Laden reviews...
176 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten snelle levering, verzorgde verpakking en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het bestelproces is duidelijk en de levering komt vaak op tijd. Enkele opmerkingen gaan over af en toe voorraadtekorten of vertragingen, maar de klantenservice reageert snel en lost problemen naar tevredenheid op. Al met al erg positieve ervaringen en aantrekkelijke prijzen.
Snelle levering, keurig verpakt. Kortom prima.
16 January 2026
Anna Ter Voort-Droog
Coevorden
Snelle reactie en goed advies bij de vragen die ik had. Levering van producten goed verpakt. Wacht alleen nog op het behang dat vanuit de fabrikant moet komen. Hoop dat dit ook snel zal volgen.
Paul Zwiers
Ulestraten
Snel geleverd en voldaan aan de verwachtingen
Ivar
Pijnacker
zag er prima uit snelle verzending Jannie
Jannie Loman
Grou
Ik had voor mijn cursisten allemaal acrylverf besteld zowel in potten als tubes. Het was extreem koud op het moment van levering. Wetende sat acrylverf niet onder de plus 10 graden mag worden bewaard, maakte ik mij zorgen over de levering die net viel in de extreem koude vorstweek. Maar wat bleek de dozen waren extra dik omwikkeld met plastic. In de doos was iedere pot apart met kartonnen profiel verpakt en de dozen hadden dubbeldikke kartonnen platen aan de wanden. In al die jaren dat ik al lesgeef en materialen bij vele verschillende bedrijven bestel, had ik dit nog nooit eerder gezien. En dan ook nog voor zeer scherpe prijzen incl. Btw en vervoerskosten. Mijn complimenten daarvoor. Atelier Assorti Zuidveen.
12 January 2026
C.W. Kers
Zuidveen
Ondanks de sneeuw en kou, had ik mijn bestelling de volgende dag binnen. Super! Ik kom zeker eens zelf naar de winkel, dat scheelt mij weer een tube bezorgkosten.
11 January 2026
Kristie Rongen
Lelystad
klein foutje in de bestelling. opgelost door één telefoontje. vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. waar maak je dat nog mee? een verademing na al die chatbots en nepfiguren die domme antwoorden geven bij andere sites. heel fijn!! bedankt!
11 January 2026
Dieuwke
MAKKUM
Snelle levering, goede producten, ik ben een tevreden klant
7 January 2026
Petri Van derSchouw
Zevenbergen
Goede kwaliteit en zeer snelle leverong
2 January 2026
Janneke Hendrikx
Weert
X
2 January 2026
Wilfried Reynaerts
Temse
eender aan eerdere ervaring: netjes op tijd.
30 December 2025
Willem Voncken
Valkenburg ZL
Opvallend snel oppakken van de bestelling. Niet altijd snel nodig maar fijn dat je als klant wordt gewaardeerd.
30 December 2025
Piet
Katwijk
Ik had een grote bestelling en het werd de volgende dag voor 12.00 bezorgd. Incl. persoonlijk berichtje en een attentie.
26 December 2025
Paulien
Voorburg
snelle levering en prima materiaal.
21 December 2025
Jan De jong
Beek en Donk
Alles wat ik besteld heb op tijd geleverd en van uitstekende kwaliteit
15 December 2025
Ed Labruyere
Lewedorp
Ik heb een perfecte ervaring bij het kopen van behang. Na telefonisch contact het juiste aantal behang rollen doorgekregen en besteld. Ook de prijs die ik kreeg bij het opvragen van een offerte kon niemand overtreffen. Helaas was ons behang niet op voorraad en kregen wij een mail met de verwachte leveringstijd. Gelukkig hadden wij het behang niet gelijk nodig. Maar de levering was veel sneller dan ze hadden aangegeven. Verwachtingsmanagement dus ruimschoots overtroffen.
14 December 2025
Peter Vroon
Lienden
mensen denken mee,en leveren snel ook buiten nederland
14 December 2025
Peter Boellaard
Almere-Stad
supersnel en zorgvuldig
12 December 2025
Marjolein
Katwijk aan Zee
Zeer goede website. Kleuren zijn makkelijk te vinden. Service is heel goed. Binnen een paar dagen bestelling ontvangen. Top
12 December 2025
E. Lutteken
Veghel
Op de website heb je een ruime keuze uit verf artikelen. Makkelijk bestellen en daarna de volgende dag al geleverd.
10 December 2025
Martien Van Dommelen
Sint Anthonis
Gemakkelijke website,en een hele vlotte levering.
Beveelt aan
Prijzen vergeleken met andere sites. Bij Vervze. NL de scherpste prijs gevonden.
9 December 2025
Marian Kamp
Raamsdonk
De keus in verf is excellent, maar voor kleine bestellingen gaat er 5 euro bij de al flinke bezorgkosten. Dat is wel een domper. Wel weer aardig dat er een extra cadeautje bij zat. Bezorging duurde lang, maar dat kan door de feestdagen komen.
7 December 2025
Luuk Spreeuwers
Hengelo
Een hele goede afwikkeling van de order, twee kleuren verf was niet op voorraad. Kreeg netjes een mail daarover. Werd van de order afgehaald en het geld was twee dagen later teruggestort. Bovendien kreeg ik nog een cadeautje bij de bestelling. Top en bedankt.
6 December 2025
Maaike Folkersma
Meerstad
Ik heb alles gevonden wat ik zocht. Alles werd snel en goed verpakt geleverd
30 November 2025
Jeannet Dooms
Vlissingen
Verfze.nl biedt je kunstschildermaterialen van Royal Talens zoals Amsterdam Acrylverf, Cobra Olieverf, Van Gogh Water- en Olieverf en nog heel veel meer.
De Verf & Behang Specialist is de andere webwinkel van VBS Geurt Jansen. Je vindt hier mooie verfproducten voor interieur en exterieur en prachtige wandbekleding- en behangcollecties van toonaangevende merken zoals ARTE, Casamance, Elitis, HookedOnWalls en Pierre Frey.
Astrid & Geurt de woonprofessionals
In onze speciaalzaak vind je een compleet assortiment verf, behang en woningtextiel, met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. De creatievelingen kunnen hun hart ophalen in de ruim gesorteerde kunstschilderafdeling. We hebben recent een nieuw en dubbel zo groot winkelpand betrokken in hartje Ermelo. Een pand met veel daglicht en volop eigen parkeergelegenheid naast de deur. Hulp nodig bij het kiezen en producten in het echt zien? Kom dan naar onze winkel met inspirerende showroom in Ermelo.
Stationsstraat 75
3851NB Ermelo