om te dragen. De levering was ook sneller dan verwacht in deze vakantieperiode.

Prettig en mooi

Fijn zacht materiaal, goede pasvorm, mooi model

Gewoon goed

Geleverd wat ik besteld heb!

Alles is verlopen zoals het gaat als je géén aanmerkingen hebt, perfect.

Bestelling geplaatst en betaald. Meteen een mailtje ontvangen met de bevestiging, en daarna op de hoogte gehouden van de verzending en deze is ook daadwerkelijk bezorgd binnen het aangegeven kader.

Mindere kwaliteit als verwacht

Enige weken geleden de bamboo onderbroeken besteld. Helaas beginnen deze al te rafelen aan de elastische band.

Comfortabel

Meerdere merken gedragen, maar Bamboe is toch het meest comfortabel.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD