Mooie verpakking en vlotte bezorging

Bestelling via internet ging makkelijk De volgende dag kwamen de pakjes al en ze waren heel feestelijk ingepakt, wat erg leuk was om te zien. Ga zeker nog wel een keer hier bestellen

Blij worden met je bestelling

Hele snelle levering. Super leuk verpakt en een lieve kaart erbij. Daar word je hele vrolijk van. Heel erg bedankt hiervoor. ❤️

Prima geregeld

Op tijd bezorgd en keurig ingepakt als cadeau.

uitstekend

Snel en mooi verpakt

Heel fijne transactie

Snelle en verzorgde verzending. Extraatje is de mooie geschenkverpakking, bravo!

Snelle levering, leuke verpakking, redelijke prijzen!

Zeer snelle bezorging.. netjes door post Nl .. we zijn zeer tevreden.. we bevelen jullie aan . Succes Dames .

Snelle levering, netjes verpakt

Het product was super snel verzonden, volgende dag al in huis. Onwijs blij mee.

Ik had een spaarpot besteld voor mijn kleindochter. Deze is precies zoals de afbeelding...super schattig... De levering is ook heel snel gegaan. Het was heel leuk ingepakt en een kaartje met boodschap. Super tevreden

Verkeerde bestelling, goed opgelost

Niet alleen een mooie website, attent kaartje bij de bestelling en pakken ze een cadeautje mooi in, maar ze pakken het ook heel goed op als er iets mis gaat. Ik had een verkeerd product ontvangen; maar dat nemen ze zeer serieus en lossen het ook direct op. Kan natuurlijk altijd gebeuren. Website is dus zeker aan te raden!

Mooi assortiment, snelle levering en heel leuk ingepakt! Heel tevreden, kom zeker nog een keertje terug.

Fijne webwinkel

Leuke producten, snel verzonden en super service dat de cadeautjes leuk ingepakt konden worden!

Erg goede verzending

De verzending kwam snel en leuk ingepakt.

Een warme knuffel

Als je vergeet er een kaartje bij te doen, wordt het opgelost. Uitstekende service en mooie spullen.

En fijne ervaring!

Ik ben niet zo'n online besteller. Ik vind het daarom fijn dat ik niet hoef in te loggen met wachtwoord en zo. De bestelling heb ik eenvoudig kunnen doen. Het pakketje is mooi ingepakt bezorgd. Top.

Snelle service, leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje!

Snelle service, leuk ingepakt met een handgeschreven kaartje!

Geweldige producten en fijne service

Al vaker hier bestelt. Altijd fantastisch ingepakt en de meest mooie producten. Alleen maar positief!

Super goed!!

Snel verzonden, super leuk ingepakt!! Heel erg tevreden, ik zou hier zeker vaker bestellen!

Snel en goed

Zo snel verstuurd als vermeld op de website, en leuk verpakt zonder dat ik daar om gevraagd had.

Alleen betalen vondt ik wat lastiger.

Top service!

Ik had een aantal artikelen besteld waarvan één niet leer voorradig was. Dit werd heel snel gecommuniceerd en er werden mij enkele oplossingen voorgesteld. Ik heb de bestelling goed ontvangen en ben zeer tevreden. Ik heb er een nieuwe online winkel bij!

Netjes optijd en leuk verpakt

super

Hele fijne ervaring! Product mooi verpakt ontvangen

Zeer klantvriendelijk

Reageert snel, zeer klantvriendelijk en mooie producten

ze

Zeer tevreden !

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!