Super klantvriendelijk en persoonlijk

Wat een topservice! De bestelling was de volgende dag al binnen en supermooi ingepakt met een persoonlijk handgeschreven kaartje! Ik word daar hee blij van.

Snelle levering en geen gedoe

Snel geleverd en heel mooi ingepakt

Super snelle levering en de knuffels waren super mooi ingepakt. Er zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij. Heel attent.

Heel blij mee

Snelle levering en mooi ingepakt

WAUW!

Had een bestelling geplaatst voor mijn eigen dochter en cadeautje voor ons pasgeboren neefje. Kraamcadeautje met verzoek om in te pakken. Maar beide pakjes waren super leuk ingepakt met leuk kaartje erbij. Mijn dochtertje was dus ook helemaal blij verrast, zo leuk! En dat als gratis service dat zie je niet veel meer.

De verpakking was ontzettend leuk, was goed verzorgd. Ook het bijgevoegde kaartje is goed gevonden. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

De kaart zat er niet bij

Cadeau is verstuurd zonder kaart en dus zonder afzender. Ook geen aflever bericht gehad. Als je een webshop hebt en dat aanbiedt is dat nogal slecht. Moest er nu zelf achteraan. Ze bieden hiervoor korting op de VOLGENDE bestelling, als je meer dan 40 euro voor een knuffel betaalt is dat geen oplossing.

Supersnelle bezorging

Superleuk product dat supersnel geleverd werd (zelfs nog een dag eerder dan de track en trace code van PostNL aangaf). Eén half sterretje minder omdat het kadootje was ingepakt met papier dat net niet past (strook ertussen) en drie plakbandjes die loslieten. Papier was wel weer heel erg leuk dus heb het zelf gewoon wat beter vastgeplakt.

Al meerdere keren cadeaus bestelt. Elke x weer prachtig ingepakt. Een feestje om te geven!

Leuk assortiment!

Weer goed geslaagd bij Zusjez! De cadeautjes voor mijn zoontje waren heel mooi ingepakt en snel geleverd. De communicatie was ook helder en vriendelijk.

Mooie producten, snelle verzending, top!

Was een feestje om de bestelling uit te pakken, terwijl het niet eens een cadeautje was. Hartstikke bedankt!

Service top

Makkelijk te bestellen en goede prijzen. En snelle levering En niet te vergeten prachtig ingepakt.

Geweldige service.

Na heel veel zoeken bij Zusjes Z gevonden wat ik zocht. Volgende dag al in huis. Verpakt in gezellig cadeau papier. Dank je wel. Bea Wilken

super netjes gedaan.

prima verpakt en goed afgeleverd.

Leuke kaart

perfect

supersnelle levering en een leuke verrassing bij het pakketje. Top!

Leuk en makkelijk

Leuke site, vergeleken met andere sites goede prijzen en bestellen ging makkelijk.

Zo keurig verzorgd

Het was vakantieperiode, maar dat was duidelijk vermeld. Daardoor korting en na de vakantie snelle levering

Goede levering

Komen afspraken na. Verzorgde aflevering.

Goede service.

Op tijd bezorgd en leuk ingepakt met kaartje leuk om te geven.

Het was een kraamcadeau. Erg leuk ingepakt met een mooi kaartje erbij. Ik weet al waar ik de Sinterklaas inkopen ga doen!

uitstekend

Goede service en mooie verpakking

Met vriendelijke schrijft. Beste webwinkel ooit! Love it Snel verzending

Leuke hebbedingetjes u

Super en leuk

Super kwaliteit en snelle service

Mooie spullen. Fijne website en snel geleverd.

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!