Fast, friendly and accommodating

Very happy with Tijssens service and truly appreciate that they were so accommodating to me. Great store.

Uiterst tevreden

Had een verkeerde maat besteld maar had binnen een dag het juiste item binnen.Geweldige service mijn dank.

Bestelling mooi ingepakt en snel bezorgd.

Super telefonisch geholpen en supersnelle levering

Top snelle bezorging

Goede website

Alles naar wens

Snelle reactie op de e-mail en goed advies gekregen. Ben tevreden met de gedane aankopen.

Snelle levering uit voorraad

Prima broek

Uitstekend, snelle verzending en mooie korting.

Stone Island met 50% korting kom ik niet vaak tegen, een no-brainer! Daarnaast snelle levering en mooi verpakt.

Perfecte service en afhandeling bestelling

Zeer prettig

Envoi super rapide et de qualité

Rien à signaler, Produit conforme, en rapport avec le site Envoi soigné et super rapide (commandé dimanche soir, reçu mardi après midi) Je recommande

Super fijne winkel

Top winkel

Professioneel vriendelijk goede koffie

In een woord perfect

Zeer snelle levering binnen 1 dag, goede prijs kwaliteit (merk) kleding.

Super service.

Netjes geregeld!!

Snelle levering mét een persoonlijke attentie.

Aanrader

Zeer correcte en adequate afwerking van mijn bestelling!

Snel bezorgd blij mee

Snel bezorgd

Snelle levering, artikelen zijn altijd goed geprijsd, communicatie mail goed zou wat sneller kunnen.

Dank voor de snelle (online) service !!

Precies het paar schoenen dat ik zocht ter vervanging van mijn bestaande (zelfde) type fabricaat sneaker. Alles klopt en zelfs een extra paar veters erbij. ben er zeer content mee.

Goede en snelle service met leuk kaartje

Top!!

Snelle levering, mooi verpakt!

Prima verloren. Bestelling snel binnen gehad

Prima verloren. Snel en makkelijk

top

top

Ik werd goed geholpen voor een passende webshop aankoop

Leuk dat persoonlijke kaartje (schoenen genoemd) dat jullie schreven! In de veelheid van pakketjes valt het toch op. En dat is ook de bedoeling. Succes.

Burchtstraat 30

6511 RE Nijmegen