Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij Tijssen Mode maar zeker voor herhaling vatbaar. Snelle levering, goede prijs kwaliteit en het handgeschreven kaartje maakt het extra persoonlijk. Zeer tevreden

Dik tevreden!

Snelle levering!

Super service en mooie prijs

Nooit problemen altijd alles snel in huis

Al mijn bestelling die ik heb gedaan bij Tijssen mode werden de volgende dag al bezorgd ,netjes verpakt! Hier bestel ik vaker, ga zo door!

Keurige levering

Snelle service en kwaliteit merken!

Goed aanbod in merkkleding

Retour sturen prima afgehandeld

Snelle bezorging. Zaterdag middag besteld Maandag middag al in huis! Met een vriendelijk kaartje, en uitlegt over retour sturen etc

Zeer snelle levering, artikel zoals foto op website

Jacob Cohen broek op zaterdag besteld en ik had hem ondanks de corona-drukte op maandag al in huis. (Zalando: zo kan het dus ook!). Broek zag er precies zo uit als op de website.

Goed bestellingsproces

Goed bestelproces, mist alleen duidelijke omschrijving hoe er iets teruggestuurd moet worden

slechte communicatie

Ik heb helaas geen bevestiging van mijn bestelling ontvangen en later ook geen reactie op mijn mail.....vervolgens heb ik gebeld...geen gehoor...nog een keer gebeld...en toen werd mijn bestelling bevestigd. De bestelde trui en schoenen zijn mooi.

Tip top in orde

Duidelijke website, snelle bestel procedure en vlotte levering.

Snel en mooi!

Heel snel geleverd en netjes verpakt. Top webshop!

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen???

Kunt u nagaan waar het blijft? Ben er een beetje ziek van!!!! Het zou vrijdag geleverd zijn en tis inmiddels zondag

snelle levering met een leuk kaartje erbij bedankt thijssen mvgr

Geweldige en snelle service!

Broek besteld via de website. Om 16.00 besteld en om 16.50 uur aan deur geleverd. Voordeel van lokaal kopen bij de lokale ondernemer. En erg enthousiast over de geleverde broek.

Hartstikke goed!

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag opgehaald in de Burchtstraat. Als je een hekel aan winkelen hebt en snel kunt handelen, prima zo! Voor herhaling vatbaar.

perfect !!

perfect !!

Netjes en vriendelijk thuisbezorgd. Thanks

Dag A besteld, dag C geleverd. Snel en kwalitatief goed. Zeer blij mee.

Ook in Coronatijd is Tijssen Mode Nijmegen servicegericht.

Via de website tijdens de opruiming twee items aangeschaft met extra korting, en op het afgesproken tijdstip bij de winkel opgehaald conform Corona-afspraken. Alles in keurige staat ontvangen. Hopelijk is het binnenkort weer mogelijk om in de winkel te passen, want via internet bestellen heeft niet mijn voorkeur. In dit geval doe ik dat wel omdat ik het belangrijk vind om de lokale middenstand te steunen. #kooplokaal

topservice

goed geholpen en vriendelijk personeel

Snel contact, netjes geleverd

Na bestelling volgde contact over leveren of afhalen, begrijpelijk in Nijmegen. Mijn aankoop werd in een nette tas meegegeven. Aankoop bevalt prima, geheel volgens verwachting/ zoals aangeboden.

Burchtstraat 30

6511 RE Nijmegen