Super!!

Mooi product, suuuuper mooi ingepakt en hele snelle levering.

Ze waren snel, bereikbaar en creatief in oplossingen. Top!

Mooi Hout, mooi gemaakt, leuk ingepakt ga zo door en ik geef het door!

Snelle en goede service. Leuk ingepakte spulletjes!

Cadeautjes waren binnen 2 dagen aangekomen. Leuke webshop met veel mooie spulletjes.

Duidelijke, eerlijke communicatie!

Het bestelde kado werd zeer mooi/leuk verpakt bezorgd. Ik werd goed op de hoogte gehouden betreft levering, en daar houd ik van! Bestellen bij Zusjez is wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Snelle verzending, leuke producten!

Leuk ingepakt, ziet er verzorgd uit. Leuk assortiment

Wat een verrassing!

Pakketje kwam binnen en bij het openen van de doos totaal verrast dat alle artikelen prachtig waren ingepakt! Niet nodig in dit geval, maar het valt zeker op tussen andere pakketjes die binnenkomen.

Vlotte levering, leuk ingepakt.

Fijne en snelle service

Leuke website, snelle levering en mooi ingepakt als een echt cadeautje. De ABC poster is een eye catcher in de slaapkamer van onze dochter!

Snel geleverd en het was een feestje om het pakketje te openen!

Kado voor mijn zoon gekocht en de volgende dag werd het al bezorgd. Toen ik het pakket uitpakte zag ik dat het artikel superleuk was ingepakt waardoor het uitpakken een feestje werd!

Goede service, sterk in prijs!!!

Goede service, als je informatie vraagt houden ze je op de hoogte over producten, super fijn!!! Snelle levering, leuk verpakt, mooie producten en goed in prijs!!!!

Heel snelle levering en leuk ingepakt!

Ik ben heel tevreden over de service van zusjez!

Super leuke poster!

Helaas zit er geen posterhouder bij, die moet je er bij kopen. De achtergrond is donkerder dan verwacht, maar het blijft een super leuke poster.

Leuk ingepakt!

Leuke spulletjes voor de kinderkamer!

Zeer vlotte service! Top!!

Website duidelijk Vlotte betaling Zeer vlotte levering Mooie materialen

Mooie spulletjes. Voor herhaling vatbaar.

Meedenkend

Omdat ik mijn bestelling nog niet had ontvangen, besloot ik contact op te nemen. Ze hebben zonder problemen het meteen nogmaals verstuurd. Netjes van ze om meteen mee te denken en te handelen. Mijn dochter is blij met de muurstickers!

Fijne snelle levering van een mooi product, bedankt!

Zoals een webwinkel behoort te functioneren.

Leuke webshop!

Veel leuke items te koop in deze webshop en super klantcontact gehad via de email met 1 van de Zusjez. De spullen werden snel geleverd en waren schitterend ingepakt!

Super veel leuke spulletjes!

Mooie website. Met mooi houten speelgoed. De bestelling snel en leuk verpakt ontvangen. Zusjez is opgeslagen in mijn favorieten lijst :-)

Leuke spullen voor een mooie prijs

De items waren heel erg leuk ingepakt! Zo voelt het alsof je cadeautjes krijgt. Producten kwamen overeen met de verwachting en snelle levering! Ik bestel hier zeker vaker.

heel goed!

duidelijke website en snelle levering.

Mooie website en snelle levering

Mooie overzichtelijke website. Ondanks de corona de volgende dag geleverd.

Nette levering

Netjes op tijd geleverd, duidelijke info gekregen over verzending en super leuke producten.

mooie spullen en leuke verzending

Voor een babyshower had ik wat spulletjes besteld. Ik ontving een pakket met alles helemaal in leuk papier ingepakt. Dat was wel echt enorm fijn kon het zo doorgeven en zag er te leuk uit. De spullen waren ook top, precies zoals ik besteld had. Dank jullie wel voor de goede zorgen.

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!