Super gave zeilvakantie gehad!

Mooie dorpjes, prachtige baaitjes, lekker eten en enthousiaste mensen aan boord. Ik heb een super vakantie gehad!

Twee super onvergetelijke weken gehad met Portokali! Enorm enthousiast en hardwerkend team. Tijdens de vakantie waren ze enorm vriendelijk en behulpzaam!

Geweldig!

Heerlijk relaxed, mooie boot, fijne begeleiding… het was een topvakantie!

A-MA-ZIN

Alles was tip top geregeld bij aankomst, boot lag klaar en was perfect schoon gemaakt. Super vriendelijke en open staff die altijd klaar staan om je te helpen maar zeker ook sfeer maken. Je zou denken dat een week lang zeilen eentonig is, maar de schipper zorgt er elke dag weer voor dat die beter was dan die ervoor.

Goede organisatie inchecken boot en keurig verzorgd jacht.

Organisatie in Rogoznica is gedisciplineerd en verzorgd. Haven heeft juiste faciliteiten en is verzorgd en schoon.

Heerlijke zeilvakantie!

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Ik had vlak voor vertrek in mijn eentje geboekt en kwam als ‘meezeiler’ op het moederschip terecht. Ik had geen idee wat me te wachten stond. Wel vaker gezeild, maar nog nooit in een flottielje (wat is dat?). Dat is me heel goed bevallen. Leuk om zoveel mensen te ontmoeten, samen te eten en samen te zeilen. En heel leuk om zoveel te zien, elke dag een andere bestemming. De bemanning was echt top!

Geweldig.

Een heerlijke zeilvakantie gehad met vriendinnen. Veel mooie plekken gezien, bij gezellige restaurants gegeten en natuurlijk heerlijk gezwommen en gezeild.

Super duper!!

Super goede schipper was echt gaaf thanks so much!! Wel zelf dinghy moeten oppompen was erg pittig maar ja wel goed sporten :). Het lukt me niet om een 10 te geven? dus het is een 9

Wij huren al jaren naar volle tevredenheid een boot via portokali. Topservice, persoonlijk en betrokken. Je bent geen nummer in de rij. Leuke, enthousiaste, aardige jonge mensen die je graag helpen waar nodig. Volgend jaar weer!

Wat is dat toch heerlijk op de zeilen door Griekenland!

Je komt op de mooiste plekken waar weinig of geen toeristen komen.

TOP zeilvakantie in Griekenland maar Portikali was onder de maat.

Min - Veel te grote groep (12 boten met 60 pers). Zonder overleg werden 2 flottieljes samengevoegd. Hierdoor moesten we eindeloos wachten op aanleggen en eten. - Portokali crew was met veel teveel personen aanwezig. Overdreven stagiaires die niets toevoegde, 2 crewleden (waaronder ook 1 leider) hadden sex met jeugd van flottielje, crewleden leken met hun eigen 'vakantie' bezig. - Geen overleg over route, diner (er werden ongevraagd voorgerechten voorgeschoteld), - Sup was niet aanwezig, was wel gereserveerd. Plus: Crew zorgde dat we toch een sub kregen. Deze hebben we uiteindelijk maar 1 dag kunnen gebruiken. Leuke groep met veel jeugd van dezelfde leeftijd. Super leuke bbq op de donderdag avond. Hydra en Poros waren geweldig. Crew heeft goed ondersteund bij ankeren en toen er bij iemand het grootzeil vast zat. Tip: invertariseer overdag al per boot het hoofdgerecht zodat het restaurant al kan voorbereiden en snel kan uitserveren.

top zeilweek , genoten!

Een heerlijke familievakantie. Genoten van de begeleiding, het heerlijke weer. De afwisseling tussen snorkelen, achter de boot hangen, flink zeilen en heerlijk relaxen aan boord. de gezelligheid van de flottielje . Heerlijke eten in de verschillende restaurantjes in de afgelegen baaitjes. Een echte actieve vakantie een geslaagd voor een familie vakantie met pubers van 14 en 15 en 11

Heerlijk!

Opnieuw een fijne vakantie gehad met onze kids van 18 en 20 jaar in de flottielje van Portokali. Prima begeleiding, leuke mensen, lekker weer, wat wil je nog meer?

zeer plezierig

leuke groep en enthousiaste leiding

Een geweldige ervaring!

Wij zijn in augustus 2021 met ons gezin met twee jonge kinderen twee weken met Portokali in Griekenland geweest. Met het flotielje met 8 boten (incl. moederschip) hebben wij gevaren op de saronische en argolische golf. Wij hebben genoten van de reis, de geweldige begeleiding en de gezelligheid van de reisgenoten. De afwisseling tussen haventjes aan het vaste land en overnachten in een baai was erg goed geregeld en de restaurantjes om 's avonds met zijn allen een hapje te eten ook. Ook was het geen probleem als je besloot alleen met het gezin wat te eten. Al met al, zeker een aanrader en wij hopen een volgende keer weer met Portokali de kunnen varen!

Onvergetelijke vakantie

Prachtig vaargebied, kundige en gezellige schippers. Elke avond op een nieuwe plek, en zo gevarieerd. Grote en kleine havens, dorpjes, in een baai voor anker. En voor de kids wordt er ook elke keer weer wat verzonnen. Wij hebben een topweek gehad op het moederschip. Onervaren schippers, maar veel geleerd en kennisgemaakt met het zeilen.

Fabulous family flotilla holiday

This was our first ever sailing holiday and we loved it. The Portokali team including our own skipper Olivier were fantastic and made it a great experience for us and our 3 kids.

Bareboot gehuurd op Corfu

Alles klopte en was in orde. Schip was schoon en alles werkte, zeker aan te bevelen.

Alleen een boot geleverd. Maar was prima.

Weer een heerlijke zeilweek gehad!

Ondanks beetje onzekerheid vanwege Coronatijd prima geholpen met informatie en daardoor durfden wij de reis naar Griekenland aan. En blij toe! We hebben een heerlijke zeilweek gehad! Gezellige en zeer goede begeleiding. Weer mooie plekjes ontdekt en heerlijke terrasjes bezocht met gezellige groep.

Heerlijke vakantie op het water!

Prima informatie vooraf, goede en enthousiaste ontvangst in Griekenland, check-in iets te snel en helaas niet volledig, waardoor we een dag niet goed hebben kunnen zeilen. Uitvaren op zaterdag is leuk maar niet als je pas om half 9 kunt uitvaren. Flottielje begeleiding was kundig en enthousiast. Wel hadden we een betere organisatie bij wegvaren en binnenkomen verwacht en overleg over de vaarroute en afstanden. Overige zaken prima geregeld, restaurantjes, activiteiten etc. Prima boot van Portokali gehuurd, alleen inventaris moet nog worden aangevuld. Leuke gevarieerde groep mensen met kinderen in dezelfde leeftijd. Kortom: ondanks dat er nog wat verbeterpunten zijn hebben we een super week gehad!

Super vakantie gehad! Goed georganiseerd!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met een gezellige groep in een prachtig land! Zeker om aan te raden.

Zon, zeilen, gezelligheid, dolfijnen en prachtig Griekenland in een week.

Het was een heerlijke week zeilen in Griekenland, zoals het zou moeten zijn. Leuke groep mensen, heerlijk zeilen, goed weer, veel dolfijnen en prima ondersteuning van het Portokali team. Een aandachtspunt; Een grote flottielje (13 boten) heeft er toe geleid dat er te veel wachttijd is ontstaan. Van het aanmeren van 13 boten tot en met het wachten op het diner in de restaurants hebben we te veel wachttijd ervaren. Dit gaat ten koste van de 'chill' factor, we hebben geen/weinig tijd gehad om te genieten van borrel, samenzijn, spel op het water. Voortaan niet meer doen, ajb zoek andere oplossing... Anderzijds is het groot aantal mensen verdomde leuk..

Heerlijke vakantie voor de zeilers maar ook voor de meezeilers

Portokali maakt je zeil vakantie persoonlijke en bijzonder. Super leuke groep me heel gezellige flottielje begeleiding die dagelijks zorgt voor gezellige etentjes (als je wil), de kinderen hebben een top vakantie met avondjes chillen op strandjes In geval van problemen met de boot staan ze klaar en bij zwaar weer (in de Cycladen komt dat voor) staan ze klaar om te helpen. Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk op je eigen boot, maaar als je dat spannend vind hebben ze erg leuke Nederlandse schippers om met je mee te varen. Ontzettend vrolijke club!

Leuke mensen, sympathiek bedrijf, matige uitvoering

Leuke vakantie met leuke mensen. Echter Flotieljeleider Joris, super aardige vent maar ook wat reactief in de groep en matig bekend in het gebied. Met dieptepunt de nacht van Hvar waar we uit goed zeemanschap nooit hadden moeten gaan liggen maar ook had schades en gedoe voorkomen kunnen worden. Verder was het een soort sociale verplichting om élke avond met z’n allen uit eten te gaan terwijl eigenlijk iedereen dat welkte veel vond. Is is proactief leiding en afstemming voor nodig. Verder was het duidelijk dat andere schipper last minute geregeld waren en vooral ook zelf op vakantie met veel drank gebruik. Ik wens Portokali een succesvolle professionele toekomst. Vandaar deze feedback die kritisch is maar bedoeld om te ketenen verbeteren.

Duinrugstraat 47

1361BD Almere