Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle afhandeling en leveringen. De cadeaus kwamen netjes ingepakt aan en zagen er goed uit. De service werd als betrouwbaar ervaren door meerdere shoppers. Over het algemeen was de ervaring vlot en aangenaam.
Snelle en goede service
16 November 2025
Iris
Ellemeet
Leuke site met toffe knuffels en hebbedingetjes. Vlotte service en zeer snelle levering!
16 November 2025
Shannah
Zoersel
Netjes geleverd, keurig en persoonlijk ingepakt.
Bram
Zoetermeer
Vlotte levering. De cadeautjes zijn heel mooi ingepakt.
Manuela
Maastricht
Zusjez is leuk! Geweldige keuze, vlotte verzending en het wordt ook nog leuk ingepakt.
Moniek
Leeuwarden
Ontzettend blij met mijn bestelling. Alles is heel goed geregeld en soepel verlopen. Ik ben hartstikke tevreden over Zusjez. Bedankt voor het mooie en verzorgde pakket. Dit sluit perfect aan bij wat ik had gevraagd. Zo heb ik een prachtig cadeau. Helemaal top.
21 May 2025
Laurien
Rotterdam
Snelle levering en leuk ingepakt. Wat een cadeau! Eigenlijk zoals je het winkelen zou willen en nu via een webshop. Dik tevreden.
16 February 2025
Caroline
Sneek
Mijn pakketje zou zijn aangekomen bij het DHL-servicepunt, maar daar konden ze het niet vinden. Heel vervelend, want kado was voor verjaardag kleindochter. Na contact met Zusjez boden ze aan om nieuw pakket te sturen, zodat ik het nog op tijd zo ontvangen. Vanmiddag stond DHL aan de deur en we kunnen dus morgen een klein meisje blij gaan maken. Bedankt voor jullie snelle actie!!
14 February 2025
Titia
Breda
Ik heb 2 knuffels van Jellycat besteld want daar ging het voor mij om, ik had het pakje snel thuis en het was leuk ingepakt met een persoonlijke kaart erbij. Super, zulke details kan ik wel waarderen. Maar zoals ik kon zien verder is het een hele leuke webshop met heel veel moois voor de kinderkamer.
14 February 2025
Liesbeth
Oost-Souburg
Mooi verpakt in een leuk zakje! Top
12 February 2025
Brent
Zeeland
Prima site en makkelijk te vinden
12 February 2025
Elly
Amsterdam
Prettige ervaring
3 February 2025
Kathleen
Rotterdam
Ik heb geen minpunten, super tevreden!
3 February 2025
Nienke
Hengelo
Groot cadeau, mooi ingepakt. Lief kaartje erbij met persoonlijke boodschap. Mijn dochter is er enorm blij mee!
Marjolijn
Hilversum
Snel verzonden en in een leuke verpakking!
RJ
Rotterdam
Heel mooi en keurig ingepakt
pooya
Nissewaard
Helemaal prima!
28 December 2024
J.
Amsterdam
Goede prijs, snelle levering, goed gecommuniceerd en mooi verpakt
18 December 2024
Nanny
Maasdijk
Snel geleverd, persoonlijke boodschap en prachtig ingepakt voor de kerst.
8 December 2024
Jesca
Sneek
Erg op tijd geleverd (dag na het bestellen). Leuk ingepakt.
27 November 2024
Jesse
Groningen
Alles mooi ingepakt. Ook het boek wat voor onszelf was mooi ingepakt zodat het beschermd is met verzenden.
27 November 2024
Miriam
ROTTERDAM
besteld en dag ernaar al aangeboden door de post.beter kan het niet!
24 November 2024
Snel geleverd.
20 November 2024
Karin
Bennekom
Snelle levering, leuk ingepakt met een schattig handgeschreven kaartje erbij!
19 November 2024
Marieke
Sneek
ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids!
Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!
Rozenstraat 87
7419BC Deventer