Wat een prachtige gebaar!!

Dank jullie wel voor het persoonlijk kaartje, en voor nette en snelle zending. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat we gaan bestellen bij jullie.

Snelle levering.

Uiterst tevreden en super snelle levering.

Snelle en nette levering!!

Snelle levering en keurig verpakt!

Mooie collectie, fijne service

Goed geholpen

Scammers

Bestelling geplaatst product is vervolgens niet leverbaar wel betaald. Geen product en geen geld terug lekker dit.

Netjes verpakt met een persoonlijk bedankt kaartje

Snelle en vriendelijke service

Mijn bestelling was er snel en de persoonlijke boodschap die je erbij krijgt maakt nét het verschil.

Goede snelle service!

Goede snelle service!

Snelle levering en goede service!

goede en snelle service

goed en snel

Goede service, klantvriendelijk

Mooi en netjes verpakt. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Perfecte service

Snelle persoonlijke service en meedenkend in oplossing

Aanrader

Snelle levering. Bij retour erg snel geld terug. Complimenten!!!

een snelle en correcte levering

een snelle en correcte levering

Snel en goed

Mooi merk voor een betaalbare prijs, heb echter wel extra 2 euro bezorgkosten moeten betalen, had dat liever direct betaald.

Heb bij Tijssen Mode een premium denim jeans besteld. Mij product werd snel verstuurd, alleen jammer dat PostNL niet zo snel is. De broek was goed verpakt en er zat een persoonlijk geschreven bedank kaartje bij, altijd leuk dat sommige winkels toch nog de moeite doen om dit te doen.

Top..!!

Snel geleverd en een super leuk gepersonaliseerde kaart, aandacht voor de klant!

Mooi product

Mooi product, snelle levering, en een leuk persoonlijk kaartje met bedankje er op!

Mooie collectie snel verzonden, mooie verpakking!

prima. Snel geleverd.

Snelle levering, goede service!

Super tevreden ! :)

Normaal schrijf ik geen beoordeling maar na mijn bestelling hier toch maar wel, het was super snel geleverd en mooi ingepakt met een leuk persoonlijk briefje er bij echt heel leuk !!! Mijn vriend was blij met z’n cadeau jullie hebben mooie spullen!

Burchtstraat 30

6511 RE Nijmegen