Top servive

zeer snelle service en staan altijd paraat om te helpen! Zeer tevreden klant

Super goed

Prettig online shoppen.. zeker aanraden! Bedankt

Prima verzending , accuraat en zorgvuldig en attent

goede kwaliteit en prima verzorgd en zending met vriendelijke groeten Johannes Peters

Super tevreden

Je word goed op de hoogte gehouden waar je je pakket zich bevindt

Vlot,pris,kwaliteit top.

Bestellen vanuit België,twee dagen nadien staat de bestelling aan mijn deur.De prijs is ondanks de verzendkosten nog steeds voordeliger dan in België.

Ongelofelijk veel keus en alles keurig en snel bezorgd.

Alles verloopt perfect!!

Als ik iets besteld heb hoef ik niet lang te wachten op mijn gerief de dag erna al geleverd. Das top service!!!

een service die heel correct is

correcte communicatie, eerlijke handel, geen materiaal in stock, direct geld terug gestort.

zoeken naar kleur van de verf

als ik bij "zoeken" invul wat ik zoek qua kleur verf moet ik de hele lijst door scrollen. Mss handiger dat ik dan ook het gewenste direct te zien krijg

Prima webshop

Prima webshop

Correcte informatie en gerespecteerde levertijd.

Heel soepele en correcte service. Iets corrigeren aan de bestelling was geen probleem en werd snel opgevolgd.

Duidelijke site, en e-mail van het bestelde product. Alleen een beetje jammer dat er in de bevestiging niet staat wanneer het ongeveer geleverd wordt, kon ik ook niet vinden op de site . Verder gewoon top, geen klachten

eenvoudig besteld, vlot geleverd!

Makkelijk online besteld en snel geleverd. Grotere korting dan de 20% die ik in de lokale shop geniet als leerkracht.

je wordt hier heel snel en uiterst netjes geholpen

De bestelling werd keurig verwerkt. In twee delen opgedeeld en keurig geleverd. Heel goed en correct geholpen.

Vlug reactie van bestelling..bestelling snell afgeleverd en ze zeker nog gebruiken.

supper

snelle levering, goed assortiment voor de hobby schilder. Aanrader

Goede prijs en pronte service en levering

Dus helemaal tevreden!

Super goed en snel

Lekker snelle verwerking, helemaal blij

Fantastisch!

Ik kwam op deze site wegens de geweldige korting op Amsterdam verven en wat ben ik er blij mee! Laat in de avond besteld; volgende ochtend al verzonden en dag erna afgeleverd! Ik kom hier zeker terug!

Snelle verzending

Snelle verzending en goeie prijs

zeer goede service en zeer vlotte afhandeling

Meer dan 100% tevreden

Duidelijke site, goed verpakt en snelle levering

Duidelijke site Goed verpakt en snelle levering

Ontvangen wat ik heb besteld.

Tiptop

Gemakkelijk online bestellen en een hele vlotte levering.

Stationsstraat 75

3851NB Ermelo

+31341493575

Over VBS Geurt Jansen

Verfze.nl biedt je kunstschildermaterialen van Royal Talens zoals Amsterdam Acrylverf, Cobra Olieverf, Van Gogh Water- en Olieverf en nog heel veel meer. De Verf & Behang Specialist is de andere webwinkel van VBS Geurt Jansen. Je vindt hier mooie verfproducten voor interieur en exterieur en prachtige wandbekleding- en behangcollecties van toonaangevende merken zoals ARTE, Casamance, Elitis, HookedOnWalls en Pierre Frey. Astrid & Geurt de woonprofessionals In onze speciaalzaak vind je een compleet assortiment verf, behang en woningtextiel, met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. De creatievelingen kunnen hun hart ophalen in de ruim gesorteerde kunstschilderafdeling. We hebben recent een nieuw en dubbel zo groot winkelpand betrokken in hartje Ermelo. Een pand met veel daglicht en volop eigen parkeergelegenheid naast de deur. Hulp nodig bij het kiezen en producten in het echt zien? Kom dan naar onze winkel met inspirerende showroom in Ermelo.