Laden reviews...
176 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten snelle levering, verzorgde verpakking en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het bestelproces is duidelijk en de levering komt vaak op tijd. Enkele opmerkingen gaan over af en toe voorraadtekorten of vertragingen, maar de klantenservice reageert snel en lost problemen naar tevredenheid op. Al met al erg positieve ervaringen en aantrekkelijke prijzen.
Eindelijk iemand die verder denkt ……. Ik bestel 4 kleine tubes met verf, dit kwam in een doosje wat door de brievenbus past. Ik maak zo vaak mee dat ze het dan versturen in een gigantische doos. Echt super, er word nagedacht over het milieu, Mvg
23 April 2026
Dinny Bacio
Oosterhout
Ik had de bestelling op donderdagmiddag geplaatst en de volgende dag in huis, ik ben dik tevreden
19 April 2026
Suze Lemmen Tuijnman
Oude Pekela
Het verf werd in een grote doos verstuurd en was goed en stevig ingepakt en op tijd bezorgd.
4 April 2026
Trijnie Vasse
wildervank.
Nog nooit geen zever gehad Altijd het juiste wat ik bestel En een snelle levering Heel te vreden
2 April 2026
Ivo Rijs
Middelkerke belgie
Fijn dat ik hier de 20 ml kleuren van Amsterdam los kan kopen. Heb nu de kleuren kunnen bestellen dir ik graag wilde.
2 April 2026
Myr
Heerhugowaard
Zeer scherpe prijzen en snelle levering
1 April 2026
Nancy
Diepenbeek
Mooie onderverdeling van de materialen dus goed te zoeken. Af te halen in de winkel, altijd zeer vriendelijk geholpen.
30 March 2026
Erni Kroondijk van Atten
Harderwijk
29 March 2026
Tineke
Zwolle
Ik had de gekochte producten snel nodig ivm verjaardagskado...en dat werd geregeld....top top top Super goede service
28 March 2026
Christa Van Der Heijden
Egmond aan Zee
Goeie producten, uitermate secuur verpakt, (complimenten) en een hele snelle levering !!
27 March 2026
Els
Terborg
Ik vond het heel snel en zijn prima van kwaliteit
23 March 2026
Soyinka Mc Dowall
ROTTERDAM
ik vind talrijke produkten tegen goede prijzen
23 March 2026
Serge Riga
wannebecq
Topper
22 March 2026
Peter Boellaard
Almere
Goede prijs, netjes verpakt, snel geleverd
21 March 2026
Nel Posthumus
Leeuwarden
Verfze.nl gevonden nadat we op zoek moesten omdat onze leverancier stopte met de winkel. Goedkope prijzen, groot assortiment en alle Talens merken en nog veel meer goede kwaliteit merken voor kunstschilders. Daarbij een geweldige service. Toppers!
20 March 2026
A. Schaafstra
Waalwijk
Ik heb hier eerder naar tevredenheid besteld en ook deze tweede keer werd mijn bestelling snel verzonden, wat erg prettig was. Bij deze tweede bestelling werd er echter zonder dat ik daar op zat te wachten een account voor mij aangemaakt, iets waar ik me bij meerdere websites erg aan stoor. Op de mail die ik hierover stuurde kreeg ik daarentegen een prettige reactie terug, dus ik zal hier vast nog vaker bestellen.
17 March 2026
Bregje
Zutphen
De medewerker informeerde ons proactief over de beschikbaarheid en levertijd van het product
16 March 2026
Mascha
Veldhoven
zeer snelle service en staan altijd paraat om te helpen! Zeer tevreden klant
14 March 2026
Inez Maes
Mechelen
Prettig online shoppen.. zeker aanraden! Bedankt
13 March 2026
Ana Vital
Alkmaar
Prima verzending , accuraat en zorgvuldig en attent
9 March 2026
Pieter Van de pol
Lochem
goede kwaliteit en prima verzorgd en zending met vriendelijke groeten Johannes Peters
Johannes nicolaas Peters
HEERLEN
Je word goed op de hoogte gehouden waar je je pakket zich bevindt
Eric Zoer
Dwingeloo
Bestellen vanuit België,twee dagen nadien staat de bestelling aan mijn deur.De prijs is ondanks de verzendkosten nog steeds voordeliger dan in België.
Yvette DURNEZ
Ieper
Ongelofelijk veel keus en alles keurig en snel bezorgd.
28 February 2026
Ron Disveld
Nijmegen
Als ik iets besteld heb hoef ik niet lang te wachten op mijn gerief de dag erna al geleverd. Das top service!!!
26 February 2026
Fabienne Vallaeys
ZULTE
Verfze.nl biedt je kunstschildermaterialen van Royal Talens zoals Amsterdam Acrylverf, Cobra Olieverf, Van Gogh Water- en Olieverf en nog heel veel meer.
De Verf & Behang Specialist is de andere webwinkel van VBS Geurt Jansen. Je vindt hier mooie verfproducten voor interieur en exterieur en prachtige wandbekleding- en behangcollecties van toonaangevende merken zoals ARTE, Casamance, Elitis, HookedOnWalls en Pierre Frey.
Astrid & Geurt de woonprofessionals
In onze speciaalzaak vind je een compleet assortiment verf, behang en woningtextiel, met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. De creatievelingen kunnen hun hart ophalen in de ruim gesorteerde kunstschilderafdeling. We hebben recent een nieuw en dubbel zo groot winkelpand betrokken in hartje Ermelo. Een pand met veel daglicht en volop eigen parkeergelegenheid naast de deur. Hulp nodig bij het kiezen en producten in het echt zien? Kom dan naar onze winkel met inspirerende showroom in Ermelo.
Stationsstraat 75
3851NB Ermelo