Gewoon goed !

Leuk kaartje met mijn opgegeven tekst Vlotte afhandeling

Volgende keer weer.

Snelle levering en prachtig verpakt in kerst cadeau papier wat aangegeven kon worden zonder daar een toeslag voor te vragen.

Product had defect, maar service was optimaal

Mijn klacht over het product werd heel serieus genomen en goed afgehandeld. Inclusief een korting voor een volgende bestelling. Dit alles geeft veel vertrouwen in uw bedrijf, als u mijn klacht zo serieus neemt, zal ik zekerheden nieuwe bestelling plaatsen. En ook uw bedrijf aanprijzen bij vrienden

Mooi product, prima prijs en snel geleverd Erg leuk ingepakt!

Super! Prachtig ingepakt, ontzettend nette service.

Super, ontzettend mooi ingepakt. Thuis bleek één product verkeerd te zijn. Dit werd ontzettend netjes opgepakt, nieuwe direct verzonden, label om andere product kosteloos retour te zenden en een kortingscode voor een volgende keer. Dan gaat er misschien iets fout, maar geeft wel vertrouwen in deze webshop dat alles netjes wordt aangepakt.

Fijne en snelle afhandeling van de order en mooi ingepakte cadeaus

Leuk hoor zo'n zusje

Supersnelle bezorging , leuk ingepakt en attent kaartje erbij.

Heel fijn om hier te bestellen

Mooi ingepakt en netjes op tijd geleverd

Leuke webshop mijn bestelling was leuk ingepakt met kaartje erbij

Leuk geslaagd bij deze leuke webshop. Alles was leuk ingepakt met een aardig kaartje erbij.

Supersnelle levering. Supermooie producten. Kortom echt een aanrader om hier te bestellen

Geweldige zusjez

Van bestelling tot levering zelfs in deze drukke tijden op 2 dagen mijn cadeautje thuisgeleverd. Wat een service! Mooie kwalitatieve produkten veilig voor de kleintjes is zeker een pluspunt. Voldoende keuze. Zeker een aanrader.

Goed aanbod en prima service

Leuke Mailegmuisjes gescoord en ondanks de black-friday- en decemberddukte had ik het 3 werkdagen later al in huis. Blij mee!

Super mooie site en mooie produkten !!

Super leuke site en heel goed geholpen! Ondanks dat PostNl druk is toch nog optyd binnen voor de verjaardag. JOEPIE

Een beetje traag

Het duurde erg lang voor het pakje bezorgd was

Ruime keus, snelle levering, fijne service!

Makkelijk besteld op de site, snelle levering met als kers op de taart erg leuk ingepakt met een tof kaartje. Hier gaan we vaker bestellen!

Hele goede webshop! De producten zijn mooi, origineel (niet in gewone speelgoedwinkels te krijgen) en van zeer goede kwaliteit. De producten van Maileg zijn uiteraard een aanrader. Tot in de details zo mooi. Daarnaast ligt de prijs bij zuzjes veel gunstiger. Verder wordt alles schitterend ingepakt. Niet alleen mooi cadeaupapier, maar zelfs met een mooie strik en sticker. De service is top. Kortom een aanrader!!!

Erg tevreden!

Ik heb 2 poppenhuis popjes besteld. Erg snelle levering en leuk ingepakt. Helemaal top!

Leuk verpakt, snel geleverd!

Schnelle Lieferung! Eine Karte war nicht lieferbar, der Betrag wurde umgehend erstattet und eine andere Karte wurde gratis dazugelegt! Gerne wieder!

Vlotter levering. Productconform

Zeer uitgebreid met Maileg,en snel verzonden

Leuke site vd week ook al besteld en nu weer

Geweldige service en mooi ingepakt kortom helemaal top!

Goede snelle service heel leuk ingepakt, kortom zeker een aanrader

Prachtig

Mijn pakje was mooi ingepakt en voorzien van een handgeschreven kaartje. De pakjes worden duidelijk met veel zorg klaargemaakt. Dit maakt ze bijzonder leuk om zelf te openen of om cadeau te geven.

Geweldige service en prachtig ingepakt met persoonlijke boodschap.

Onwijs bedankt voor het leuke pakketje met zorg ingepakte producten en een handgeschreven kaartje. Een cadeautje om uit te pakken.

Super mooi kwaliteit speelgoed

Mooie spulletjes voor het poppenhuis gekocht. Goede kwaliteit en prachtig voor kleine meisjes!

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!