Snel, netjes, vriendelijk, online aangekocht

Prisma service, mooie producten

Prima, geen klachten

Alles was zoals beschreven op de website.....vanaf bestellen t/m bezorgen

Aanrader

Goede service. Snelle service. Zou enkel kijken of de bevestiging sneller gestuurd kan worden. Voor de rest top.

Jullie service is top

Alleen zou ik gisteren het pakje binnen krijgen en nu is het er nog steeds niet, mogelijk door de drukte.

Super snelle service!

's Avonds besteld, de volgende dag al persoonlijk afgeleverd. In een hele mooie tas, wat al een cadeau op zich is, hartelijk bedankt.

Altijd topservice!

Net zoals in de winkel gezellig en goede, snelle service.

Makkelijk te bestellen en duidelijk !

Helaas wel erg lange levering!

Duidelijke site, Snelle levering leuk ingepakt en een kaartje erbij! Super tof gedaan! Bedankt!

Snel ontvangen

Snelle levering, alles klopt

Prima ervaring

Super klantvriendelijk en top service!

Heek vriendelijk en top service!

Uitstekende service

Toppers

Prima geen problemen met de levering

Zeer goed!

Kwaliteit is uitstekend en service is top

Snel en vakkundig

Erg snel geleverd

Voor de eerste keer online besteld Vrijdag besteld kreeg zaterdag een belletje kon zaterdag middag ophalen bestelling compleet en een leren tas en een mondkapje gekregen prima

Snel geleverd, goed verpakt.

Goed, persoonlijke touch met handgeschreven kaartje.

Snelle bezorging netjes verpakt

Zeer tevreden over Tijssen mode snelle levering en netjes verpakt 1 klein minpuntje als ik ergens anders iets bestel krijg ik meteen een mail wat ik besteld heb en dat het in behandeling is bij Tijsen mode krijg je niet meteen een mail zodat ik ging twijfelen of de bestelling wel goed doorgekomen was. Paar uurtjes daarna wel een mail dat het verzonden was toen wist ik dat de bestelling goed gegaan was.

Zeer snelle levering.

Alles naar wens verlopen.

Erg goed

Erg goed

Top winkel

Alles netjes en op tijd geregeld

Alles war gut

Snel en goede prijs