Heel veel liefde

Het aanbod op de site is echt schattig. De site zelf is mooi en gebruikersvriendelijk ingericht en de bestelling wae makkelijk gedaan en snel bezorgd. Cadeautjes werden met heel veel liefde verpakt en een attente kaartje voor mij zat er ook nog in. All in all: echt een mooie beleving en echt aan te raden

Mooi product, snel hier, leuk kaartje erbij!

Zie hierboven

Snel en zonder problemen

Leuke collectie! Pakket wordt leuk verpakt geleverd. Snelle levering.

Snelle levering en mooi ingepakt

Leuk babylampje gekocht in de vorm van een hertje. Goedkoper dan elders Snel verstuurd en leuk ingepakt.

Geweldige service, leuke producten en snelle levering!

Wij zijn super blij met onze aankoop, dankjewel!!! Gisteren besteld en vandaag binnen gekregen. Producten waren zoals verwacht. Daarnaast was het nog leuk ingepakt en een lief kaartje van zusjez erbij gekregen! Heel lief :)

Snel verstuurd! Keurig verpakt + kaartje met persoonlijke noot. Ontzettend lief

Elke keer wordt de bestelling met de grootste zorg verzonden. Spulletjes worden zelf mooi ingepakt en via de mail word je goed op de hoogte gehouden over de status. Een goede site die zeer betrouwbaar is. Wellicht een tip: de factuur wordt niet mee verzonden, vanwege het milieu. Echter bij de zending zitten wel een stuk of drie kaartjes, zeker als je iets van Maileg doet bestellen. Het zijn een soort reclame kaartjes die je niet gaat versturen. Deze mogen wat mij betreft, net zoals met de factuur gedaan wordt, achterwege worden gelaten.

Super snelle verzending en met een lief handgeschreven bedankje erbij . Top!

Snel en goede service

Nachtlampje besteld als kraamcadeautje. Had gevraagd of ze het wilden inpakken en dat is echt heel leuk gedaan. Kan het helaas nog niet geven ivm restricties rondom Corona.

Snel geleverd, super leuk verpakt

Alle artikelen zijn leuk ingepakt waardoor t uitpakken een klein feestje is, zeker in deze tijden..

Ik twijfelde tussen twee producten en ben super snel en vriendelijk geholpen! En ik ben heel erg blij met het resultaat :-)

Super die persoonlijke touch!

Snelle goeie service

Mooie producten tegen een goede prijs. Snelle levering en leuk verpakt!

Snel besteld, snel binnen.

Ik kocht bij Zusjez muurstickers. Ze waren snel binnen en vond het fijn dat het verzonden werd met track en trace! Ook het persoonlijke kaartje erbij vond ik leuk :) We gaan veel plezier hebben van de bestelling.

Zeer tevreden !

Netjes ontvangen en op tijd !

Super snel geleverd en onwijs leuk ingepakt!♥️

Mooie spullen snel geleverd

Ik had een order geplaatst bij Zusjez en een dag later was deze al binnen. De items waren in een mooi papiertje ingepakt, dat maakt het extra leuk om het te openen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Wauw ontzettend bedankt voor het leuk ingepakte cadeau. Mijn neefje was erg blij met de raket spaarpot!

Super snelle en persoonlijke service

Super snelle en persoonlijke service

prima levering

bij levering fout artikel, werd na een mailtje direct keurig gecorrigeerd door Zusjez tip; zou iets kleiner verpakt mogen worden, na geleverde pakketje had makkelijk door brievenbus gepast.

Mijn bestelling de volgende dag al netjes ingepakt in huis! Helemaal goed.

Snel en perfect

Super leuke website, hele snelle levering en super kwaliteit

Nadat er iets mis ging met de bestelling werd het in heel korte tijd op een geweldige manier opgelos

Nadat ik mijn bestelling had ontvangen, bleek de bestelling niet compleet. 1 Mail was voldoende om de bestelling compleet te krijgen. Binnen 24 uur werd het ontbrekende popje nabezorgd met een presentje extra. Ik ben al met al erg tevreden met de bestelde goederen.

Ik ben zeer tevreden over Zusjez

Ik had advies nodig over speelgoed voor een baby en werd direct leuk te woord gestaan en heb leuke tips gekregen. Daarna meteen besteld en de volgende dag had ik pakketje al in huis. Bedankt voor de service en het vriendelijke kaartje!

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!