Snelle verzending, goede service, mooi ingepakt!!

Snelle verzending, goede service en mooi ingepakt.

gewéldig, mooie artikelen en snelle service

Leuk verpakt, leuk om cadeau te doen

Super snelle levering ; inclusief leuk kaartje

Super !

Goede service!

Alles verliep vlot, snelle levering. Misschien een iets te grote doos voor de inhoud ;-).

Leuke knuffeltjes van happy horse voor een mooie prijs!

Snel en vriendelijk!

Mijn bestelling was snel binnen en op mijn vragen kwam supersnel antwoord. Helemaal tevreden dus!

Leuke spullen!

Snelle verzending en altijd een persoonlijk kaartje, erg leuk

Niks op aan te merken, alleen misschien de knuffels in een tas stoppen voordat ze in de doos gaan.

Super goede service. Cadeautjes mooi ingepakt. Tevreden kids!

Wat een feest YEAH 🎉🎊🎈

Zo'n leuke, lieve, feestelijke, schattige webshop! De spullen zijn van zeer goede kwaliteit en heel anders dan in de winkel en dat maakt het net specialer. Daardoor is de prijs wellicht hoger, maar de levensduur is ook veel langer. Het is een feestje om je bestelling te ontvangen. Zo mooi en met zorg ingepakt. Het papier is zo lief en mooi en de lintjes en strikjes.... Je wordt er superblij van! Deze webshop is een aanrader voor als jezelf kids hebt, want van de spullen worden zelfs mama's en papa's blij, maar ook zeker voor als je een kraamcadeau zoekt, want wat zullen ze blij zijn met je cadeau! De badspeeltjes zijn zeker een aanrader!! Er zit een belletje in (YEAH, we hebben geen batterijen nodig 👏🏻), de speeltjes zijn zo goed van kwaliteit (gaan nooit never niet schimmelen, want..... geen gaatje in, dus afdrogen en opbergen en jaren speelplezier) en altijd bruikbaar. Zoek je een kraamcadeau, het wordt zelfs ingepakt en mooi ingepakt niet à la speelgoed winkel of babywinkel waar je nog voor een kartonnen doos moet betalen. Ik ben blij en ik ben fan! Bestelling wordt binnen een dag al geleverd, elk cadeautje stuk voor stuk ingepakt, de spullen zijn in het echt nog mooier, kindje blij en mama net zo blij (als niet nog blijer 😉). Ten opzichte van andere webshops, ook hele redelijke verzendkosten. We hoeven niet te rijden, geen parkeergeld te betalen, geen cadeaupapier te kopen... dus genoeg redenen om te bestellen!!!!

Snelle service, top kwaliteit, sierkussen voor de kinderkamer is in het echt nóg mooier dan op de afbeelding! Ontzettend blij mee!

Goede service!

Snelle levering, leuk bedankkaartje en de artikelen mooi ingepakt!

Prima shop

Makkelijke site met volop keuze

Super leuk!

Volgende dag had ik de spulletjes in huis het was ook nog eens erg leuk verpakt dus een feestje om uit te pakken!

Snel en fijn

Snel en fijn

Pluspunten

Geven heel snel antwoord op de mail. Levering word je goed op de hoogte gehouden en een persoonlijk briefje erbij. Leuk! Erg tevreden dus

Pluspunten

Er was iets mis met de levering. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik vrij snel een reactie en uiteindelijk ook het juiste opgestuurd. Vond het erg netjes opgelost!

Dekbedovertrek vn bloomingville kids was na 1 keer wassen op de plekken van de oogleden en de tekst al wazig. Misschien producten ook zelf checken?

Pluspunten

Bij mij was een product niet helemaal in orde. Klacht ingediend en kreeg snel reactie met een uitstekende oplossing!

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Product snel binnen en tevreden over product zelf

Pluspunten

Mooie website en veel leuke spulletjes!

Geen.

Pluspunten

Service als maatwerk. In overleg kan bijzonder veel en wordt er uitermate goede kwaliteit geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, super kwaliteit product. Heel leuk om hier iets te kopen en dan cadeau te geven, te krijgen of gewoon lekker voor jezelf te houden.

Ga vooral zo door!!

Pluspunten

Snelle levering en leuk verpakt!

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!