Geen problemen ervaren

Pakketje mooi optijd geleverd, met een persoonlijk kaartje er bij.

Wordt niet bezorgd.

Krijg melding dat zending is aangemeld bij PostNL en dan dat het te druk is en bezorgingsdag en tijd onbekend is. Duurt al dagen.

Prima zaak

Snel besteld en snel opgestuurd. Levering duurde een paar dagen maar dat was te danken aan Postnl.

Geweldig netjes en goed geholpen ook werd ik netjes gebeld dat de bestelling klaar staat, ik was zelf te laat op mijn afspraak maar het team van Tijssen bleef toch even op mijn wachten na sluiting tijd top bedrijf!

Zeeeer klantvriendelijk en snelle verwerking van de online bestelling

Betaling verliep niet goed, waardoor ik persoonlijk gebeld werd of ze me ermee konden helpen. Andere beyalingsvorm gekozen en de bestelling afgerond. Volgende dag per Post.nl in huis. TOP geregeld, graag tot een volgende bestelling.

Uitstekende service

Mijn bestelling werd persoonlijke thuis af geleverd op de tijd die was afgesproken .

Snelle bezorging en mooi product

Het product was snel binnen. Product zelf erg mooi. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat.

Super goede en snelle levering.

Ik had het t-shirt in het weekend bestelt en het was op maandag al binnen,terwijl het eigenlijk een dag later pas binnen zou komen.

Topkwaliteit en zeer snelle levering.

Dit was mijn eerste ervaring met Tijssen mode. Maar de snelheid van leveren en de kwaliteit van de broek is klasse!

Perfect optijd geleverd, en ook nog eens heel mooi ingepakt!

Ik koop daar vaker!

Mooie kwaliteit kleding en zeer snelle bezorging. Daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding!

Professioneel en vriendelijk

Prettig. Netjes

Een aanrader

Pakket werd op tijd bezorgd. Kleding was netjes ingepakt in vloeipapier. Tevens een handgeschreven ansichtkaart met een persoonlijke tekst. Keurig!

Vriendelijke verkoopmedewerker en snelle levering.

maandag bestelt en kon het dinsdag al ophalen. Sociale medewerkers.

Fijn en snel

Top levering en product

zeer snelle levering en mooie aanbieding van goed product

Dikke prima

Hallo Tijsen, Kreeg eerst geen mailtje. Daarna prima contact en ultra snelle service. Schoenen waren de volgende dagen al in huis. Kleine tip; riemadvies bij aankoop schoenen, zeker hij afwijkende kleuren. Krijg je veelal ook een mooie combi tussen sale en reguliere verkoop. Gr

Super netjes in gepakt en snel geleverd top

Vandaag besteld 24 uur later in huis ik heb inpakken aangeklikt net ingepakt en opgestuurd ik heb ook gebeld om te kijken of de bestelling was geplaatst netjes te woord gestaan kortom TOP Winkel

Snelle levering, zeer mooi product

Fijne winkel heb hier al eerder iets gekocht en dat was goed bevallen dus het was voor herhaling vatbaar

top zaak

top zaak

Klantvriendelijk

Goeie kwaliteit en snelle service

Mooie artikelen van Paul & Shark. Zeer snel geleverd

Kwalitatief en supersnel geleverd