SUPER SERVICE!

Ik ben heel goed en vlot geholpen met mijn vragen. Ik twijfelde over wat accessoires of deze bij elkaar zouden passen. Heel goed en eerlijk geholpen, blij mee want nu heb ik mooie set accessoires die de babykamer helemaal afmaken en hoef ik niets terug te sturen omdat het toch net niet bij elkaar past. Bedankt Zusjez!

Prachtig verpakt

Zo leuke ingepakt. De klein kinderen zijn super blij met hun nieuwe knuffels. Helaas zijn de verzendkosten aan de hoge kant.

Super leuk!!

Leuke website met hele mooie spullen. Goede levering en heel gezellig ingepakt ;-) Echt een feestje om uit te pakken en ook nog met een persoonlijk geschreven kaartje erbij wat ik altijd erg leuk vind! Heel erg bedankt en tot een volgende keer.

Erg meedenkend !

Omdat het per ongeluk verkeerd was bezorgd kreeg ik een cado bij mijn bestelling echt superlief bedankt daarvoor!

Alles top en zeer snel geleverd

Alle bestelde goederen waren perfect in orde, mooi en goed verpakt. De levering was zelf sneller dan ik had verwacht. En een met handgeschreven leuk kaartje erbij gestoken. Voel me een goed verzorgde klant, die graag terug komt. Ruime keuze van Maileg ook, ik ga hier zeker nog bestellen.

Leuke site en spullen, plus ook nog eens snel verzonden en superleuk verpakt

Erg goed, ik zou het anderen aanraden

Mooie producten!

Een van de artikelen dienst besteld had, bleek niet op voorraad, maar dit werd keurig opgelost.

Ben zeer tevreden met zusje ook mijn tweede bestelling bij hun was toppy Snel geleverd en zo lief ingepakt met een persoonlijk kaartje er bij zo leuk Ben een groot maleg muisjes fan ze hebben daar in veel keus Dus mijn volgende bestelling komt zeker weer bij jullie

Voor herhaling vatbaar

Snelle service, persoonlijk kaartje erbij en erg leuk verpakt. Écht een kadootje

Een prachtige webshop met uitstekende service.

Een waar cadeau om hier iets te kopen en te ontvangen. Het is in één woord: fantastisch! Hier gaan we zeker vaker shoppen en bestellen. Mijn complimenten!

leuk cadeau

goed verpakt , snelle verzending

Super service

Zo lief dat het pakketje is ingepakt en dat er een geschreven briefje bij zat! Maakt het echt persoonlijk :) super bedankt voor de goede service en de goede kwaliteit knuffel

Erg tevreden!

Leuk product om de kinderkamer te versieren. Komt overeen met de omschrijving en de afbeeldingen. Snelle verzending en mooi ingepakt. Erg tevreden!

Geweldige ervaring!

Niet alleen de producten zelf, niet alleen de communicatie en het snelle verzenden maar ook nog eens hoe de spullen binnenkomen! Ingepakt en al!

Kom hier graag terug als klant.

Zeer snelle reactie op e-mails. Mooi en leuk verpakt. Hele vlotte levering.

Prachtige wandhanger! Spijke je zo aan de muur. Leuke shop en top service!

Super snelle levering en mooie items

Heel blij met mijn beste lamp. Levering was snel, goed verpakt en de webshop is top!

Fijne afwikkeling

Snelle service, klantvriendelijk

Op tijd bezorgd , en keurig ingepakt.. Ik ben blij met mijn aankoop..

Enorm goed verzorgd en heel snel verzonden

2x domme fout, reactie “geen probleem “, snel tot goede keuze gekomen, volgende dag al in huis in ontzettend leuk cadeaupapier ingepakt (en netjes, verzorgd). Leuk briefpapier/kaart, kortom: heel erg verdiend de volledige score!!

Hele leuke gezellige verpakking

Zoals omschreven

Mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Geweldige service

Snel antwoord op mijn mail, cadeaus mooi ingepakt en snel bezorgd!

Snelle service, mooie verpakking. Kant en klaar.

Zeer goed. Correcte communicatie en snelle levering. Mooie verpakking. Klaar om onder de kerstboom te leggen.

Gezellig ingepakt klein presentje en kaartje!

Rozenstraat 87

7419BC Deventer

Over Zusjez

ZUSJEZ | De leukste webshop voor kids! Ben je op zoek naar mooie en leuke accessoires voor de kinderkamer? Bij ons vind je het! Zusjez is altijd op zoek naar mooie en duurzame merken die de kinderkamer nog mooier maken. Shop bij ons lieve nachtlampjes, mooie opbergers, gave posters, vrolijke muurstickers, kussens, zacht beddengoed, wandhaakjes en nog veel meer. In onze webshop hebben wij ook ontzettend leuk speelgoed zoals heerlijke zachte knuffels, mooi houten speelgoed, bijtringen en bad speelgoed. Verder heeft Zusjez nog in haar assortiment heerlijke kinderboeken om in (voor) te lezen, maar ook kinderservies, snackbekers of handige verzorgingsmiddelen voor de allerkleinste! Naast de bekende merken zoals Bloomingville mini, OYOY mini, Maileg, Tikiri en Jellycat heeft Zusjez ook merken die nog niet zo bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonnika, Craffox, Chispum, Atelier Pierre Junior en Up!Warsaw. Dat maakt Zusjez uniek!