Geweldige artikelen voor een scherpe prijs

Een fijne website met heel mooie producten. Vlotte verzending en een prachtig ingepakt cadeau is er van mijn bestelling gemaakt. Met een hartelijke groet op een lief kaartje. Ik ben een uiterst tevreden klant.

Sympathieke TOPservice

Mooi verpakt! Vriendelijk kaartje! Snel ontvangen Ik kom zeker terug!!

Vlotte levering mooi ingepakt vlotte levering

Zie boven

Goede snelle en vriendelijke service

Snelle en duidelijke service Snel geleverd Leuk ingepakt

prima!

mooi verpakt en een leuke kaart met persoonlijke boodschap. erg leuk!

Hele fijne kadootjes en mooi ingepakt.

Hele fijne kadootjes en mooi ingepakt.

Wat een geweldige ervaring om mijn bestelling uit te pakken

Bij Zusjez staat de klantvriendelijkheid hoog. Er werd snel teruggebeld nadat ik een vraag had ingesproken. Nadat ik besteld had ontving ik direkt een mailtje waarin mij verteld werd dat mijn bestelling in twee dozen aan zou komen. Mijn bestelling werd de volgende dag al bezorgd Ik voelde mij bijna jarig toen ik de dozen open maakte. Wat was alles prachtig ingepakt!

verrassend compleet in leuke cadeauverpakking!

prima ervaring, snelle levering

Marjolein

Telkens als ik wat bestel wordt het snel geleverd en leuk ingepakt. Ik ben fan!

Jammer dat het batterijtje van het lampje die ik besteld heb t niet deed.

Goede service, mooi pakket en snelle levering

Mooie producten, mooi ingepakt en snel geleverd.

Super leuke lieve spullen , je wilt zelf weer kind zijn...

Zo,n leuke webshop ... alles wordt mooi ingepakt en het zijn echt mooie kwaliteit spullen voor kind maar stiekem ook voor ouders.

Klein

Het is wel een heel klein cadeautje voor dit geld .

top bedrijf

correcte levering, snel en netjes.

Snel, leuk verpakt!

Als je aangeeft waar het voor is, pakken ze het heel leuk voor je in!

Helemal goed!

Leuke webshop, genoeg keuze en goede prijzen. Snel en netjes geleverd. Heel tevreden. Dank U.

Heel goede ervaring

Snelle levering van een heel leuke mooie alfabetposter! In een mooie doos ter bescherming blij toe.

Goed verzorgd.

Verzorgd ontvangen.

Uitmuntend!

Na lang zoeken naar de kerst pudding knuffel van jelly cat op internet (onze dochter wilde deze cadeau doen aan haar vader voor zijn verjaardag. Volgens haar was het een oliebol en papa heeft een oliebollenkraam. Het is hier dus nu een oliebol, wat prima is. Eerste keer dat onze dochter zelf het cadeautje uitkoos, dus ik weiger om haar te corrigeren), vond ik hem op deze website. Ontzettend snelle, persoonlijke service. Pakketje kwam een dag later binnen en was leuk ingepakt. Zeker aan te raden hier te bestellen als je snel je item binnen wilt hebben!

Super leuke spullen en snelle levering.

Alvast een aantal sinterklaas cadeaus gekocht. Onwijs leuk assortiment en erg leuk ingepakt! Ik kom zeker terug.

Ik heb de maileg baby tweeling gekocht Ik had verwacht dat ik zoals op de foto een roze en blauwe zou krijgen, helaas deze niet gekregen, maar andere kleuren. niet duidelijk waar je kan aangeven welke kleuren je zou willen

Snel

Snelle levering en mooi ingepakt.

Mooi verpakt!

Snel en persoonlijk!

Wat een leuke ondernemer en leuk bedrijf met mooie producten en snelle service! Kom ik zeker weer snel terug!

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!